reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejka
ja się melduję z leniem na kanapie :p

Rozia piękne buciki:-)
Bashi nie daj się choopu, nimi czasem trzeba potrząsnąć, żeby klepki dobrze się poukładały :p
Joasia niech moc będzie z Tobą ;)
Marysia powodzenia, daj znać potem jak dzieciaki przetrwały ;)
Liluu tak czytam o tym kominie co pisałaś do Rozi...czarna magia haha
Paula noo patrz zniknęłaś na chwilę, a tu takie poruszenie, uważaj..bo Ci tyłek będą lać :p

reklama
Mieszkanie ogarnięte, obiad zrobiony i zjedzony, czas na relaks...

Nie uwierzycie jakie mam bezczelne laski nad sobą... Palą fajki i strzepują popiół do nas na ogródek, a czasami nawet pety leżą... No i dziś m wieszał pranie na ogródku i jedna z nich akurat paliła,więc zwrócił jej uwagę, a ta ,że ona nie może palić w mieszkaniu i w takim razie gdzie ona palić...I że to nie jej wina,że wiatr zwiewa popiół i czy kurz tez mu przeszkadza... I że inni pala i jakos to ludziom nie przeszkadza... m na to,że jemu tez nie przeszkadza to,że ona pali, tylko,ze mamy popielniczkę w ogródku... I powiedział,zeby dala namiar na właścicielkę, ale ta sie zaczęła migać... Cwana jest, bo mysli,ze się nie skontaktujemy z właścicielką, ale ja ją znam, mieszka obok na osiedlu i w sklepie ją czasami widuję... Nie chciałam być zołzą, ale jak one tak do sprawy podchodzą,to ja tez nie będę mieć skrupułów ... M jeszcze posze3dł jej zanieć słoik, skoro sama nie potrafi się zorganizować, ale nie otworzyła gówniara... :-) Także jak tylko uda mi sie spotkac z właścicielką, to od razu powiem jej również o imprezach :-)

edith...

Bianka zaczęła raczkować !!!! :-) Co prawda póki co po dwa kroczki robi, ale robi :-) :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Truskafffka no właśnie za każdym razem kiedy tutaj wchodzę po kilkudniowej nieobecności mam stracha :-D

Rozia masakra z sąsiadami... :tak: Ja w domu mam nad nami małego chłopczyka, który notorycznie skacze albo piłuje samochodami po panelach :huh: Ja rozumiem, że to dziecko, wiadome, że nie będzie siedział całymi dniami, ale od czego są rodzice :dry: Czasami normalnie nie da się wysiedzieć w mieszkaniu... A u Puzla znowu jest pies, który za każdym razem kiedy wychodzi na spacer i wraca szczeka jak najęty :-p Domy wariatów normalnie :laugh2:
Ale na szczęście więcej akcji nie mamy :tak: Chociaż na poprzednim mieszkaniu mieliśmy chorą psychicznie sąsiadkę, która była naprawdę straszna i złośliwa, mało tego straszyła ludzi, że kwasem obleje :oo2: Już chyba wolę małego sąsiada nad głową i psa piętro niżej :-p

Jeszcze raz gratulacje dla Bianki :* Tylko patrzeć jak zacznie na nóżkach zasuwać :-)

Dzień dobry :-)

My juz na nogach... Bianka dzis miała fatalna noc... Co trochę się budziła, a tak koło 00:30 sie obudziła i nie mogła zasnąć i tak ponad godzinę walczyłyśmy, w końcu mocniej zasnęła u mnie na rękach... Ale i tak budziła się co trochę :-(

Ja dziś mam dentystę ...

Miłego dnia :-)

Hej :-) i ja się melduję:tak:

Rozia nie dziwie się że już cierpliwość się skończyła do sąsiadów:tak: gratuluję dla córci:-) tylko patrzeć jak niedługo na nóżki stanie:-)

A ja jestem już poddenerwowana zmianami jakie niedługo będą u nas, Maja to odczuwa i też dokłada swoje 3 grosze....nie ma dnia żebym na nią nie nakrzyczała:-( wczoraj to już płakała wieczorem i ja też, a mąż tylko łagodzi sytuację ehhh. Muszę trzymać nerwy na wodzy...

Jutro jadę do lekarza - zobaczymy co tam z moją szyjką:tak:

reklama
Witam ;-)
U mnie dzisiaj szaro, buro i ponuro... :dry: Właśnie oglądam DDTVN i mówili, że w przyszłym tygodniu spodziewamy się pierwszych opadów śniegu :-p

Katrina no to dobrze, bo się zmartwiłam :*
Aqua aerobik? Super :-)
Buziaczki dla Dzieciaków :*

Rozia plombowanie? :blink:

Roza czekam na relację z wizyty :tak:

Miłego Dnia :*
Jaka pogoda u Was? :confused:
Ale spokojnie się tu znowu zrobiło... :shocked2:

Do góry