reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejka

ja wczoraj miałam zabiegany dzień, a dziś...zaliczyliśmy bal karnawałowy w przedszkolu :)

Matik wybawiony na maksa, a i Meluśka dała piękny popis tanecznych umiejętności :-) wywija tyłeczkiem, macha rączkami, nóżki ugina..tancereczka pełną gębą:-D

i dumna z niej jestem, bo opanowała bezpieczne schodzenie z łóżka. Przedtem na główkę nurkowała:eek: a teraz już wie że ma się tyłem odwrócić i cofać, aż nóżki staną na podłodze:-)

Madziulek pięknie Staś rośnie:-) a tatuś...to pewnie synkowi chętnie by kupił helikopter sterowany na pilota:-D
tak to tatusiowie lubią kupować zabaweczki dla swych pociech:-D
Katrina zdrówka!
Paula pięknie pełnisz wartę na posterunku! Chwali się:cool2::-)
a mój pierworodny dziś z oburzeniem narzekał na śnieg...że za mało...że więcej ma dosypać:shocked2:bo on musi baławana zrobić, iglo, na sankach pojeździć...cytuję "jak człowiek":-D
Sylwia Mariuszek niezły byczek już:-)
daj znać po wizycie u gin
z mężem oki?
Katy hihi często też mam PLANY przez duże PPPP a potem tyłek z leniem ląduje na kanapie i po ptokach:-D
dziękuję w imieniu panny Amelii :D
Marysia Trzymaj się...suwaczek czas zrobić :p

Roza Rozia Liluu Losiczka Lori i reszta bandy hooop hop meldować sie ;)

reklama
Joasia - GRATULACJE!!!!!! Super wieści - zdrówka dla Ciebie i malutkiej!!!!!!!

Dziewczynki dzięki za ciepłe słowa i życzenia zdrowia. Mam zamiar już się wziąć w garść i nie poddawać choróbskom.

Sylwia - koniecznie sprawdź co to. Zdrówka Ci życzę.

Ja już w domku po spotkaniu :blink: Było jak zawsze milutko :tak:

Truskafffka to Ci mała kombinatorka z Amelki, ale dobrze niech sobie radzi :tak:
Ja też byłam dzisiaj u Amelki z tym, że 3 letniej- na początku się trochę wstydziła, ale później już rządziła ostro :-)
A co do wymagań śniegowych Matika, to mam nadzieję, że Wam dosypie śniegu, chociaż zapowiadają ocieplenie…
Dziękuję za pochwałę :zawstydzona/y::cool2:

Joasiu ogromne gratulacje :* Wiedziałam, że ta cisza musi coś znaczyć ;-)Czekam na relację I oczywiście witam nową obywatelkę Natalkę i życzę Wam zdrówka Dziewczyny :*

Katrina pokarz wirusom gdzie raki zimują- wiem, że potrafisz :tak:

lalalala No to Witamy Natalkę !!!!

Joasia wielkie gratulacje dla całej rodzinki, wracaj szybko do formy, zdrówka dla was dziewczyny, trzymajcie sie cieplutko

i czekam na wieści i zdjęcia :D

Joasiu Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!
zyczenia.jpgUcałuj córeczkę i czekamy na relację jak tylko znajdziesz chwilkę :-)

A swoja drogą patrzcie jakie słodkości znalazłam na necie pokój3.jpgfotka do sesji.jpgpompony.jpg :-):-):-)

Załączniki

• zyczenia.jpg
    zyczenia.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 36
  • pokój3.jpg
    pokój3.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 37
  • fotka do sesji.jpg
    fotka do sesji.jpg
    43,1 KB · Wyświetleń: 32
  • pompony.jpg
    pompony.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 42
JOASIU - GRATULACJE
images

SYLWIA - koniecznie daj znac po wizycie
TRUSKAFFKA - nasz rozbojnik ma zabawe 5 lutego i tez zabieramy ze soba mloda, bo z niej tancerka jak ta lala i do tego sama sobie spiewa - pasc mozna :-) a Mati za co byl przebrany ?

A my wczoraj bylismy u lekarza Myszka ma czysto na oskrzelach ale jest bardzo mocno przeziebiona a do tego ida nam kielki wiec to wszytsko naraz daje sie dziecku we znaki, na koniec z placzu bidula zwymiotowala na mamusie:shocked2:
a pod wieczor moj "straszy" z braci ksero zrobil nam niespodzianke i przyjechal na 5 dni, wszyscy mieli :szok: takie oczy jak go zobaczyli,a moj synio - wuuuuuuuuuuuuujku jak ja Cie kocham !!! :-)
Natomisat ja z powodu braku objawow zrobilam dzis 2 test i jestem ciut spokojniejsza bo kreseczka juz nie jasna jak tydzien temu a mocna i szeroka wiec beta chyba ok.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry