reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
i ja czuwam ;)

D ma dziś wieczór grania :p a ja oglądam zaległe odcinki in vitro i się wzruszam oczywiście..

Lilu super wieści od koleżanki :) baaardzo się cieszę :) teraz już spokojnie.. :)
Joanna piękna pościel...ach jak fajnie że zaraz maluszka będziesz znów tulić :)
Roza Tobie też zazdroszczę :) zwłaszcza rozbrykanej Zośki w brzuchu, to niesamowite uczucie, jak maluch tak ze środka bombarduje mamuśkę :)
Ewirut buźki dla Ciebie i syneczka :*
drzemki pewnie się jeszcze unormują :) a mały ma smoka?
Liluu smacznego łasuchowania ;) i głowa do góry, dołek teraz jest...ale zaraz znów zaczniecie jjjjjjaaazdę ;) i Kciuki zaciskam żeby szybciutko były efekty :)
Rozia potrząsamy męzulem potrząsamy!! żeby szybko się zreflektował :p

eee truskaffka ja tam w cuda nie wierzę,także :dieta" u mnie... Moje dziecko obudziło się jakies 40 minut temu i nie zamierza zasnąć:eek: Co prawda nie płacze, tylko leży w łożeczku, ale jednak...

Amelia też mi czasem takie numery robi :-p
wychodzę z założenia że jak nie jęczy to niech sobie poszaleje :p ot taki dzień dziecka:-D

a może Mu po prostu powiesz otwarcie co myślisz i co powinien zrobić? bo może się nie domyśla jednak:eek:

Rozia mysle ze truskafffka ma racje...facet musi miec jasny komunikat co jest nie tak wiec wygarnij mu moze przemysli sprawe...

Nie dziewczynki, teraz będę twarda i zaczekam aż sam zapyta... Wie,że coś jest nie tak,a skoro nie pyta, to go nie interesuje... Postanowiłam tym razem nie ulegać, bo ileż można :-) Ale dziękuję za wsparcie :-) Chociaż na Was zawsze można liczyć :-)

Młoda zasnęła na rękach, bo zaczęła popłakiwać, bo nie mogła usnąć... Także ja dopijam piwko i też zmyka. Do jutra :-)

reklama
Do góry