reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Bipal to nie zazdroszczę .... Zdrówka dla Kianka :* A co do lekarza, to pojechałabym tam i zrobiła taką aferę,że by mnie w całym mieście było słychać !!! Normalnie nic tylko strzelać !!!

reklama
Jejku kochana duzo zdrowka dla Kianka !!! Co za debil z lekarza :angry:
Ale my mamy tu to samo niestety modle sie codziennie zeby moje malenstwo nam naprawde nie zachorowalo bo wiadomo jak angielscy lekarze podchodza do wszystkiego

katrina ano tak to jest co zrobisz cos za cos :blink:

Dzień dobry :-)

Weekend to pusto na tym naszym forum :-( JA dalej walczę z bólem głowy, a doszedł jeszcze ból brzucha, bo @ mnie nawiedziła :-(

Liluu jak z P ??

Miłego dnia :-)

Hej, witam w pochmurny poranek:tak:

Biapl no nie zazdroszczę przeżyć:no: o zgrozo.... zdrówka dla synka:-)

Liluu
jak robisz roladki??

Rozia
o kurka współczuję, bólu głowy i @.... jak ja się cieszę że jej nie mam i jeszcze nieć nie będę heh:-):-)

ja dziś mimo że niedziela poprasuję rzeczy dla Zosi:-) i na tym koniec poukładam do szafy.Wczoraj też byliśmy na zakupach ubraniowych dla Mai i kaski poszło. Ale jestem zadowolona bo kupiłam jej co chciałam:tak:

Miłego dnia:)

Dzien dobry

mysmy wstali juz chwile temu ale byl czas na serducho :cool2::sorry2: Zreszta Rozia jest dobrze :tak: Znalazlam czas na serducha hihihihi a P chche nadrobic ostatnie dwa lata w kilka dni:-D:-D

Lilka je sniadanie ja czekam na kwusie i tak zaczela sie niedziela

roza rozbijasz wolowinke posypujesz sola i pieprzem i smarujesz musztarda
kielbaska boczus cebulka ogorek kiszony zawijasz na goracy tluszcz obsmarzyc i podlac woda i dusic az miesko zmieknie potem probisz sos na wywarze ot i gotowe

Ostatnia edycja:
Dziewczynki dziekuje za wspolczucie dla nas i naszego Synka i za kciuki na przyszlosc:)...co przezylam,to tylko Bog wie...no nic...teraz to dopiero bede przewrazliwiona na punkcie wszystkiego...no i jeszcze nam go kluli 14 razy,bo sie pindy wkluc nie umialy...i pobrac krwi i zalozyc motylka...dzis i jutro jeszcze antybiotyk,a potem zobaczymy,a ja od jutra do pracy,ale jeszcze 8 dni i urlop!!!:):):)...Brzuch mnie boli,jak na @,chociaz planowo dopiero w piatek ma zawitac...Wam zycze milej niedzieli,spedzonej w gronie najblizszych:)Buziaczki:*

Rozia nie ,nie rozmwialismy :cool2: Ale na pewno wroce do tego tematu nie bawem

biapl najwazniejsze ze wszystko sie dobrze skonczylo :tak:

reklama
Do góry