reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

KatyB milczę jak grób nic nie powiem będę stwarzać pozory najdłużej jak się da :) w końcu dorosła poważna (to przede wszystkim) kobieta ze mnie nie przystoi inne zachowanie :)

reklama
witajcie
Niestety ja juz teraz nie mogę swobodnie dysponować swoim czasem - mam swojego indywidualnego planistę i niestety dziś nie był najlepszy dzień.
Padam na twarz, mam nadzieje, że jutro wracamy do normy.

dzień dobry dziewczynki

katy, dziama - mąż nie wie i postaram sie , żeby się nie dowiedział aż do dnia ojca, ale jak mówiłam będzie ciężko i liczę na pomoc teściowej w tej sprawie hi hi. najgorsze, że nie tylko mój długi jęzor może mnie zdradzić. obudziłam się z cycami ja u pameli anderson i wisze od szóstej nad porcelaną

Witam
Ja tylko tak szybko sie pojawiam i znikam , bo mam dziś sporo roboty.... zaupy wieksze z mamuśką także troszkę nam zejdzie pewnie, potem zaplanowałam pierogi i uszka na obiad także bede siedziec przy tym następne pół dnia , no ale mąz lubi strasznie wiec jak wróci wieczorem to sie ucieszy :-)
Piąteczko gratuluje oficjalnie słoneczko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ahhhhhhh zrobiłaś mi wczoraj smaka na pizze pieronie wiesz ??????????

Aniu a jeszcze pare dni temu pisałyśmy o ruchach, a tu proszę JUZ ????????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale szybko !!!!!!!! SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wybaczcie ze tylko tylko, ze nie każdej odp ale lece sie szykować pomalutku, no a poza tym chyba Jaś mi sie rozłoży :-( juz kaszle, takze inhalator idzie w ruch zaraz !!!!!!!!!!!!!!

MIŁEGO KOCHANE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

więcej mnie bedzie pewnie od poniedziałku juz...........ale i tak widzę ze tu cichutko bardzo !!!!!!!!! NO ale długi weekend wiec nie ma co sie dziwić !!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki :-):-):-)

Ja też tylko na chwilkę :-):-):-)

piateczko bardzo dobrze Cię rozumiem... Mam nadzieje,że jednak nie będzie Cię aż tak bardzo męczyć ...

Ilonko no to zdrówka dla Jasia i udanych zakupów :-):-):-)

Katy no to super,że brat się trzyma :-):-):-) Oby już tak zostało :-):-):-)

Ja zaraz do pracy zmykam, a taaak mi się nie chcę :-:)-:)-(

Piąteczka :) czyli jakiś planik jest :) wiesz zawsze tu możesz wygadać żeby cie jęzor nie świerzbił :)

Mój M siedzi już w pociągu jedzie do mnie dziś nie z kwiatkiem czy czekoladkami a testem hehehhehe bo jutro mam powtórzyć a zapomniałam wczoraj kupić:) więc romantyzm jak tra lalala. a ja dzis w pracy trdycyjnie do 22 więc pewnie będę zaglądać miłogo dzionka

hej dziewczyny:-):-)

Piuąteczko no to gratulacje!!!!!!!!!!! i... trzymaj język za zębami he he;-)

Katrina, Viola super maluchy!!!!!!!!!:-):-):-) witamy na świecie:-):-)

Katy no postanowiłam się nie przejmować tyle na ile to możliwe:-):-) też chyba coś przegapiłam z głosowaniem:tak:

Dziama czekamy na wynik, ja chyba bym nie wytrzymała do juter:-)

Losiczko biedaku, obyś szybko sie z tym uporała:-D:-D

Truskaffka a to taki czarodziejski termometr:-p:-p z dwoma miejscami po przecinku;-)

a ja dziewczyny doszłam do siebie:-) wczoraj zwlekłam się z łóżka o 16tej, tak zabalowałam w czwartek:szok: dawno tak się nie doprawiłam....

Nasza Maja chyba ma alergię:-( oczy ma tak czerwone i katar że ho ho, dziś wyprosiłam w aptece zyrtec :-) bez recepty, oj biedna .....

Jak możecie to zerknijcie na wykres - chyba po owu u mnie, fakt tempka marna ale może:-(

Miłego dzionka:-D:-D

reklama
Witam szanowne panie

jak dobrze że dziś sobota bo pojawia się problem a mianowicie nie wiem jak ja będę pracować do końca października :(( jakaś masakra po prostu nie daję rady!!!! no ale wyjścia nie mam pracować trzeba bo nikt mi kasy za darmo nie da (a szkoda :-D)
tak właśnie wczoraj z koleżanką sprawdzałam książkę urlopową i zostało 4 miesiące pracy :))) tylko hihihi

Roza to trzymam kciuki za owu &&&&&&&&&&&&&&
Sylwia jak sie czujesz
Katy heh zobaczymy co z naszego maleństwa wyrośnie:) a jak tato się czuje??
Piąteczko buzia na kłódkę ;-)
Katrina oby maleństwo rosło zdrowo i spokojnie dla ciebie
Ilonko to jeszcze nie takie regularne ruchy tylko dlatego że mnie bardzo bolało to miejsce to poczułam jak się odbija tam :))) poza tym jak sprawdzam tętno to też czuje jak ucieka :)))))

pozdrawiam was wszystkie bardzo cieplutko

ZZagubiona możesz podać jeszcze raz ten link bo ja myślałam ze to tylko jednorazowe głosowanie i teraz nie moge znaleźć albo może która z dziewczynek mi pomoże:tak:

Do góry