reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Paula napoje niegazowane mamy w cenie ale wiadomo ze drinki najlepiej sie pije z pepsi wiec dokupie troszke, duzo ost promocji 2w1 wiec niech sobie lezy :p
Pierwsze zaproszenia juz dalismy jak bylismy u Dawida rodziny a nie wiem czy tam bedziemy w przyszlym roku.
Alkohol w maju, bo ceny sie zmieniaja, tak mi znajoma doradzila i nawet dobrze :) garnitury po nowym roku, chyba ze wczesniej nam cos strzeli :p noo i wybralam juz utwory do obsady plyty z wesela, a pierwszy taniec nadal wisi w powietrzu,.
czekam za wyplata i wtedy dokupie zawieszki na alkohol, buty dla mnie i duperelki. nad fryzura juz myslalas?? bo ja juz mam swoj typ. ;p
nooo i zdjeciaaa prosimy, chwal sie, chwal :D
Ola mdlosci mecza???
Katrina sama nie wiem gdzie ten czas zlecial, po nowym roku tak tylko przeleci i juz roczek Maly bedzie obchodzil :D

reklama
Paula~ mdlosci i klaczki wrocily... znow pol nocy wymiotowalam... a bylo juz tak fajnie i prawie spokoj.... odnosnie choroby to kaszel mnie strasznie meczy:-( w koncu nic nie spalam... polozylam sie nad ranem, moj wychodzil do pracy.. a ja do wyrka.... i pospalam troche...
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
- jestem polka a co? skad takie przypuszczenia ze nie? oooo widze ze wesele sie szykuje !! :-)

Biapl a powiedz skad jestescie ze takie imie daliscie? Kianek?;-)

Biapl dziękuję :*
Sama nie wiem co to za cholerstwo... Puki co łykam od wczoraj Gripex i żyję nadzieją, że to wystarczy i przejdzie :tak:

Madziulek a to my mamy i gazowane i niegazowane w cenie menu. Generalnie sami kupujemy tylko alkohol, ciasto, ciasteczka i tort. Mogliśmy to brać też w pakiecie, ale się nie opłacało :-p
Ja słyszałam, że w nowym roku ma znowu akcyza iść do góry, ale ile w tym prawdy to nie mam pojęcia, a pani w hurtowni kazała przyjść w listopadzie, bo wtedy mogą mieć fajne promocje, więc czekamy ;-)
My mieliśmy nie mieć pierwszego tańca, ale Puzel zaczął gadać, że musimy poćwiczyć obroty itd. do niego, więc chyba jednak będzie ;-)
No, ale jak chce to niech ma :tak: Chociaż jestem zdziwiona, że On i takie tradycyjne podejście, ale nie będę Mu się sprzeciwiała, niech też decyduje w końcu to nasz wspólny dzień :blink:
Co do fryzury to na pewno coś na bok i spuszczone, bo mam długie włosy, więc nie chcę ich ukrywać w koku. Mam kilka inspiracji, ale jeszcze nie podjęłam ostatecznej decyzji :no: Czekam aż będę miała suknię to później coś do niej skomponuję ;-)

Olusia FB mnie zmylił co do Twojego pochodzenia :sorry2::zawstydzona/y:
Oj Ty się biedna namęczysz w tej ciąży… ale może w końcu miną Ci te dolegliwości :tak:
Hihihi no i to aż dwa, bo u Madziulki też weselisko :-)

Olusia trzymam kciuki,aby bylo juz tylko lepiej:*...my oboje jestesmy z Polski,a zyjemy w Niemczech. ..tzn.ja od 9 lat,moj maz od przeszlo 26...imie Kian jest pochodzenia perskiego,ale nam sie podobalo bardzo;)oznacza Ksiaze:)i bardzo do naszego ksieciunia pasuje;)buziaki:*

Paula aaaa no bo mam nazwe hiszpanska...uwielbiam ten jezyk i ucze sie, poza tym umiem sie dogadac i jest ok:tak:wiesz bylo w miare ok.. jadlam kaszki, zupki gerbera, potem jadlam zupy i to nawet ostatnio po 2 talerze... a dzis znow wrocilo jak bumerang... pewnie szybko minie jak przyszlo..

Oooo to super dwa wesela sie szykuja... to kiedys bawimy sie ?? :tak:

biapl ladne imie, podoba mi sie... w ogole podobaja mi sie imiona zagraniczne.. a najbardziej hiszpanskie... szkoda ze w polsce nie moge dac na imie tak... malo polskich imion mi sie podoba....:tak:

Olusia takie buty :-)
My byliśmy w tym roku na Gran Canarii i zakochałam się w kulturze Hiszpan i Kanaryjczyków <3 Coś cudownego :tak:
Oby było tak jak piszesz i przeszło tak szybko jak przyszło :blink:
U mnie 06.06.15 :-p Daleko nie masz :-)

Madziulek my z gazowanymi nie kombinowaliśmy, bo u nas tego w cholerę idzie, a jak już były w cenie to nie było sensu wydziwiać ;-) To nam się menu uzupełniają :-)
Ta fryzura na długich włosach bardzo mi się podoba tzn. ta druga też ładna, tylko mi by było szkoda chować moich włosów ;-)
Mnie się podoba coś takiego
495dabfd0ca768a3c3abd672079f48b6.jpg 12207_763815227016551_5966401162521009174_n.jpg10599605_785874408102647_1546258535149174084_n.jpg

Załączniki

• 495dabfd0ca768a3c3abd672079f48b6.jpg
    495dabfd0ca768a3c3abd672079f48b6.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 36
  • 12207_763815227016551_5966401162521009174_n.jpg
    12207_763815227016551_5966401162521009174_n.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 36
  • 10599605_785874408102647_1546258535149174084_n.jpg
    10599605_785874408102647_1546258535149174084_n.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 37
Najbardziej skłaniam się ku tej pierwszej, bo reszta jest z loczków, a ja mam mega proste włosy i boję się, że po kilku godzinach będę wyglądała jakby mnie krowa polizała :-D

reklama
Do góry