reklama
truskafffka
Fanka BB :)
i ja czuwam
D ma dziś wieczór grania a ja oglądam zaległe odcinki in vitro i się wzruszam oczywiście..
Lilu super wieści od koleżanki baaardzo się cieszę teraz już spokojnie..
Joanna piękna pościel...ach jak fajnie że zaraz maluszka będziesz znów tulić
Roza Tobie też zazdroszczę zwłaszcza rozbrykanej Zośki w brzuchu, to niesamowite uczucie, jak maluch tak ze środka bombarduje mamuśkę
Ewirut buźki dla Ciebie i syneczka :*
drzemki pewnie się jeszcze unormują a mały ma smoka?
Liluu smacznego łasuchowania i głowa do góry, dołek teraz jest...ale zaraz znów zaczniecie jjjjjjaaazdę i Kciuki zaciskam żeby szybciutko były efekty
Rozia potrząsamy męzulem potrząsamy!! żeby szybko się zreflektował
D ma dziś wieczór grania a ja oglądam zaległe odcinki in vitro i się wzruszam oczywiście..
Lilu super wieści od koleżanki baaardzo się cieszę teraz już spokojnie..
Joanna piękna pościel...ach jak fajnie że zaraz maluszka będziesz znów tulić
Roza Tobie też zazdroszczę zwłaszcza rozbrykanej Zośki w brzuchu, to niesamowite uczucie, jak maluch tak ze środka bombarduje mamuśkę
Ewirut buźki dla Ciebie i syneczka :*
drzemki pewnie się jeszcze unormują a mały ma smoka?
Liluu smacznego łasuchowania i głowa do góry, dołek teraz jest...ale zaraz znów zaczniecie jjjjjjaaazdę i Kciuki zaciskam żeby szybciutko były efekty
Rozia potrząsamy męzulem potrząsamy!! żeby szybko się zreflektował
truskafffka
Fanka BB :)
Amelia też mi czasem takie numery robi
wychodzę z założenia że jak nie jęczy to niech sobie poszaleje ot taki dzień dziecka
a może Mu po prostu powiesz otwarcie co myślisz i co powinien zrobić? bo może się nie domyśla jednak
wychodzę z założenia że jak nie jęczy to niech sobie poszaleje ot taki dzień dziecka
a może Mu po prostu powiesz otwarcie co myślisz i co powinien zrobić? bo może się nie domyśla jednak
Nie dziewczynki, teraz będę twarda i zaczekam aż sam zapyta... Wie,że coś jest nie tak,a skoro nie pyta, to go nie interesuje... Postanowiłam tym razem nie ulegać, bo ileż można :-) Ale dziękuję za wsparcie :-) Chociaż na Was zawsze można liczyć :-)
Młoda zasnęła na rękach, bo zaczęła popłakiwać, bo nie mogła usnąć... Także ja dopijam piwko i też zmyka. Do jutra :-)
Młoda zasnęła na rękach, bo zaczęła popłakiwać, bo nie mogła usnąć... Także ja dopijam piwko i też zmyka. Do jutra :-)
reklama
Podziel się: