reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ubranek coraz więcej, już zaczęłam prać wszystko po kolei.. Sypialnia będzie odmalowana, teraz salon nabiera nowych kolorków, w marcu jedziemy po lóżeczko i wózek, do tego kosmetyki kupie, przewijak, pościel, karuzele, butelki itd, reszta dla mnie w kwietniu, a poźniej tylko czekanie na Synusia ;-) Mój już nie może się doczekać aż będzie mógł Synusiowi zabawki kupować, pewnie sam będzie się nimi bawił :-D

reklama
Chyba jest coś w tym, że facet rozwija się do 5 roku życia, a później już tylko rośnie :-D:-)
A tak na poważnie, to nie ma się co dziwić, w końcu to jego pierworodny :-)
Fajnie, że przygotowania trwają pełną parą :tak:

A tak w ogóle to gdzie się podziewacie wszystkie?? :szok:

Paula - w czasie świąt zatkało mi sie ucho (od kataru), byłam u lekarza 2 tyg. temu, bo to już trochę długo trwało. Dostałam antybiotyk, bo zatoki zatkane i bedzie zaraz stan zapalny w uchu. W środę skończyłam antybola, w piątek byłam u lekarza, bo się dusiłam (alergia na detergent - miło...), dostałam lek steroidowy, a w sobotę wieczorem lało mi się z nosa (Kubie też), bo załapaliśmy się na jakiegoś wirucha.
Po prostu cud miód!!

Z tym, że teraz mam trochę związane ręce jeśli chodzi o samoleczenie, bo przy tym leku steroidowym wielu leków brać nie mogę, wiec dla bezpieczeństwa tylko miód i czosnek...

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie babeczki :-):-):-)
No w końcu jestem po szalonym weekendzie , miałam wiele planów a dupska nie ruszyłam nigdzie :-D

Pauluś faktycznie ze mnie morderca lapków:-D.............no komputer ma całe 3 miesiące chyba:eek:....no i tekst zarąbisty z tym rozwojem facetów :-D:-D:-D
Rozia mogę zabrać i twojego ale chyba trochę długo by szedł do mnie ;-);-);-)
liluu co tam we wsi słychać ;-)?
Róża czekamy na wieści od kardiologa, wizyta jutro tak?
Losiczko na Bobinie nic się nie dzieje bo na razie robiłam tylko małe przeróbki :tak:, nie mam parcia na to bo to nie jest dla zarobku tylko dla mojego widzi mi się;-) .....ciężko to rozhulać będąc tutaj a zamawiający w pl......kazdy dzisiaj grosza liczy a jednak tutaj tanio nie jest :zawstydzona/y:
Truskaffka ale ta twoja śmieszka fajowska :-)
Katrina, ale miałaś przeżycie:szok:, dobrze że już wszystko lepiej:tak:......dobrze by było zrobić testy alergologiczne:tak: , trzeba zadbać o siebie .....ja też mam wielkie plany ale ile z tego wyjdzie , zobaczymy :-D
Lori pięknie niunia wyglądała na rodzinnej imprezie:tak:
Marysiu jak się czujesz:-)?
Sylwia to Mariuszek taki już duży?:szok:
Madziulek witaj :-)chyba się nie znamy, ja tu ze starej gwardii ;-)

Do góry