reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej laseczki

ja bardzo przepraszam ze mnie tak malo ale naprawde doba powinna miec przynajmniej 48 h.

Chce wam tylko powiedziec ze chyba juz sa wyniki badan P i chyba zle bo dzis dzwonila do mnie asystentka lekarza umowic nas na wizyte tak ze jutro po 17 dowiem sie wszystkiego bo mamy byc obydwoje.

Pozdrawiam was wszystkie

reklama
Hello :blink:

Katrina czekam na fotkę Kubusia w nowej fryzurze :-)

LiLuu proszę myśleć pozytywnie! Kciuki zaciskam :*

Miłego Dzionka Babulce :*

hejka

Liluu przykro mi, tulę do serducha, ale wiesz...cycki do przodu i walczcie, uda się :) ja dziś z mega dawką nadziei bo dowiedziałam się że brat z żoną będą mieli dzidziusia ..walczyli kilka lat.. :( swoje przeszli.. ale oto jest :D
a Wam Lilka wyszła i kolejne też wyjdzie :)
przykro mi że z komplikacjami, ale wierzę że z happy endem..a to najważniejsze :)
Katrina ale mały ma fajne gęste włosy :-)

Witam po dluugiej nieobecnosci z mojej strony...
Mam nadzieje ze u Was kochane wszystko dobrze

Moja dzidzia szaleje w brzuszku I spac nie daje po nocach ;) juz wiadomo ze bedzie synek ImageUploadedByForum BabyBoom1396638946.143094.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1396638946.143094.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1396638946.143094.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 34
BASHI - super, gratulacje.
LILUU - 3mama kciuki za cd i tylko pozytywne wiesci
TRUSKAWCIU - a gdzie Ty pracujesz kobieto jesli mozna wiedziec ?
KATRINA - ale juz kawal mezczyzny :-)
PAULA - jak sie pracuje w nowym otoczeniu ?
ROZIA - zaraz Bianusia zacznie biegac i za nia nie nadazysz :-D

A u nas najpierw mnie dopadl wirus ze ledwo w pracy wytrzymalam nie puszczajac pawia na srodku sali, ale potem nadrobilam, a wdomu razem z dzieciakami padlam spac na 3 godz mimo ze dzieci byly ok. Dzien pozniej Darusia dopadla biegunka ze w nocy cale majtulki zabrudzone do granic mozliwosci, a dzis dopadlo m, a mnie za to zablokowaly krzyze i rob co chcesz kobieto....

hejka :)

u nas ...malowanie pokoju dzieci czyli cuda na kiju, wszędzie zabawki, sajgon:rofl2:

Bashi Gratulacje Syneczka! :-):-):-)
Marysia ujć to was dopadło wirusisko...tulę
a ja pracuję w szkole językowej, że tak powiem...zarządzam administracją szkoły :-p + z racji że jestem pedagogiem, we wszystkich możliwych sytuacjach jestem wykorzystywana- kontakt lektor rodzic uczeń ;-)

haha widzę właśnie że u mnie wieczna impreza w suwaczku! Mela ciągle obchodzi roczek haha
czas na zmianę ;)

reklama
Bry wieczór

Chwalę się - skończyliśmy etap ząbkowanie!!!! Uff wrócą spokojne nocki, a pożegnamy "aromatyczne" pieluchy.

KaKasia - witaj i dzięki, wzajemnie pozdrawiam.

Co tam u Was???

Do góry