reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Madziulek gratulacje! :-) Witamy Stasia po tej stronie mocy :*

Rozia a ja się zastanawiałam gdzie Ty się podziewasz :blink:
Kurcze, jak to nocki? Dobrze pamiętam, że pracujesz w jednej z sieciówek? A dobra, doczytałam ;-)
Buziaczki dla ząbkującej Bianki :*

Bashi a jak tam u Ciebie? :blink:

reklama
Jestem i ja...

Stasiek sama slodycz:-) Do wycalowania:-)

Paula nie dość, ze praca to ladowarka od małego kompa siadła, a nie mogę się doprosic mojego m o kupno nowej, więc sama zaraz zamowie. A z telefonu kijowo się pisze... a jak Ci w pracy?

To prawda Madziu nawet nie wiem kiedy to zlecialo juz 25tydzien sie zaczyna!!! Nadal pracuje ale ciezko sie robi stojac 12h dziennie. Mysle ze pojde na urlop w 32tyg moze...zobaczymy choc najchetniej juz bym sobie w domku posiedziala ;) wszystkie najpotrzebniejsze rzeczy dla malego lobuza mam, tylko male odswiezenie mieszkania przed narodzinami I juz nic tylko czekac na mojego panicza malego...juz sie doczekac nie moge... Dzidzia szaleje niesamowicie w brzuchu. Kopie, wierci sie it'd okolo 2-3nocy w tygodniu mam nieprzespane Bo tak wariuje :O wyobrazcie sobie ze raz nie dal mi zasnac to puscilam na YouTube kolysanki dla dzieci I przylozylam do brzucha :D zadzialalo ;))) tatusia swojego slucha z uwaga I zainteresowaniem...niesamowite uczucie ;)

Madziulek piękny jest! :-)

Rozia takie buty :tak: a to niedobry mężuś, ale spoko mój Puzel też ma taki zapłon do wszystkiego, że masakra :baffled: Doprosić się nie można...
W pracy niby OK, ale nie podoba mi się to, że musimy wchodzić w tyłek ludziom aby kupowali :no: Ja nienawidzę jak mnie tak ktoś „atakuje”, więc i ja nie lubię tego robić... Poza tym dowiedziałam się, że mają dość duży przesiew, bo szukają IDEALNEGO sprzedawcy :huh::oo2:

Bashi
faktycznie strasznie szybko leci Ci ciąża :blink: Macie już coś kupione dla pierworodnego? ;-)

Hejka

Madziulek - Gratulacje! !! Przesliczne sa takie maluszki.

Bashi - dopiero co nam sie pochwalilas ze bedziesz mama, a tu juz polowa za Toba. Jak Ty to zrobilas? Tobie czas w ciazy szybciej leci czy jak????

Paula - powodzenia w pracy!!!

Wszystkie Was pozdrawiam!!!

MADZIULEK - GRATULACJE !!!!!!!!!!!! SLICZNY STASINEK :-)

Dziewczynki z okazji zblizajacych sie wielkimi krokami swiat zycze Wam wszystkim zdrowych, pogodnych, spokojnych i radosnych swiat.

images

reklama
Do góry