reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej laseczki

ja bardzo przepraszam ze mnie tak malo ale naprawde doba powinna miec przynajmniej 48 h.

Chce wam tylko powiedziec ze chyba juz sa wyniki badan P i chyba zle bo dzis dzwonila do mnie asystentka lekarza umowic nas na wizyte tak ze jutro po 17 dowiem sie wszystkiego bo mamy byc obydwoje.

Pozdrawiam was wszystkie

reklama
Hello :blink:

Katrina czekam na fotkę Kubusia w nowej fryzurze :-)

LiLuu proszę myśleć pozytywnie! Kciuki zaciskam :*

Miłego Dzionka Babulce :*

hejka

Liluu przykro mi, tulę do serducha, ale wiesz...cycki do przodu i walczcie, uda się :) ja dziś z mega dawką nadziei bo dowiedziałam się że brat z żoną będą mieli dzidziusia ..walczyli kilka lat.. :( swoje przeszli.. ale oto jest :D
a Wam Lilka wyszła i kolejne też wyjdzie :)
przykro mi że z komplikacjami, ale wierzę że z happy endem..a to najważniejsze :)
Katrina ale mały ma fajne gęste włosy :-)

Witam po dluugiej nieobecnosci z mojej strony...
Mam nadzieje ze u Was kochane wszystko dobrze

Moja dzidzia szaleje w brzuszku I spac nie daje po nocach ;) juz wiadomo ze bedzie synek ImageUploadedByForum BabyBoom1396638946.143094.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1396638946.143094.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1396638946.143094.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 31
BASHI - super, gratulacje.
LILUU - 3mama kciuki za cd i tylko pozytywne wiesci
TRUSKAWCIU - a gdzie Ty pracujesz kobieto jesli mozna wiedziec ?
KATRINA - ale juz kawal mezczyzny :-)
PAULA - jak sie pracuje w nowym otoczeniu ?
ROZIA - zaraz Bianusia zacznie biegac i za nia nie nadazysz :-D

A u nas najpierw mnie dopadl wirus ze ledwo w pracy wytrzymalam nie puszczajac pawia na srodku sali, ale potem nadrobilam, a wdomu razem z dzieciakami padlam spac na 3 godz mimo ze dzieci byly ok. Dzien pozniej Darusia dopadla biegunka ze w nocy cale majtulki zabrudzone do granic mozliwosci, a dzis dopadlo m, a mnie za to zablokowaly krzyze i rob co chcesz kobieto....

hejka :)

u nas ...malowanie pokoju dzieci czyli cuda na kiju, wszędzie zabawki, sajgon:rofl2:

Bashi Gratulacje Syneczka! :-):-):-)
Marysia ujć to was dopadło wirusisko...tulę
a ja pracuję w szkole językowej, że tak powiem...zarządzam administracją szkoły :-p + z racji że jestem pedagogiem, we wszystkich możliwych sytuacjach jestem wykorzystywana- kontakt lektor rodzic uczeń ;-)

haha widzę właśnie że u mnie wieczna impreza w suwaczku! Mela ciągle obchodzi roczek haha
czas na zmianę ;)

reklama
Bry wieczór

Chwalę się - skończyliśmy etap ząbkowanie!!!! Uff wrócą spokojne nocki, a pożegnamy "aromatyczne" pieluchy.

KaKasia - witaj i dzięki, wzajemnie pozdrawiam.

Co tam u Was???

Do góry