reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Paula ja sama nie wiem kiedy zaszłam, więc cuda się zdarzają :p Pierwsze zaproszenia dalismy w pazdzierniku ale to rodzinie mojego D, bo nie wiemy czy do nich pojedziemy jeszcze przed slubem, kolejne na swieta ( chce upiec dwie pieczenie na jednym ogniu :p ), a reszta dostanie po nowym roku tzn przyjaciele. Alkohol w maju bo my bierzemy i pozniej oddajemy co zostanie do hurtowni. Czekam za wyplata i chce kupic tiul zeby troszke ubrac Kosciol, w koncu zawieszki na alkohol i koszule dla D bo znalazlam fajna. zastanawiam sie nad muszka czy musznikiem albo krawatem.. dla mnie zostalo bolerko, bo buty i bizuteria przyszla, caly czas zastanawiam sie co na głowie, welon, woalka, kwiaty.. W lutym idziemy do Ksiedza to sie dowiem wszystkiego co do mszy, czy mozna rzucac ryzem, konfetti itd, bo to roznie bywa, nikt nie chce pozniej tego sprzatac, czy maja 4 pokrowce na krzesla itd. Sukienke dałam do skrócenia i czekam aż babcia zadzwoni to od razu jade przymerzac :D noo i od 4 dni z dziewczynami z naszej grupy majówek ćwiczymy wyzwanie 30-sto dniowe, przyda mi sie, zeby jakos wygladac :p
Ola leż i odpoczywaj, będzie dobrze :*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry