reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziewczyny życzę Wam dużo szczęścia, spełnienia marzeń, niezwykłych i wyjątkowych Świąt Bożego Narodzenia, abyście spędziły je w gronie najbliższych Wam osób :) Wesołych Świąt :)

reklama
Dzien doberek a w zasadzie dobry wieczor.Czy moge do Was dolaczyc? Jestem juz Mamusia 4 letniej corci teraz staramy sie o drugiego Maluszka juz 1,5 roku.W ciaze udaje mi sie zajsc ale niestety potem sa problemy :( licze na cud i ze tym razem wszystko juz bedzie dobrze.

Milego wieczoru Kobietki

Aschlee ja również witam serdecznie ;-)

Dziewczyny, jakoś nie było mi po drodze tutaj :sorry2: Dziękuję wszystkim za życzenia świąteczne :*
W ramach rekompensaty składam życzenia na Nowy Rok z podwójną mocą ;-) Niech Wam się darzy, wszystkiego dobrego Kochane! :*

yyy..no i tak...tradycyjnie, Święta święta i po... ;)

mam nadzieję że u wszystkich było radośnie i pięknie:-) za rok..kolejne:-p;-)
a teraz odliczanie do sylwestra:-)

jak spędzacie?

my z dzieciakami wybywamy do przyjaciół i będziemy szaleć do białego rana :-D:tak::-) a potem liczymy na CUD, że dzieci pozwolą nieco odespać :-D

Aschlee Witaj ;-) i na dzień dobry kciuki zaciskam by udało spełnić marzenia.. :happy:

pozdrawiam całą ekipę :)

A ja dzis sie spotkalam z kolezanka z pracy i dostalam dla maluszkow ciuszki, chusteczki i paczke duza pampersow !! az bylam zaskoczona.. nie spodziewalam sie tego....a druga troszke smutna wiadomosc mam zle wyniki krwi i moczu... w moczy leukocyty, erytrocyty, liczne bakterie, nablonki plaskie, okrogle, itp.. cukru nie ma.. to o tyle dobrze... no ale musi byc dobrze ! ;-)

Niech Rok 2015 obfituje w spełnianie się wszelkich marzeń niech przebiega drogą na której zawsze można spotkać PRZYJAŹŃ, ŻYCZLIWOŚĆ I ZROZUMIENIE...
Niech przyniesie dużo ZDROWIA, wiele RADOŚCI,a przede wszystkim SZCZĘŚCIA I MIŁOŚCI!!! oraz tego najwiekszego MARZENIA!!

Truskafffka mam nadzieję, że dobrze się bawiliście? :tak:
My sylwka spędziliśmy w rodzinnym gronie u kuzyna i dziadków ;-)

Olusia oby jeszcze wszystko się unormowało z wynikami :tak:
A prezent od koleżanki super! :-)
Dziękuję, dla Ciebie również wszystkiego dobrego w Nowym 2015 Roczku :-)

reklama
hej hooo hej hooo

Witam ...rok starsza mądrzejsza i wciąż zjawiskowo piękna haha ..

my sylwestra spędzaliśmy w gronie przyjaciół i dziecioli :-) działo się ! Tańce hulance..najpierw z dzieciakami, potem w groni dorosłym :-ppośmialiśmy się, smacznie pojedliśmy, pogadaliśmy... Cudownie tak kończyć Stary Rok i Witać Nowy :D

Wczoraj wybyliśmy wszyscy na sanki - niedaleko domu przyjaciół raj dla małych i dużych :-) najwięcej szalał młody:-) ja z nim też pozjeżdżałam ..ale musiałam przestać, bo mała miała traumę jak odjeżdżałam w siną dal w dół haha szlochała i wołała "mammmoooo tuuuu" więc potem grzecznie córci towarzyszyłam i wspólnie się bawiłyśmy ;-) jeszcze przyjdzie czas że z nią będę szaleć na maksa..niech tylko trochę podrośnie:-p

do domu wróciliśmy wieczorem, dziś chwila oddechu i jutro wybywamy do znajomych na weekend:-)

a potem yyyy.... powrót do rzeczywistości...praca szkoły...brrrr byle do ferii:-D

Do góry