reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam :)

dziękuję wszystkim za życzenia :-)
my po udanej imprezce urodzinowej :-) Meluśka dotrwała do 21:30 w bardzo dobrym humorze, po czym zwinęła smoka lulę, wspięła się na matkę, wszystkim zrobiła papa i sruu do spania:-p

Lori ulalalalalala się dzieeeje ..szalejesz;-) trzymam kciuki za powodzenie we wszystkim ;-)
my też w fazie ząbkowania..i najlepsze, bo mała ma całe opuchnięte dziąsła górne w miejscu czwórek ..czekam czekam..i co? dziś odkryłam że na dole czwórka się przebiła:rofl2:
Paula bardzo się cieszę:-) dobre warunki, dobre godziny pracy...ja szczerze ..wolę teraz dłużej pracować raz/dwa i potem wolne:tak:
liluu ach te trójki dają w dupe dzieciakom, trzymajcie się
no i kciukasy zaciśnięte na maaaaakkkksssaaaaaa!!!!!

pozdrawiam wszystkie ;)

reklama
ja wracam powoli do żywych, choć kaszel nie odpuszcza
dziś od kilku dni wyszłam na dwór na badania

i udało mi się uzupełnić bloga oraz albumy ze zdjęciami prac ;)

A ja pisałam wcześniej, ale pisałam z telefonu i zapomniałam wyslać :-(

U nas intensywny weekend ... A wczoraj Bianka zaczęła chodzić :-)

Melodja daj linka do bloga :-)

Miłego dnia :-)

Hello :blink:

Truskafffka praca po 12h ma właśnie plusy w postaci wolnych dni w tygodniu, można coś załatwić, czy pobyczyć się caaaały dzionek :-)
O to Amelka godnie spędziła swoją pierwszą imprezkę :tak:

Melodja oj, to kuruj się ile sił! :tak:

Rozia to i tutaj pogratuluję Biance! :* a co, wolno mi! :-) W końcu nie byle jaka okazja :cool2:

Miłego Dzionka :*

dzień dobry :)

teraz trochę znikam czasami, bo w końcu...trza też pracować :p nie ma lajtuuuu
ale spoko jest, w pracy fajnie czas leci, poza tym wciąż sporo w domu jestem. Nie mam szans na cały etat, bo z dzieciakami nie ma kto siedzieć.. i tak nieźle musimy się nakombinować żebym w ogóle mogła pracować :/ z czasem będzie lepiej.. teraz trzeba przetrwać..

Rozia jeszcze raz wielkie gratki dla Bianeczki! Zuch dziewczyna:-)
a wiesz co Meluśka ostatnio wykombinowała? jak jeszcze czuje się niepewnie na większe odległości na nóżkach, to bum na kolanach chodzi:-D aparatka:-D
Paula &&&&& za powodzenie w pracy:-)
Marysia ;) pogłaszcz brzuszek, paczzzee na suwaczek i oczom nie wierzę:szok: już 15 tydzień leci :)

Witam :-)

Dzięki dziewczynki :-) Najważniejsze,że mloda cały czas próbuje samodzielnie chodzić :-) Czy li nie był to jednorazowy wybryk :-)

truskaffka u nas czasami Bianka chodzi na czworaka, ale nie na rękach i kolanach, a na stopach i rękach :-)

A gdzie reszta ??

melodja co z tym linkiem do Twojego bloga ?/ :-) Ja cały czas czekam :-)

Miłego wieczoru :-0

:) puuusto głuchooo...dobrze że nie ciemno, bo świeci :-p

Rozia hehe Melka też tak chodzi, zwłaszcza jak ma gołe nogi, albo spódnicę/sukienkę która się jej plącze między nogami:-D
i tak jak piszesz, super że Bianka rwie się do samodzielnych kroczków, poćwiczy i zaraz biegać będzie:-)

reklama
Sześć Laseczki

Bylam wczoraj z Kubusiem u fryzjera I moj synus wyglada jak prawdziwy chlopczyk (loczki dostalismy na pamiatke do kopertki).

Do góry