reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
A się napisały, no...

Pobudka!!!!! Zapadły w sen zimowy?????

Powiedzcie mi jak to możliwe - przedtem w zakładkach miałam zapisany nasz watek i była to strona 2752, w tej chwili jest strona 2713????? Czy jakieś wpisy były usuwane i stąd zmniejszyła się ilość stron?????

Ostatnia edycja:
Dzień doberek :) nie było mnie tu łłłłłoooooooooooooooooi jeszcze trochę ktoś mnie tu jeszcze Pamięta ??? Póki co widzę ze znajomych katrinę i biapl ale zaras spróbuję cosik poczytać ale chyba ponad roku to nie nadrobię mam ambitny plan powrotu zobaczymy jak wyjdzie

Kochana zmieniło się i nic i wszystko zarazem...... Mąż ten sam (prze-kochany i przecudowny) praca - dobrze ze jest też ta sama itd itp................... Od dziś zaczynam budować swoje życie na nowo dzień urodzin jest chyba odpowiedni. Dwa tyg temu straciliśmy naszego pierwszego dzidziusia w 9tc ............... rozsypało Nas to ale i bardzo zbliżyło i otworzyło oczy na różne aspekty, wiele spraw relacji przewartościowało się.... Od dziś zaczynamna nowo powstaje z rozsypu

Dziamus kochana strasznie mi przykro. Jednak ciesze sie, ze Was ta sytuacja zblizyla I zycze powodzenia. Wszystkiego dobregi z okazji urodzin I zarazem otwarcia nowego etapu w zyciu. Trzymam kciuki, zeby juz tylko pozytywne I dobre rzeczy Was spotykaly!!!!!

reklama
Z góry chciałam przeprosić za nieobecność, ale zjarały nam się dwa lapki i zostaliśmy ze stacjonarką, którą musieliśmy się dzielić :dry: ale od dziś wracam do życia, bo Puzel wreszcie kupił lapka dla mnie, żebym Mu nie truła :-D

Ja z Dziamą jestem na bieżąco, także nie pytam co słychać ;-)
Kochana, ale nadrabiać zbyt dużo nie musisz, bo praktycznie nic tu się nie dzieje... Fajnie, że wracasz :tak:

Olusia a co u Was? :-)

Buziaki dla Wszystkich :*

Do góry