reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam i ja :)
Bashi ja okres a raczej porzadne czyszczenie po porodzie mialam w 4mies(wczesniej nic) od narodzin i trwalo to az 3.5tyg :( myslalam ze umre i strasznie bylo to wkurzajace, pozniej po miesiacu dostalam juz chyba okres ale trwal juz 4dni wiec ok :), teraz czekam na 3 :) Syneczek Mega słodziak <3 Co do spirali sa tez takie bez hormonow, poczytaj w necie o niej :) My wrocilismy do gumek, nie chce znow utyc przez tabsy jak wczesniej.
Paula i jak dalsze przygotowania?? Nauki zrobione?? :p Na fb mamy strone slub i wesele 2015, chcesz dolaczyc?? jakby co daj znac, wysle linka :) Zgadalam sie dzisiaj z kolezanka ktora pracowala wczesniej w hurtownii napoi i alkoholi wiec zalatwi nam ze wezmiemy wszystko i co zostanie to oddamy i zaplacimy po weselu :D

A nasz Synus ma juz 6.5 mies, ząbkow nie widac ale jak zawsze kochany, mial czas ze sie budzill na jedzonko a teraz przesypia 9-10h bez pobudki ;-)
Zdroweczka dla choruszków :)
Zobacz załącznik 649979 Zobacz załącznik 649980 BUZIACZKI CIOTECZKI :**

A ja po ciezkiej nocy, a juz bylo w miare fajnie a tu znow... masakra !!
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=

Biapl jak to dobrze, że z Kiankiem lepiej :tak:
Nie jesteś sama z tym kichaniem, mnie też dopadło wstrętne katarzysko i ból głowy- ehhhh taki głupi czas teraz :baffled:
Nie mam pojęcia co z Lori… a ostatnio o niej myślałam :blink:

Olusia dziękuję w Jej imieniu :*
Oj Ty biedulo, ciekawe jak długo będziesz się jeszcze męczyła… :-(
A powiedz mi, bo nurtuje mnie to od jakiegoś czasu :zawstydzona/y: Ty nie jesteś Polką? ;-)

Katrina buziaki dla Ciebie i Dzieciaków :* :* :*

Madziulek nauki załatwione, a 8.11 idziemy do poradni :tak: Obrączki już od jakiegoś czasu w domu. W listopadzie wybieram się też za suknią i będziemy kupować alkohol. Mamy właśnie taką hurtownię, że co nam zostanie to możemy zwrócić, choć pewnie i tak tego nie zrobimy, bo przyda się na przyszłość, tym bardziej, że cena OK. Reszta napoi nas nie interesuje, bo mamy wszystko w pakiecie :blink: Ale Wy macie super, że możecie zapłacić później :tak: Mamy też już zapiętą na ostatni guzik listę gości ze strony Puzla, jeszcze tylko moja i zamawiamy zaproszenia, tak żeby zacząć rozdawać najpóźniej po Nowym Roku :-)
Ale Twój synuś już duży :szok: Buziaki dla kawalera :*

reklama
Do góry