reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hejka :)
mikołaj już jutro:cool2:byłyście grzeczne w tym roku?:cool2: hihi

Rozia mnie broń Boże nie chodzi o to żebyś wyciągała rękę :p tylko wiem np jak z moim nieraz jest...że on niby czuje że coś jest nie tak, ale nie ogarnia tematu, wtedy tylko go informuję że nie jest między nami dobrze i jeśli ma ochotę to zmienić to musi się postarać ON. Bez tego komunikatu jełopek raczej by nie wiedział co zrobić, a tak..wie że zawalił, kwiatka ma kupić, pogadać...jeśli oczywiście chce, bo inaczej ja zimna i okrutna :p

no i z tego rozpisania zapomniałam co jeszcze miałam pisać...

aaaa Ada.. też myślę że to przejaw zazdrości u starszej. Dobrze by było gdybyś mogła czasem małą podrzucić tatusiowi i spędzić czas tylko ze starszą córą. A złe zachowanie tępić tak czy siak. Ustalcie zasady, co wolno, a czego nie. Pogadajcie o konsekwencjach złego zachowania- zbieranie smutnych buziek na przykład, i potem kara w postaci zakazu oglądania bajek, grania, zabieranie zabawek czy co tam wymyślisz dotkliwego :p I w drugą stronę, jak będzie się córa dobrze sprawować to uśmiechnięte buźki, zbieracie a potem nagroda np. wspólne wyjście, zabawka czy coś ;)

powodzenia ;)

No jestem, przygotowałam sobie wszystko na później, także mam teraz z godzinkę wolną :-)

LiLuu nadzieja w tym, że nie wrócisz tam na długo :tak:

Rozia zrób sobie zrób- jamiiii :-p wczoraj specjalnie z tej okazji kupiłam jogurt naturalny :-D
Przypomnij mi gdzie pracujesz, bo coś mi się z przedszkolem kojarzy, ale nie wiem czy nie mylę z Rozą :sorry2:

Marysiu przywieźcie same dobre wieści od okulisty :blink:

Truskafffka -przypominam- miałaś mi napisać gdzie na necie oglądasz zaległe odcinki "In vitro", bo ja niekumata nie mogę znaleźć :zawstydzona/y::-)

Hmmm... ciekawe czy Mikołaj i o mnie będzie pamiętał :confused:
Wczoraj Puzel przytachał ze skrzynki katalog z Apartu i jak tak oglądałam to mi mózg w poprzek stawał :szok: Zegarek męski ponad 34 000zł :oo2:

teuskaffka o kwiatku na przeprosiny to w ogóle mogę zapomnieć... nawet jak już tak konkretnie nabroi i wie,ze przesadził, to mu się nie zdarzyło...
A owszem, mylisz mnie z Rozą :-) Ja w sklepie z ciuchami robię :-) W sieciówce:-) Chociaz nie wiem z czego się tak cieszę :eek:

PAULA - z pewnoscia wiesci beda dobre ale nie koniecznie dla naszych portfeli :eek: Na 99 % oboje dostana zmiane szkiel na slabsze, Anecia juz wyrosla z oprawek wiec i te trzeba zmienic a Darus tak zmasakrowal swoje ze i jego trzeba kupic. A oto pomysly moich okularniczkow:
Ze 2 lata temu Darul postanowil spolerowac sobie szkla pilniczkiem a tym razem oderwal sobie noski bo mu przeszkadzaly - jego kreatywnosc nie zna granic. Mloda narazie zjadla róż z zausznikow i sa srebrne :cool::szok:

Rozia- przykro..u nas we wtorek byl pogrzeb laski 36 lat tez sie powiesila..problemy zyciowe ja przerosly..zostawila 2 dzieci..naprawde trzeba byc slabym psychicznie..

Paula- to rob ten obiadzic to sie wprosze:p

Liluu- to zes poszalala ze spaniem..ja wczoraj mialam plana ze poloze i szybciej zeby odespac a tu d.... do 3 lazilam..nawet pranie zrobilam :p:p
Biapl- i pewnoe korzystaj z urlopu..

Truskaffka- my zawsze jestesmy grzeczne :p:p

ja mialam latania od rana..Mikolaj zakupy musial zrobic..paczki przytargalam od moich rodzicow bo tam Mikolaj wczesniej chodzi :p:p wiec mlodsza szczesliwa i mamy uczte z slodkosci..:p:p az mnie mdli..jeszcze po 2 po starsza musze jechac i wolne:-) A obiad- brak planow..

reklama
Rozia przepraszam za pomyłkę :sorry2:
W ogóle jak zaczęłam tutaj do Was uczęszczać, to kompletnie nie mogłam Was rozróżnić :zawstydzona/y: Teraz już luźno (chociaż nie byłam pewna tej pracy, ale to właśnie zakodowałam jeszcze za starych czasów) ;-)
Co do kwiatków, to ja nawet z okazji czegoś tam nie dostaję, więc co tu liczyć na kwiatka przeprosinowego :-D Podczas naszego prawie 4 letniego związku dostałam kwiatka UWAGA aż raz w tamtym roku na Dzień Kobiet :rofl2:

Marysiu oj te portfele... :dry: nasza kochana Polska, składki pobierają, ale jak przyjdzie co do czego to płacić i tak trzeba :oo2: Ale najważniejsze, że dzieciakom się poprawia :tak:
Hahahaha prze aparaty :-D chociaż wyobrażam sobie, że Tobie nie jest aż tak bardzo do śmiechu :blink:

Joasiu zapraszam ok. 14:30 :-)

Ciekawe co tam u Lori :confused:

Do góry