reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hello :-)
Mnie tutaj mało, bo padam na pysk po pracy... Jak wracam po 21:00 to już nie chce mi się wchodzi na kompa, jedynie co FB czasami obskoczę ;-)

Katrina jeeeejjjj jak Kubuś świetnie wygląda! :cool2:
O to super, czyli wróżka zębuszka odchodzi w kąt:-p

LiLuu jaki teraz jest plan odnośnie wyników P? :confused:
Ściskam mocno Kochana :*

Truskafffka
świetna wiadomość! :tak: To za niedługo rodzinka Wam się powiększy- elegancko. Dzieciaki będą miały kuzyneczkę, bądź kuzyna :blink: Oj będą wariacje! :-)
Mam nadzieję, że pochwalisz się efektem remontu? ;-)

Bashi no nareszcie jesteś! Zaglądaj do nas jak najczęściej :tak:
Syneczek prześliczny :*

Marysiu w pracy fajnie, trochę nogi bolą, bo 12h praktycznie cały czas na chodzie lub na stojąco, ale daję radę :tak:
Zaczynam się trochę zastanawiać jak to będzie, bo dziewczyny które pracują 4 i 6 miesięcy nadal nie ogarnęły sytemu... Jest bardzo dużo biurokracji, nie spodziewałam się aż takiego szału :dry:
Dowiedziałam się też, że w sierpniu wraca kobieta z macierzyńskiego (swoją drogą miała 45 lat jak urodziła :blink: ) i będzie nas za dużo na salonie... Niby mówili, że praca na stałe, ale sama już nie wiem... No nic, zobaczymy- co ma być to będzie :tak:
O jej, oby szybko Wam wszystkie dolegliwości odpuściły!

Miłego Dzionka dla wszystkich :*

reklama
Witam :)
Dlugo mnie nie było, ale nie bić, mam wytłumaczenie :p
7.04 o 15.40 na świat przyszedł Staś, 2800g i 54cm mojego Szczęścia :)
Po skrócie, odeszły mi wody, o 11 byłam na porodówce, a o 15.40 było już po, miałam mieć cc, ale jednak urodziłam normalnie :)
Mały, z racji, że wcześniak to Go dogrzewali, w środe dostał żółtaczki i dopiero dzisiaj wyszedł do domku..
Właśnie śpi i całuje wszystkie Cioteczki :*

Witam i ją:-)

Madziulek gratuluję! !!' A na kiedy mialas termin? Bo z telefonu pisze i jeśli masz suwaczek, to i tak nie widzę...

U nas ostatnio sajgon, bo wróciłam do pracy i miałam same popoludniowki,a dodatkowo młodej trójki idą i nie wychodzą tak kolorowo jak do tej pory pozostałe, tylko te jej dołączają :-( Dziś mam nocke, także zamykam :-)

Miłego dnia :-*

oo rajuśku mamy kolejny Cud na świecie :D
MAdziulek ogromne Gratki, niech wam synek rośnie zdrowo :-)

Rozia niestety trójki dają popalić maluchom, także niech Biance szybko wychodzą..
u nas w paszczy coraz więcej czwórek, a trójki w następnej kolejności, strach się bać..no ale co? trzeba przetrwać ;)
camilia jest, calgel jest.. damy radę
Ty masz trzy zmiany w pracy?

reklama
Do góry