reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ubranek coraz więcej, już zaczęłam prać wszystko po kolei.. Sypialnia będzie odmalowana, teraz salon nabiera nowych kolorków, w marcu jedziemy po lóżeczko i wózek, do tego kosmetyki kupie, przewijak, pościel, karuzele, butelki itd, reszta dla mnie w kwietniu, a poźniej tylko czekanie na Synusia ;-) Mój już nie może się doczekać aż będzie mógł Synusiowi zabawki kupować, pewnie sam będzie się nimi bawił :-D

reklama
Chyba jest coś w tym, że facet rozwija się do 5 roku życia, a później już tylko rośnie :-D:-)
A tak na poważnie, to nie ma się co dziwić, w końcu to jego pierworodny :-)
Fajnie, że przygotowania trwają pełną parą :tak:

A tak w ogóle to gdzie się podziewacie wszystkie?? :szok:

Paula - w czasie świąt zatkało mi sie ucho (od kataru), byłam u lekarza 2 tyg. temu, bo to już trochę długo trwało. Dostałam antybiotyk, bo zatoki zatkane i bedzie zaraz stan zapalny w uchu. W środę skończyłam antybola, w piątek byłam u lekarza, bo się dusiłam (alergia na detergent - miło...), dostałam lek steroidowy, a w sobotę wieczorem lało mi się z nosa (Kubie też), bo załapaliśmy się na jakiegoś wirucha.
Po prostu cud miód!!

Z tym, że teraz mam trochę związane ręce jeśli chodzi o samoleczenie, bo przy tym leku steroidowym wielu leków brać nie mogę, wiec dla bezpieczeństwa tylko miód i czosnek...

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie babeczki :-):-):-)
No w końcu jestem po szalonym weekendzie , miałam wiele planów a dupska nie ruszyłam nigdzie :-D

Pauluś faktycznie ze mnie morderca lapków:-D.............no komputer ma całe 3 miesiące chyba:eek:....no i tekst zarąbisty z tym rozwojem facetów :-D:-D:-D
Rozia mogę zabrać i twojego ale chyba trochę długo by szedł do mnie ;-);-);-)
liluu co tam we wsi słychać ;-)?
Róża czekamy na wieści od kardiologa, wizyta jutro tak?
Losiczko na Bobinie nic się nie dzieje bo na razie robiłam tylko małe przeróbki :tak:, nie mam parcia na to bo to nie jest dla zarobku tylko dla mojego widzi mi się;-) .....ciężko to rozhulać będąc tutaj a zamawiający w pl......kazdy dzisiaj grosza liczy a jednak tutaj tanio nie jest :zawstydzona/y:
Truskaffka ale ta twoja śmieszka fajowska :-)
Katrina, ale miałaś przeżycie:szok:, dobrze że już wszystko lepiej:tak:......dobrze by było zrobić testy alergologiczne:tak: , trzeba zadbać o siebie .....ja też mam wielkie plany ale ile z tego wyjdzie , zobaczymy :-D
Lori pięknie niunia wyglądała na rodzinnej imprezie:tak:
Marysiu jak się czujesz:-)?
Sylwia to Mariuszek taki już duży?:szok:
Madziulek witaj :-)chyba się nie znamy, ja tu ze starej gwardii ;-)

Do góry