reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
A co tu nagle się tak cicho zrobiło ?? Młoda wykąpana, siedzi w łóżeczku i tv ogląda :eek: Niech w końcu przyjdą wyregulować nam te okna,żeby można było w końcu młodą przenieść do jej pokoju... Bo masakra jest ... Muszę na radio przełączać :-) Kurde mam ochotę na piwko, ale nie mam jak iść do zklepu, bo mam tak tłuste włosy,że aż strach, a żadnej czapki nie mam,żeby to ukryć :-(

Joasiu piękna pościel :-) Uwielbiam takie neutralne kolorki :tak: I w ogóle łóżeczko superowe :-p

LiLuu ale masz słodkości :szok: My nie mamy nic słodkiego, postanowiliśmy ograniczyć i zastąpić owocami buuu...
Też kupujemy soki wysoko słodzone z Łowicza :-p
Cudowna wiadomość odnośnie koleżanki :tak:

Rozia może się w końcu dodupi, że coś przeskrobał :huh:
Proponuję chusteczkę na głowę i tak jest ciemno :-D

Ewirut
no śnieg już ma być niedługo z tego co mówią w prognozach :tak:
Jak tam placuszki?- O i doczytałam właśnie :-) Ale spoko, ja zimne też pochłaniam ze smakiem :laugh2:

Roza kurcze, oby to nie było nic poważnego... Ale racja, lepiej sprawdzić dla własnej pewności :tak:
O super, dzięki :* Jak tylko skończę książki, które już mam to postaram się nie zapomnieć o tej trylogii ;-) Jakbym zapomniała tytułu, to będę Cię męczyć :sorry2:

Bashi gdzie się zapodziałaś? :szok:

Madziulek a Ty gdzie nam zniknęłaś na kilka dni? :confused:

1489285_515952405178408_977935792_n.jpg

Załączniki

• 1489285_515952405178408_977935792_n.jpg
    1489285_515952405178408_977935792_n.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 85
Liluu mój jest niestety nierefolmowalny :-( Chociaż i tak już trochę spokojniejsza jest lajza:-)
Paula nie pij więcej, tylko daj mnie ;-)

reklama
Rozia wyobraź sobie, że mój chłop chciał żebym Mu kupiła, a jak kupiłam to nie tknął ani jednego :oo2:
Także częstuj się śmiało, możesz wziąć wszystkie :-p Ja za piwem takim "zwykłym" nie przepadam, a Puzel najwyraźniej o nim zapomniał także wiesz, nie krępuj się :-)

Do góry