reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

matkooo co za kulka kochana, mój mężulo kombinował :p zastanawiał się jeszcze nad jedną rasą ale przekonał się do shi tzu :D więc za jakiś czas mam nadzieję że będzie u nas kolejny tupot małych nóżek :-p

Paula a jak z tymi włosiskami? Wy obcinacie? leni się?
i dziękuje wielokropkem już całkiem dobrze, krosty ładnie zasychają :) można powiedzieć że jedno dziecie ospowo mam odhaczone ;) muszę przyznać że Mati ładnie dzielnie zniósł tą ospę :)
SSMama oj ty ...po pierwsze wielkie gratki maluszka w brzuszku :) swoje przeszliście, ale mały cud jest i niech rośnie zdrowo :)
miesiąc znajomości???? musisz koniecznie opowiedzieć haha
ja dla odmiany mojego męża znam już 15 lat:eek: poznaliśmy się jako podlotki...miałam 15 lat, zakochali się, pokochali... i tttttttaaaddddaaaammmm 15 lat później nadal ze sobą, z dwójką rozkosznych małolatów, jesteśmy przyjaciółmi, kochankami...którzy nieraz mają ochotę wysłać drugiego w kosmos z biletem w jedną stronę..i jednocześnie żyć bez siebie nie mogą :-p

i jeszcze na dobranoc..na poprawę humoru.. :p
Matiko:
"mamo patrz, ułożyłem człowieka z kabli...jestem przeeezdolny" :cool2:

albo patrzy na siebie wykropkowanego w lustrze: "ii tak jestem przystojny" :cool2:

czyli że poczucie własnej wartości chłopak ma :-D

albo do mnie jak go kropkuję, ja tu skupiona żeby żadnej kropeczki nie ominąć a on mi się przyglada i zaczyna:
mamusiu jesteś najpiękniejszą kobietą na świecie, wiesz.. jesteś ładniejsza niż jak byłaś mała :-D ślicznie Ci w tej piżamce...
ja dziękuję, śmiać się już zaczynam a on:
no cooo? nauczyłem się romantyzmu z telewizji :-D

reklama
Dzien dobry

Truskafka u mnie jest 5 godzina, jade autobusem czyam bb i.......... Parsklam smiechem na caly autobus przez Matka :-D Twoj syn wymiata!!!!!!!!!!!!

ja w drodze do pracy oczywiscie :)

zycze wam milego dnia buziaki dla wszystkich

Czesc Dziewczynki
Truskafcia - zapytaj Matika z ktorej Tv tego romantyzmu sie nauczyl, to bede mojemu mezowi zapodawac takie romantyzmy (z Top Gear-a raczej sie tego nie nauczy).

Pozdrawiam I zycze milego dnia.

ALOHA :-) Witam w piękny, słoneczny dzionek :cool2:

Truskafffka polecam gorąco :-) Ja też musiałam Puzla namawiać, później odpuściłam, aż w końcu sam dorósł do decyzji o psie i chciał tylko shih-tzu :-p
Powiem Ci, że te pieski się nie lenią, jedynie tyle co wyczeszesz, ewentualnie troszkę po samym czesaniu wypadnie to co właśnie wyczesałaś, a nie zostało na szczotce. Co do obcinania, to pierwszego shih-tzu nie obcinaliśmy w ogóle, dopiero na starość zaczęliśmy mu obcinać grzywkę, żeby nie trzeba go męczyć przy czesaniu kucyka i troszkę łapki dookoła, bo wszystko zbierał na spacerach jak mop ;-) A tego będziemy obcinać u fryzjera, bo chcemy po całości skracać włosy- robić go na szczeniaka, a nie mamy aż takich zdolności fryzjerskich :sorry2: Mam nadzieję, że znajdziemy dobrego fryzjera, bo jak widzę niektóre psy wyobcinane to mi się nóż w kieszeni otwiera jak je oszpecają- wytną prawie na zero, głowa owłosiona i jak to wygląda... Puki co moja mama obcięła mu trochę grzywkę, bo spadała mu na oczy, ale z długości ma takie włosy jak na fotach także nie ma sensu jeszcze iść do fryzjera dla samego obcięcia grzywki ;-)
Aha i chwalę się, że pięknie załatwia się już na polu :cool2: Skłamałabym gdybym napisała, że w ogóle mu się nie zdarza posikać w domu, ale to baaaaardzo sporadycznie :blink:
Uffff to dobrze, że Matik ma się coraz lepiej, teraz tylko chuchać, dmuchać w kciuki żeby Was z Amelką oszczędziło :tak:
Teksty Matiego już zawsze będą mnie rozwalały na łopatki :-D:-D:-D

SSMama no właśnie, ja tak jak Truskafffka czekam na relację jak to u Was było ze ślubem :tak:

LiLuu
miłej pracy :*
Ciebie rzeczywiście kiedyś w kaftany wezmą przez to BB :-D

Katrina hahahaha padłam :-D Co racja to racja, jak Truskafffka da Ci namiary na tą TV to ja też zapożyczam :-)

Miłego Dzionka :*

Witam mam chwile Nati spi laski w szkole..laptopop padl wiec na tel nie bardzo mi sie chce..sorry nie doczytam wszystkiego :-)
A u nas ok..mala rosnie..wazy juz 4500, dokarmiam ja butelka, dzis mamy usg bioder,a:-) :-) w domu daje rade ogarniam wszystko jak Nati spi,zreszta w reszcie m mnie wyrecza,zawozi dziewczyny do szkoly,odbiera,ribi zakupy:-) :-) takze dajemy rade,,uporalam sie juz ze wszystkimi papierami,wczoraj dostalismy juz pesel i decyzje o rodzinnym:-) :-) a ogolnie mala przeslodka, oczywscie kocha bycie na raczkach:-) :-) i bujanie-tatus przyzwyczaja a mama sie meczy:-) :-) w nocy budzi sie tylko raz o 2-3 i rano po 6 wiec nie jest zle..mozna sie wyspac..:-) :-)

Truskaffka-widze u ciebie ospa,dobrze ze my juz przeszlismy

Paula-psiak przeslodki,nasz ostatnio szafke obgryzl tzn rogi jej zaokraglil

Milego dnia

Ostatnia edycja:
Lilu- milego dnia w pracy:-)

Katrina - skad ja to znam..

Ssmama-witaj

Kurde co chwile mnie wywala , wiec dlatego post pod postem..

A fotki wrzuce jak mi dzis laptopa zrobia...bo musze zrzucic z aparatu

Paula, a gdzie mieszkacie? Bo ja mam u siebie bardzo blisko dobrego psiego fryzjera :tak:

Oh, nie powiedziałam o ślubie? Wydawało mi się, że tak :-D Poznaliśmy się w samolocie jak on leciał na wakacje do Dubaju, zgadaliśmy się i oprowadziłam go po mieście. Potem wyjechał, mieliśmy kontakt telefoniczny, Skype, maile itd., spotkaliśmy się po raz drugi i mi się oświadczył :-p Oczywiście, wcześniej była jakaś chemia i zauroczenie, bo inaczej bym się nie zgodziła :-D No i tydzień później wzięliśmy ślub :-p

Joasiu ale masz już fajną kluseczkę :-) I widzę, że ogólnie grzeczniutka- żyć nie umierać :blink:
Fajnie, że mąż tak Ci pomaga- order dla Niego :cool2:
Hahaha z psiaczka widzę stolarz :-p Mój po wczorajszym też ma zadatki :-D Ale powiem Ci, że pokazałam mu co zrobił, okrzyczałam, dałam po dupie i wyglądał jakby wiedział, że źle zrobił, bo jak tata reperował uszczerbek to tylko patrzył z kąta i w ogóle taki spokojny był aż do wieczora :tak: Mam nadzieję, że już się to nie powtórzy, bo jego poprzednik- też shih-tzu nie zniszczył absolutnie nic. Obgryzł ciutkę jedną nogę od krzesła obrotowego, a właściwie zęby powbijał i tyle :blink:
Niecierpliwię się już na te fotki :*

SSMama mieszkamy trochę na Podbeskidziu i trochę na Śląsku, ale generalnie szukamy fryzjera na Śląsku, bo tam jest nasze miejsce docelowe w przyszłości :blink:
Co za historia- fajnie! :-)
A mąż Polak? Że tak zapytam :sorry2:

reklama
hejka :)

mam oczywiście ciary i witam kochaną kruszynkę Oleńkę na świecie:-):-):-):-):-):-):-)

Katrina hehe synuś Ci nieco podrośnie jeszcze i też zacznie słodzić, żaden mąż nie dorówna komplementom i miłości syna:cool2: mój D się śmieje że Mati ciągle mu punkty plusowe zwija tym słodzeniem:-p
na twoje pytanie Mati mi oznajmił "po prostu, z telewizji" :p
Paula no ja też musiałam dojrzeć do decyzji o psiaku, sporo pomogła radocha Matika i jego zacięcie do opieki nad czworonogiem:-p jeszcze nam Meluśka nieco odrośnie od ziemi i mamy zamiar zatroszczyć się o nowego członka rodziny :)
Joanna wycałuj Natalkę :D i czekam na fotki :D
SSMama wariaty :p

Do góry