reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej dziewczynki. dziekuję za zyczenia ale ja niestety dobrych wiadomości nie mam - z soboty na niedziele mnie zalało i dzis wróciłam ze szpitala

ilonko- poprosze o edit tabelki

reklama
Piąteczka :-( nie wierze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-( Tak mi przykro kochanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-( Trzymaj sie złotko jakoś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jakie to nie fer !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-(

Roszpunka gratuluję udanej wizyty !!!!!!! Maksiu sobie ładnie waży, nie za duży nie za mały, w sam raz jak na ten tydzien !!!!! bym powiedziała ze jest drobny :tak: MOje to pewnie ponad 2 kg juz ma , jak matka pasie go słodyczami na okrągło !!!!!!!!!!! :zawstydzona/y:
A nie mówiłam ze z tą wagą tak źle nie bedzie ??? :-)

a teraz kiedy kolejna wizyta ???????????????? bo usg to juz ostatnie miałaś ?????????????? tak ???

Miałaś moze teraz pobrany wymaz jakis na koźle ??????? Bo mi lekarz coś tam brał ale ja mądra nawet nie zapytam na co to jest, wiem ze na następnej wizycie było by juz za póżno !!!!! kurcze ale nie wiem na co to było :sorry2: ale to chyba był normalny posiew z pochwy bo niby co innego !!

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane...zanim cos napisze o sobie to pozwolcie ze utulę Piąteczkę....kochana życie jest cholernie niesprawiedliwe i ty sie o tym już nie raz przekonałaś i nie jedna z nas ale może będzie to jakieś pocieszenie dla ciebie, że możesz bez wiekszych problemów zajść w ciążę tylko koniecznie musisz porozmawiać z ginem o czymś na podtrzymanie ....sciskam cie i ocieram łezkę a twój aniołek będzie przy twoim serduchu zawsze i wszędzie.........................

Ja postanowiłam już wrócic bo nie moge długo bez Was wytrzymac a z drugiej strony nie mogę tak długo się dołować bo pózniej się nie podniosę....zabrnę za głeboko w ten żal i kto będzie wspierał rodziców??? Wiem że swoim podejciem i tą niezlomnoscią a także zwariowanymi pomysłami dodaję im sily wiec czy tego chcę czy nie, muszę się jakoś trzymac...........po za tym troszkę sie ucieszyłam bo mój m ma w pon badanie nasienia. W końcu się zdecydował bez proszenia i rzucił zwykłe palenie na rzecz elektrycznego papierosa.

Dziekuję Wam bardzo za serducho mi okazane i GRATULUJE WIZYT.........STO LAT Z OKAZJI WASZYCH ROCZNIC URODZIN IMIENIN I CO JA TAM JESZCZE PRZEGAPILAM:confused:
GRATULUJE ROWNIEZ SOBIE TAKICH WSPANIALYCH KOLEZANEK :-D:-D:-D

Ilonka, nie miałam pobieranego wymazu, ale chyba lekarka wie co kiedy trzeba pobierać...:confused: 28 czerwca kolejna wizyta. Usg niby ostatnie, no chyba że przenoszę Małego to wtedy jeszcze będę miała. Albo jak przed porodem zdążą mi zrobić. Wolałabym chyba żeby nasze kolejne spotkanie było już twarzą w twarz:-) A ty kiedy masz to usg????

Ale dziś szaro buro. Deszcz na zmianę z chmurzyskami. 2 godziny drzemałam, a nauka czeka:zawstydzona/y:
Coś tu cicho...

reklama
Katka kochana Ty nasza, dobrze ze jakoś sie trzymać ......!!!!!!!!!!!!! Prosze dalej walczyć, wychodzić z tego z podniesionym czołym ( choć to cholera nie takie proste ) dobrze ze mąż zrobi to badanie,,,,,,a miał juz robione wcześniej ??????????? Przeciez do piernika jasnego musi sie kiedyś udać !!!!!!!! Życzę Ci z całego serducha jak i innych dziewczyną zeby to nastąpiło szybko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem z Tobą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s piekny avatarek :-)

Roszpunka no to moze bedziesz miec ten wymaz na nastepnej wizycie ale mi powiedziano ze 5 lipca bedzie na to juz za pózno dlatego teraz mi to zrobili, ale lekarze wiedzą co robią !!!!!!!!!!! Ciekawa jestem która z Nas pierwsza sie rozpakuje :-p Ja bym nie chciała przenosić wiec pewnie od 37-38 tyg bede juz kombinowac :-D Jasia tak urodziłam wiec nic sie nie stanie jak i to wcześniej sie urodzi o te np 2-3 tyg :-) :-D dziewczyny piją olejek rycynowy ale az tak zdesperowana raczej nie bede!!!!!!!!!
Ja 5 lipca mam to usg planowe u swojego lekarza,!!! ale jak coś to rodzice fundują jeszcze prywatnie w lipcu !

Do góry