reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ja nie wyspana choć nie wiem czemu...... denerwuję się od wczoraj bo kupiłam Lilce bujaczek na mikołaja a jego dalej nie ma:szok::wściekła/y: Julka wczoraj u koleżanki była więc w domu była taka cisza:sorry2: może któraś mi doradzi co ja mam z tym diabłem małym robić bo ostatnio normalnie jest nie do wytrzymania :-(pyskuje, język pokazuje, przedrzeźnia i fochy stroi i nie wiem co mam zrobić żeby to utemperować tłumaczę proszę krzyczę i nic ręce opadają :no:

reklama
Witam Kobietki!ja tez niewyspana jak niewiem:(koniec lenistwa!!!Kian wypil 300 ml mleka,zrobil kupsztala,przewinelam,ubralam i odstawilam do zlobka:)tam to sie chociaz wybawi z dziecmi innymi na maxa,co uwielbia;)lece do dm po pampersy,bo w dobrej cenie i do lidla:)jak ja lubie zakupy w samotnosci;)bez ogonka:)oczywiscie go bardzo kocham,ale samemu latwiej zakupowac;)Ada,a moze Julka tak zazdrosc o Lilke okazuje?!?u mojego brata tak bylo z 6-cio latka...super dziecko,a po urodzeniu braciszka doslownie koszmar,ale tak po 7 miesiacach sie uspokoila i teraz kocha go nad zycie i sie nim super zajmuje:)Wam zycze mileg dnia:*

Lilu nie był u lekarza czuje się dobrze i wyjątkowo grzecznie siedzi w domu
Biapl myślałam o tym też że może chce zwrócić uwagę, bo jak jest niegrzeczna to trzeba jakoś zareagować. Z tym że ona jest strasznie za Lilka tańczy z nią i śpiewa jej i bawi chyba że to swoją drogą a naszej uwagi jej brak swoją drogą .

Ostatni tekst Julki: Lilka kupkę zrobiła więc wzięłam powycierałam ją oczywiście w asyście Julki i jak już była czyściutka Julka wzięła chusteczkę i mówi daj to ja jej tyłek teraz wypoleruje :-D:-D

hej:-)

Ada
o masz córcia pyskuje.... też to przerabiam i sama nie wiem co robić, ja po prostu mówię "żeby mi to było ostatni raz" działa ale moja pannica starsza:tak:

Paula
he he jak ja bym sobie coś wypiła uuuu, chce się:-D

Rozia mój by się w życiu nie domyślił:no: ale podziwiam twoją wytrwałość:-)

Truskaffka najbardziej będę za tym tęsknić jak urodzę:tak:

Liluu super wiadomość:-)

Madziulek, biapl
hej:-)

Joasia no spaniele to uparciuchy i bardzo energiczne psiaki:-)

Miłego dnia... ja lecę się szykować do wizyty:-)

Ada może rzeczywiście chodzi o zwrócenie uwagi na siebie.. Albo po prostu ten wiek tak ma... Może jakis system nagród i kar?? Typu zbiera naklejki za dobre zachowanie i losuje nagrodę jak uzbiera ileś tam...

Roza tu nie chodzi o to,żeby się domyślił, tylko żeby się zainteresował... Dlaczego ja zawsze muszę wszystko rozwiązywać??

Moja pannica coraz bardziej mnie zadziwia... Najpierw wypiła butle mleka, a później zjadła całą kromkę z szynką :szok: A jak my coś jemy, to tzreba się przed nią ukrywać, bo też chce !! Normalnie chodzący przewód pokarmowy :-d

Hello :-)
U mnie przypruszyło ;-)

Rozia w chusteczce poszłaś po piwko? ;-)
Mój Puzel na szczęście jakoś po mnie poznaje, że coś jest nie tak, nawet jak jesteśmy osobno to rozpoznaje po formie pisania hahaha :-D i od razu się czepia, co znowu- boroczek... Chociaż o co chodzi to by się za chiny nie domyślił :-p A może Twój się wstydzi zapytać, albo boi, że będziesz za bardzo fuczała i wygarniała :confused:
Hihihi lubi Bianeczka podjeść, chyba po mnie to ma :cool2::-p

Truskafffka gdzie Ty oglądasz te zaległe odcinki „In vitro”? :confused: Bo ja tego szukałam i nie mogę znaleźć na necie :-(

Biapl fajnie, że Kian tak dobrze znosi pobyty w żłobku :tak: ba nawet to lubi :-)

Ada a może to jakiś bunt 6latka? :confused: Wiesz napatrzy się na inne dzieci i „małpuje” od nich...

Roza no jeszcze troszeczkę musisz wytrzymać bez % :tak: ale jak już będziesz mogła to odbij sobie w nadmiarze, a co! :-D
A doczekamy się zdjęcia Małej jeszcze przed porodem? :confused::-p

Miłego dzionka :*

Paula ale on wie,że cos jest nie halo... tylko najwyraźniej ma to w nosie...

Kurczę, wlaśnie się dowiedziałam,że nasz, a raczej mojego m znajomy powiesił się w sierpniu :-( A m próbował się już od kilku miesięcy do niego dodzwonić... Maskara... Poznałam Go, sympatyczny chłopak...

Rozia hmm... no to ciężka sprawa... tylko kurcze, jak On tak nie chce poruszyć tematu, to możesz się nigdy tego nie doczekać :no: ehhh... te chłopy :dry:
O jej, przykro...
[*] kiedyś tak się zastanawiałam co to musi do głowy przyjść, żeby zrobić coś takiego :-( Niepojęte...

No niestey ... On trochę bawił się w sterydy, bo chciał do Legii Cudzoziemskiej się dostać i musiał szybko ciała nabrać i to też pewnie miało na niego wpływ, bo to niszczy psychikę niestety... :-(

Mojemu m ostatnio spadł laptop i wejście naładowarke szwankowało i w końcu przestało działać... A podobno to ja jestem roztrzepana i demon chaosu... Dobrze,ze mam bb w telefonie:-)

reklama
Rozia niestety znam podobny przypadek- chłopak też zaczął dziwnie szybko przybierać na masie, po jakimś czasie najnormalniej zwariował... Teraz już jest lepiej, bo się leczy, ale miał za sobą próby samobójcze, na szczęście nieudane.... Też można przypuszczać, że to od sterydów, albo dopalaczy, bo takowe też zażywał, a nawet nie wiem czy nie grubsze narkotyki :dry:
Spoko, ja podobno niedawno też zepsułam włącznik lapka :oo2: Ja jestem taka, że gdybym to ja zrobiła to bym się przyznała... ale tym razem to nie ja, bo już dawno dziwnie "dyndała" ta część z monitorem i podejrzewam, że to było powodem tego, że kabelek się w końcu przerwał... Dobrze panu z pieskiem, jak to mówią ;-)

Do góry