reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Roza no dziś póki co jest ok :-):-):-) Ależ Ci zazdroszczę tego ogrodu ... heh... Ale za rok już będziemy na swoim mieszkanku i tam będę miała mały ogródek :-):-):-) Jupi :-):-):-)

Tomek i Justyna Ty już bliżej niz dalej :-):-):-)

reklama
a ja mam chwilke wiec zagladam ponownie:-).Dziama łacze sie z Toba w bólu bo ja tez w pracy:-(...Roza a mi wszystko w boczki idzie,mozna jak miesko na kebaba obcinać dookoła!!!Piąteczko piekniutki kreseczki!tomek i justyna to teraz czekamy na Twoje malenstwo:tak:! Ilonka i inne dziewczynki mądrzejsze ode mnie w interpretacji wykresu prosilabym o pomoc bo ja zielona jak sałata w tych sprawach i ni cholery nie wiem co i jak,wiec poprosze o podpowiedzi gdybym cos żle zaznaczyla ...dziekuje,wracam do robotki!

Witam pozdrawiam i odpadam
:((((( pierwszy dzień pracy był okropny dla mnie ;/ łóżeczko kochane już biegnę do ciebie :-D

odezwę się później miłego wieczorku życzę i całuję mocno :*:*:*:*:*

Tomek i Justyna no to już niedługo:-):-) czekamy na wieści:tak:, a biegunka to normalne....

Pamela he he boczki skubać:-) co do wykresu to ja spec nie jestem, ale poczekałabym do jutra na temnp:-)
albo postawiłabym na 12dc chociaż ta temp z 11dc taka jakaś wystrzelona:-):-) Ale ty masz płasko:szok: a myślałam że ja mam monopol na płaskowyże wykresowe he he:sorry:

Ania to odpoczywaj:-):-)

Roziu szybko rok zleci a wtedy.... będziesz się wylegiwać jeśli maluch ci na to pozwoli:tak::-)

A my z mężuniem umówiliśmy się dziś z przyjaciółmi:-D:-D i będzie się działo więc jutrzejszy pomiar na pewno będzie zaburzony:-)

Ostatnia edycja:
witajcie
Jesteśmy już w domku.

Po pierwszym falstarcie, gdy w poniedziałek się zaczęło, czekałam na spokojnie w domu i tak ok. 16-tej pojechaliśmy do szpitala (godzinkę czasu zajęła nam droga), na Izbie Przyjęć byliśmy o 17-tej, nie całe 15 min. KTG i położna kazała ubierać "dress" SE myślę kurde jaką sukienkę, ja tu na bal nie przyszłam... ale chodziło o koszulę do porodu, poszliśmy z nią na te sama salkę w której urodziła się Alinka (rozwarcie było na 3cm) i o 19.05 Kubuś (szok!!!! jednak Kubuś!!!) był już z nami.

Dziękuję wszystkim za gratulacje - GRATULUJĘ Violi i Piąteczce.

Jeśli kogoś pominęłam to bardzo przepraszam, ale nie jestem w stanie wszystkiego dokładnie nadrobić.

Ilonka - do tabelki - Kubuś miał długość 53cm.

dziama - czuję się dobrze, tylko trochę szwy ciągną, ale taki urok.... maluch super - je, śpi i zużywa pamperki, tylko Alinka musi się oswoić z nową sytuacją.
Niby wszystko jest OK, ale za wszelka cenę stara się zwracać na siebie uwagę - jest b. głośna i wszędzie jej pełno, bo chce być w centrum uwagi, ale brałam taki scenariusz pod uwagę (mam na szczęście Persen hihi).

Potrzebuje trochę czasu i się oswoi :) tata pewnie dumny ze syn co? Szybkiego powrotu do formy życzę :) i zagladaj do Nas w miarę możliwości:) całuski dla Kubulka

o jest zdj na czerwcowych dzieciaczkach :) kochaniutki jest :)

Ostatnia edycja:
Piąteczko bardzo sie ciesze ze jakos sobie to poukladalas:tak: przeciez czekalas na tą chwile tak długo:-)
Roza fajnie ze doszlas do takiego wniosku :tak:wlasnie po to tu jestesmy zeby sie na wzajem wspierac ;-)
Dziama ja mam rodzine w Katowicach:-)ale szczerze to nie trzymamy jakiegos szczegolnego kontaktu :sorry:ale moze ty sie pokazesz w okolicach Krakowa, Rzeszowa :tak:
Rozia ty sportsemnka taka jestes:szok:????
TomekiJustyna to czekamy :tak:
Pamelcia dzieki za zaproszenie...troche sie naglowilam czy to napewno ty :-D
Ania mowisz ze az tak ciezko bylo:sorry:???? Przywykniesz:tak: ...a za chwilke znow idziesz na wolne tak???
Katrina ale fajnie ze juz z Kubusiem w domku koniecznie nam wrzyc zdjecia....ciotki czekają :-D

Reszta dziewczynek pewnie sobie odpczywa i swietuje z rodzinami:tak: ja dzisiejszego dnia nie czuje :sorry:bo u nas normalny dzien pracy brrr.......

Lori bardzo dlugo sie nie pokazywala:-(

reklama
Katy Rzeszów trochę daleko więc musiałabym motać nocleg itp mam koleżkę w Rz-wie wiec musiałabym się tam zakotwiczyć na dłużej a nie bardzo czasowo z urlopikiem w sierpniu będę mieć ale na Krakowską kawusię chętnie bym się pisała jakby coś :)

Do góry