reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam drogie panie
jak dobrze ze jutro sobota :))))
Piateczko gratuluje!!!!!!!!!!!!!
Katrina Viola śliczne dzieciaczki
ja już nie mogę sie doczekać kiedy zobaczę moje malenstwo :))))
malenstwo urządziło sobie sale gimnastyczna z mojej macicy aż mnie cała boli jakbym miała jeden wielki siniak tam aż poczułam dzisiaj jak sie rusza :szok::szok:
Pozdrawiam was gorąco

hejka :)

zgłaszam że ja z okolic Krakowa !! jakieś 35-40km od Krakowa w stronę Oświęcimia :p

W pracy siedzę, do 17:30, chłopaki już w domu, chłodzą piwko, najmłodszy w rodzinie wystąpi podczas meczu w stroju piłkarza i z trąbką:-D a mamusia z tatusiem będą dopingować z piwkiem w ręku i na gole odśpiewamy "kokokoko..." i poleczkę zatańczymy:-D

Dziama ogłaszam że akcja "płodzenie" w tym cyklu zakończona...czas na seks dla przyjemności:-D
a u ciebie jak?
Sylwia K witam :)
Pamela pięknie płodzicie, chwali się:tak:
Piąteczka piękne kreseczki na teście i wieści od gin!!!! ślij fluidki ślij:-D
Roza byle do środy ;)
jaki termometr? (wiem, pewnie już pytałam:sorry:)
Ania odpoczywaj ile wlezie ;)
Sylwia dobrze że się uspokoiłaś :)
Karolina udanego weekendu bez Pani T. ;)

Kubuś Antoś ..nasze chłopaki są cudne!!!!

piąteczko gratuluję więc oficjalnie. bardzo się cieszę. teraz dużo odpoczynku, dogadzania sobie.

ja się chyba dzisiaj totalnie wynudzę. w ogóle nie kręci mnie to Euro a jestem teraz na to skazana. chyba zamknę się w sypialni i małą drzemkę urządzę. wpadam wieczorkiem

m mnie nienawidzi za przepowiadanie wyników- a ja kaskę zgarnę hi hi- zaraz następny- też mam obstawiony:-D

sylwia- za wcześnie

Aniabuchowicz maluszek zapewne dopingował dziś Naszych na Euro :):):)
truskafffka- u mnie nadal bez @ testuję ponownie w ndz a w pon dzwonię się umówić do gina albo z powodu 2 kresek albo z powodu braku 2 krech i małpy jednocześnie tak mi przyszła bratowa kazała uczynić studiuje Położnictwo:) więc robi za moje ciało doradcze hehehehhe tak czy siak moj M przyjezdza na weekend więc sexy sie na bank odbędą :):):) super ze na Kraków sie piszesz:) jakoś nie wiem czemu ale wydaje mi się że charakterki TY Katka i Piąteczka mamy podobne tak cos czuję ;)
agnes2704 też twierdziłam że mnie euro nie kręci a skończyło sie na tym że u siostry sama przed tv siedziałam i kibicowałam a reszta grillowała z okazji 18nastki siostrzenicy i tylko zaglądali
od czasu do czasu:)
piąteczka heheheheh kurczaki tych meczy troszkę będzie można przyrobić grosza:) a mężuś uświadomiony że tata zostanie czy osobiście jak wróci się dowie????

reklama
Piateczko dziekuje bardzo za fluidki zagarnelam :tak:
Rozia u mojego brata na razie wszystko oki jak bedzie tylko tak dalej to juz bedzie super
Sylwia bardzo sie ciesze ze wszystko w porzadku teraz juz ciezaroweczka jedz pij i rosnij

Nie wiedzialam ze mozna glosowac codziennie......a tak w ogole to o co chodzi z tym głosowaniem:eek: bo ja ciemna masa jestem ......wiecie ja ze wsi
Karolcia a jakie wloski chcesz sobie zrobic????? Fajnie ze jedziesz do mamci tam masz oaze spokoju prawda???
Agnes niebiesciutkie fluidki.....super biore kazda ilosc i w kazdym kolorze
Piateczko ale swietne wiesci ciesz sie i dogadzaj sobie a maz juz wie????
Ania mowisz ze maly siatkarz rosnie
Dziama mowisz ze i z ciebie taki pieronek??? Przyznaj sie co ostatnio zbroiłaś????
Truskaffka czyli ty do kompletu na kawke w sierpniu sie piszesz???

Do góry