reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Rozia ja rano nie mogłam wejść do mojego auta- drzwi mi przymarzły, ale nawet gdyby mi się to udało to tak jak mówisz, musiałabym kuć lód z szyb :-D aleeeeee wycwaniłam się i zabrałam auto Puzla, bo akurat było rozgrzane po tym jak wrócił z nocki- nie zdążyło aż tak mocno zamarznąć ;-) Epoka lodowcowa normalnie :-D Teraz to jest dopiero mega, lód na aucie, a na nim śnieg :-p

reklama
Paula no Ty to sprytna jesteś... My niestety tylko jedno auto mamy, więc nie mogłam tak zrobić... :-( Ale może trzeba to zmienić ;-)

Zmykam już:-)

Dobranoc :-)

Jeszcze dzwoniłam żeby mi kluczyki rzucił przez okno, bo nie chciało mi się po nie iść- leniwiec straszny ze mnie :zawstydzona/y::sorry2:
Dobranoc- wyśpij się ;-) :*

Paula dziękuję bardzo :-)......zatęskniłam ale muszę na nowo jakoś wypracować sobie nawyk pisania, w pracy różnie bywa z czasem, zwłaszcza teraz jak mam szkołę jest trudniej, wszystko w biegu, ale postaram się :tak:

Rozia u mnie po staremu czyli bez kreseczek:-( .....wykorzystałam już wszystkie iui bez powodzenia i teraz zostało mi tylko in-vitro ale byłam kiedyś na rozmowie u lekarza w tej sprawie aby poczynić pierwsze kroki ale okazało się że nie mogę na razie wystartować w tym refundowanym programie bo za dużo ważę.......więc postanowiłam zasięgnąć fachowej porady i zgłosiłam się do dietetyka, i czekam właśnie na rozpiskę diety , oby się to jakoś szybko rozwiązało bo czas leci a te procedury to kolejne kilka miesięcy .
Lori ale masz śliczną tą córeczkę :-)

Dzień dobry :-)

Mnie dzis dzień przywitał śniegiem... Pierwszy tej zimy ;-) Też nie lubię zimy... JA jestem z tych ciepłolubnych :-)

Katy kurcze to nie fajnie z tym invitro... Mam nadzieję,ze szybko uda Ci się uporać z wagą i nie będzie problemu :-*
A co za szkołę masz??

Dziewczynki dziś w nocy spałam takim mocnym snem,że nie obudziłam się nawet jak młoda sie przebudziła i popłakiwała:baffled: M do niej wstał... Dopiero za drugim razem sie obudziłam i m mi wtedy mówił,że już raz się przebudziła :-)

Miłego dnia :-)

Dzien dobry - och jak tutaj wreszcie cos sie ruszylo :-) moze znow bedzie jak dawniej - tloczno i obiecujaco :-)
TRUSKAFCIA - ja Ci dam cicha wode.... lepiej Ty uwazaj bo skonczysz jak ja :szok:
ROZIA - u nas tez sypnelo sniegiem, dzieciki happy :-D
KATY - Ty wiesz...a teraz 3mam kciuki za diete, a duzo kazali Ci zbić z z wagi ?
JOASIU - czekamy :)
LORI - sliczna ta Twoja Lilusia, udanych chrzcin :-D
PAULA - sala zaklepana co teraz ?

Hello :-)
No u mnie nadal śnieżnie i mroźno, nawet piesek jak byliśmy na spacerze podnosił łapki, bo mu marzły :-p
Ja dziś mam wizytę u okulisty w sprawie soczewek- ciekawe czy będę mogła nosić :confused:

Katy
fajnie by było gdybyś była codziennie, ale wiadome- każda z nas ma swoje obowiązki, więc zaglądaj jak będziesz miała czas- oczywiście mam nadzieję, że często go znajdziesz ;-)
A właśnie, jak praca z dzieciakami?
Kciuki za dietę! Dużo wytrwałości życzę :*

Rozia zapadłaś w zimowy sen ;-)

Marysiu salę i orkiestrę mamy tak wstępnie :tak: W lutym jedziemy posłuchać jak grają i podpisujemy umowę jak nam się spodobają, a raczej tak ;-) A później to nie wiem, trzeba szukać kamerzysty/fotografa itd. Ale najważniejsze czyli sala i orkiestra jest :-) Kolejne punkty powoli będziemy odhaczać :-p
W ogóle orkiestrę mieliśmy mieć zupełnie inną, taką która grała w rodzinie na weselach itd., ale okazało się, że jeden odchodzi i zostaje tylko dwóch, niby niczym nie będzie się to różniło, aleee jak ma stać ich 2 to już wolę DJ, a że moja mama absolutnie nie chce DJ to napisałam do koleżanki, która ma wesele w październiku i dała mi namiary na ich sprawdzony zespół. Jak mama zadzwoniła tam wczoraj to została zachwycona gościem- taki swojski normalny chłop, nie jakiś ę ą pierdą :-D Chciał nawet załatwiać bileciki na imprezę na której gra w lutym, bo to niedaleko nas ;-) Myślę, że już oni zostaną, bo stosunkowo nie są drodzy, bardzo rozrywkowi- potrafią bawić ludzi, a to też ważne, ale co najważniejsze jest 4 mężczyzn (nie przepadam za kobietami w takich zespołach) ;-) a i jak słuchaliśmy tych internetowych zespołów "ze świata" to się załamałam :dry:

Miłego Dzionka dla Was Babulce :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
PAULA - to Ty nosisz okulary ? Ja od 7 rż jestem krotkowidzem a od 16 rz zaczelam nosic soczewki, teraz chwilowo musialam przeprosic sie z okularami, bo mi oczy zaczely sie bardzo meczyc, mysle ze to przez hormonalna niespodzianke :baffled: bardzo nie lubie chodzic w okuarach.

Zazdroszcze tych przygotowan :-)

Ostatnia edycja:
Do góry