reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ja szydelkiem się bawilam:-) Oto efekt :-) Brakuje dodatków, zależnie mam nic w domu, żeby doszyc:-(

Załączniki

• 1384807966918.jpg
    1384807966918.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Witam po weekendowej przerwie ;-)

Biapl jejku, przeżyliście chwile grozy... :szok: Duuużo zdrówka dla Kianka :*

LiLuu Jestem już, właśnie dopiero niedawno dotarłam do hanysowa to i się odzywam :tak: W domu jakoś nie miałam czasu żeby zaglądnąć :sorry2:
Cieszę się, że z P już w porządku :tak:
Jak walka z wilgocią?

Rozia jestem jestem- melduję się :-)
Ale piękne buciczki <3 :szok::cool2:

Miłego Wieczoru :*

Hej dziewczyny...widze ze tu sie tyle dzialo podczas mojej nieobecnosci... ja po 3 ciezkich dniach w pracy postanowilam dzisiaj odpoczac ale sie nieudalo, poklocilam sie z mezulkiem..cisnienie raz dwa w gore poszlo I ciche dni nastaly...zalamka

witam
i znowu musze nadrabiac:p
ostatnio mam tak ze juz o 20 padam..coraz gorzej sie czuje.ostatnio coraz czesciej mi slabo..w czwartek mam wizyte wiec sie dowiem co i jak...
Rozia- buciki przesliczne:-)ja nie mam sily zeby sie wziasc;-)

Biapl- wspolczuje przezyc..

Lilu- i jak pomogl ocet..ja mialam tak za segmentem kuchennym..kupilismy jakis preparat i narazie spokoj..

Bashi- tak to jest z naszymi M..chociaz ja nie moge narzekac ..moj mi kaze caly czas lezec:p

Marysia- milej ,,wyprawy,,

milego dnia

Bry

paula twoje szczescie ze jestes :cool2:

Rozia jest bardzo latwy naprawde jak zrobisz lancuszek to bedzie dlugosc od czubka glowy do czola trzeba dodac kilka oczek zeby go zalozyc i obrabiasz w kolo tzn robisz polslupkami do konca potem nie wracasz tylko robisz druga strone tego lancuszka jak dojdziesz do konca robisz 1 oczko lancuszka odwracasz robotke i wracasz i tak do momentu kiedy jest wystarczajaxo dlugie tzn przykrywa uszy wtedy laczysz robotke i robisz na okraglo -dookola rozumiesz ?

joasiu niestety duzo krwi w organizmie i serce mocniej pracuje z tad jest ci zle

Marysiu a gdzie wojarzysz ?
milego dzionka

reklama
Dzień dobry :-)

liluu dzięki, już wczoraj udało mi się to w końcu rozpracować ;-)

bashi czasami tak bywa ... Ach Ci faceci...

Ja zaraz wysyłam moją ekipę na dwór i na zakupy, a ja musze ogarnąć trochę ...

Miłego dnia :-)

Do góry