reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witajcie kochane :)
Maluszki sa boskie :)
ja bylam niedawno u gina na pogawedce mowi ze bardzo wczesna ciaza ze wszystko wporzadku no i usg robie w srode i musze porobic badania krwii ehgh jak ja tego nie lubie :( i musze znalesc swoja grupe krwii to bedzie trudne ale mzoe pojde wyciagne ze szpitala moja ksiege :p tak juz nazywaja moj zapis lezenia w szpitalu i zrobie sobie ksero grupy krwii jest mi lzej jak lekarz powiedzial ze wszystko jest dobrze.

reklama
katy przepraszam ale zakrecona jestem jeszcze
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~zbieraj szybciutko póki gorące

Cześć dziewczynki :-):-):-)

Katrina Kubuś jest prześliczny:-):-):-) A na tym zdjęciu z bliska, na którym ma taki śliczny dzióbek jest podobny do mojego kuzyna :-D:-D:-D

Viola no bidulko, ale mam nadzieję,że Antoś szybko dojdzie do siebie i wrócicie do nas :-):-):-) No i oczywiście bardzo przystojny chłopak z niego :-);-):-)

losiczko Ty to masz z tymi chustkami :-(

katy oczywiście,że się dołączę :-):-):-) A co tam u brata??

Sylwia no i widzisz, wszystko ok jest :-):-):-) Najważniejsze,że jesteś już spokojniejsza :-):-):-)

Uuuuu jak późno, idę sie ogarniać..

dziewczyny głosujcie codziennie na Nadinkę bo nasza forumowa dzidzia w tyle zostaje

zbieram się do gina!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
piąteczko- trzymam kciuki i czekam na wieści ;)))

Katka- dzisiaj miałam kolejne rozmowy z kandydatkami na moje stanowisko i znów okazuje się, że rynek jest kiepski i mamy mega problem ;)

sylwia- qrcze no badania krwi są ważne, bo u mnie ciągle tego żądają, więc noszę ciągle przy sobie. życzę żebyś znalazła, a jak nie to zrobią Ci nowe ;)

Viola- Antoś rewelka!!!

Ilonko- dziękuję za wieści.

Rozia- Ty spokojnie się ogarniaj :)

A ja dziewczyny chciałam się umówić do fryzjera w ten weekend, ale niestaty se ne da, więc muszę jeszcze ze dwa tygodnie się mordować z tymi kudłami ;(
No i dzisiaj mam ewidentnie już dzień luzu i totalnej laby... :) Niedawno skończyłam zaplanowane spotkania i teraz total luz....
Jeszcze troszkę i się zbieram do domciu, do mamy... :)

witam!

karolcia tobie życzę udanego weekendu. ale myslę że bez teściowej to na pewno będzie super. odpocznij sobie

viola, katrina jakie cudne maluszki. no po prostu boskie

katka ode mnie dla ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

losiczko no to miłego szurania. oj biedna ty jesteś

ilonka dzięki za info od violi. a jak twoje samopoczucie?

bedę później znowu. papatki

jestem i ja! po pauzie wracam do pracy na 3 godzinki,potem browarek i dopingujemy naszych!!!! marzy mi sie wygrana3 do 1 dla nas:tak:.katrina115 Kubus przeslodki,jeszcze raz gratuluje!!!Viola-Antoś jak cukiereczek,ale mamy na forum slicznosci!!! piąteczka ja tez poprosze o fluidki!!!!!!!! wszystkim zycze milego dnia lece mrozi piweczko na meczyk! 006.gif

reklama
no jestem

wszystko ok
termin porodu wg ostatniej @ 31 stycznia9 identycznie jak mój najmlodszy), wg usg 2 lutego

zaraz postaram się wstawić suwaczek

pamela bierz ile chcesz~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

HURRA!!!!!!!!!!

Do góry