reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam wtorkowo :-)

Anadziak
czyli czekamy jeszcze na potwierdzenie ...... a kiedy masz połówkowe ???????????????????

HOP, HOP....... gdzie sie wszystkie podziewacie słoneczka ??????????????????

Ja standardowo w nocy nie mogłam spać, latałam do kibelka co 20 minut :-( a rano obudził mnie straszny ból brzucha jak na @ az mnie zmuliło :-( i boli ciągle, :-( ehhhhh........

WSTAWAĆ ŚPIOCHY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

Karolinko tak to własnie jest z tymi wózkami, a jak być moze jest ten wózek taki jakby sie chciało to przeważnie cena odstrasza ,a moze znajdziesz droższy wózek i np na pół z bratem kupicie ???????????? bo wiem ze TY szukasz tak na jego kieszeń aby Go za bardzo nie szarpnąć prawda ????????????? szkoda ze nie robią wózków na zamówienie ale w normalnych cenach !!! hehe

Dawno nie było tez Lori....... NO i KATKA PROSZE ODEZWIJ SIE KOCHANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karolinko a te zwykłe wózeczki Ci sie nie podobają ??????????????? http://allegro.pl/3w1-akjax-alu-star-fotelik-4-gratisy-producent-i2384904274.html

One są masywne ale z tego co słyszałam mają dobrą opinię !!!! Tylko szkoda ze ten fotelik nie da sie sam wsadzić w stelaż !!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Ilonko- z tym wózkiem to ja już nawet nie wiem gdzie szukać, bo nie mam sił i ochoty przeglądac miliona zdjęć i stron wózków z kólkami mniejszymi by znaleźć coś dla siebie. Cena- nie oszukujmy się patrzę na nią i to bardzo. Zaproponowałam Bratu, że dołożę do wózka, ale mało się na mnie nie obraził. No i szukam....
Mam nadzieję, że niebawem będziesz mogła cieszyć sie spokojnym snem bo już wystarczy tych nieprzespanych z bólu nocy...

Coś mnie glowa dzisiaj boli...

Polowkowe 9 lipca.Wkleje potem fotke.Lekarz twierdzi ze nie liczyl by na zmiane.A ja jedynie sie zdziwilam bo z chlopakami to sama widzialam ze to chlopak a tu mi pokazal taka kulke i mowi ze to jaderka i siusiak.A u ciebie pewni byli plci?
Ja rozgladam sie za glebsza spacerowke bo gondole mam na poczatek wystarczy

Ostatnia edycja:
Anadziak prawda jest taka ze juz sie nic nie zrobi, bedzie chłopczyk czy córa bedzie sie przeciez kochać tak samo bardzo mocno, a nadzieje zawsze trzeba mieć tak naprawde, bo lekarze sie mylą !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nasza losiczka nosiła córe do 36 tyg a jak sie okazało to był chłopczyk, takze moze bedzie u Ciebie tak ze mówią ze to chłopczyk a jednak sie okaze pipka,,,,,,, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U mnie to mi nikt nie powiedział ze na 1000% chłopczyk czy na 1000% dziewczynka, po prostu z ostatniego usg wychodził dziewczynka ale przeciez moze siusiak sie jakoś podwinął i to wyglądało lekarzowi na pipkę,,,,,, z Jasiem od 17 tyg chyba było pewne na 100000% ze to chłop a teraz takie cyrki ........!!!!!!!!!!!!!!!

Ilonko- dziękuję za pomoc. Jesteś bardziej zaprawiona w bojach- bo mnie sama myśl o szukaniu przeraża i odstrasza ;(

http://allegro.pl/wozek-wielofunkcyjny-skyline-soprano-2w1-new-2012-i2399313703.html- kolor 3 lub 5 z preferencją 5 ;)

Bebetto Fabio 2w1 | Kolekcja 2012 + GRATISY (2386218847) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kolor chyba 148, bo ten zielony taki jakiś mdły...

no wybór nie jest niestety duży, ale nadal pozostaje trudny ;( Znalazłam jeszcze coś takiego- podobny. No i szukam bez fotelika, bo jeden już mam ;)

ło matko!!! nikt nie mówił że to będzie łatwe, ale nikt też nie uprzedził, że będzie aż tak trudno ;)

melduje sie poalusznie :-)! Piateczka serdeczne zyczenia Kochana!!! okaz8.gif Miłości po kres i radości do łez,
Promyków słońca i bukietów róż bez końca,
Mnóstwo wrażeń i spełnienia marzeń,
Wiele szczęścia i trafnych decyzji podjęcia,
A w portfelu i na koncie ?
Same miliony lub chociaż tysiące!!!

Ostatnia edycja:
ja niestety jak zwykle brak czasu,chyba dopiero jak zafasolkuje to bede miała czas na cokolwiek..ale kiedy to bedzie...:confused::confused:... Rozia, Ania, Andziak- gratuluję udanych wizyt:tak::tak:.Losiczko, Katka ja tez sie matrwie o Was!!! w grupie siła dziewczynki,wracajcie do nas,tesknimyZobacz załącznik 474068!!! Roszpunko- trzymam kciuki za wizytę ! Truskaffka-to nieżle poszalałas!tak trzymać!!!:tak:!to teraz pozostaje sciskanie kciukow i czekamy na efekty!!! ilonka Słonce to musisz byc zmeczona po takiej nocy,ale i Ty niedługo bedziesz trzymac swojego skarba w ramionach i zapomnisz o wszystkim! ale ten czas leci szybciotko,jeszcze pamietam jak zmieniłas suwaczek:-)! a ja cos czuje ze u Ciebie jest 100% dziewczynka;-),sliczna jak mamusia!!! karol_in-a a ja Ci zazdroszcze tych poszukiwaqn,tez chce! mam nadzieje ze gdy ja bede kiedys szukała wozeczka doradzisz mi jako juz doswiadczona poszukiwaczka:-D! zauwazyłam tez ze jestes pochłonieta całkowicie zakupami dla bobaska i wreszcie nie przejmujesz sie tesciowa!bardzo sie ciesze,wizyta u rodzicow dobrze Ci zrobiła,jak człowiek jest otoczony miłoscią najblizszych to czuje sie szczesliwszy! no i po moim wolnym czasie,lece do pracy,a potem mecz!!! Polska gola!!! czas ponownie flage wystawic za okno,Włosi zachwyceni naszym Euro,nachwalic sie nie mogą! ale jestem dumna!!! miłego dnia !!!

reklama
pamela- wlasnie chęć poszukiwań i oddanie się całkowicie zakupowemu szalenstwu ma na celu odizolowanie się chociaż w myślach od teściowej...
teraz kombinuję co by tu zrobić by nie użyczyć jej samochodu w piątek. nie lubię jak jeździ moim autem, a w piątek wspominała coś że chce pojechać do padalców, więc ja muszę cos wymyślić by dyplomatycznie dac jej do zrozumienia że niech po nia przyjadą padalce, albo niech ją zawiezie córcia ktorej dom oddała. Ja nie pojadę- to będę potrafiła powiedzieć, ale samochód jest mój i wara jej od niego. Niech weźmie od mojego męża ;)

Do góry