reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hej:-)

Liluu nawet nie wiesz jak miło się czyta, że wszystko powoli wraca na prostą:-) u Was- super:-):-) co do rolad to mam chęć zrobić już od dawna, ale nie mam doświadczenia w kupowaniu wołowiny i boję się że wezmę jakieś mięcho które wyjdzie jak podeszwa:baffled: może mamę poproszę aby mi kupiła...

A mnie wzięło na wicie gniazdka że ho ho.... powoli robię czystki w szafie,ubranka już poskładane i pościel wyprana ehhh wiecie doczekać się nie mogę kiedy przytulę małą:-)

Miłego dnia:-)

Bry dzionek

weekend za nami :-p:-D Nie powiem zeby grzeczny byl hihihi

lilutek coraz fajniejszy juz potrafi sie przez dluzsza chwilke soba zajac a to naprawde super dla nas ;-)

Roza popros mame w takim razie o miecho :tak:A moze masz jakiegos zaufanego rzeznika?
zazdroszcze ci tego ze juz niedlugo przytulisz malenstwo mmmmmm cudowne uczucie

Milego dnia

LILUU - zazdroszcze bo moja myszka zajmie sie soba 5 min i goni do mnie, prawie non stop przy mnie. Jak wroci Darus to tez chwilke sie powyglupiaja i potem mama, mama, mama. Ciekawe jak jutro sobie poradzi bo jedziemy z Darusiem do alergologa i mysza pol dnia spedzi z moimi rodzicami - pierwsza "dluzsza" rozlaka

Dzień dobry :)
weekendowo pracowicie..ale czas na byczenie, relaks, mały meeting też był;-)

Lilu hihi są serducha jest radość:-p:tak::-D
Marysia mała mamusiowa widzę, z jednej strony to takie miłe jak dzieciak przylepa :p ale z drugiej strony warto jednak trochę pępowinę odcinać ;) w końcu mama czasem musi wyjść, ale po prostu chce chwilę odetchnąć.. warto żeby dzieciak w razie czego chętnie czas spędzał również z innymi członkami rodziny. Także dobrze że mała z dziadkami zostanie :)
Roza jejku a dopiero co ja wiłam gniazdko...Czekamy na Zosię:-)
Rozia jak się czujesz? współczuję bólu..
Biapl aż się nóż w kieszeni otwiera .. cycki opadają, no szok!
Zdrówka dla synusia, trzymajcie się

miłego dnia dla wszystkich

Truskaweczako a dziękuję, dziś już jest ok :-)

A gdzie nasza Paula??

U mnie na szczęście Bianka tez się sobą zajmie :-) Ale starałam sie ją uczyć od maleńkości,żeby się sama troszku bawiła :-)

Dziewczynki ja od rana walcze z wilgocia a raczej grzybem :wściekła/y::wściekła/y: Wczoraj wieczorem okazalo sie ze cala sciana okienna jesy zielona noz kurna mac sprawdzalam z dwa tyg temu i bylo dobrze a dzis staram sie to wyczyscic i maszyna chodzi od rana co sciaga wilgosc z powietrza nigdy tego nie mialam a mieszkam w tym domu 5 lat
najbardziej boje sie o Lily bo wiadomo taka plesn zdrowa nie jest najwazniejsze jednak ze znalazlam i zadzialalam

truskafka no jak nie jak tak :-D
Marysiu moja tez do tej pory byla tylko mama i nic wiecej i nawet naj P wraca z prazy to widze ze mala jest zazdrosna o mnie :happy2:

Lece dalej walczyc

no ja Matika już szkoliłam w samodzielnej zabawie:-p a że rezultaty dało to super to i Amelię od małego ćwiczyłam w zabawie sam na sam...z zabawkami:-D
Teraz w ogóle jest super, bo raz że dzieciaki potrafią się super same osobno pobawić, dwa że wspólnie rodzeństwo też się świetnie bawi...więc ja mam czas na spokojne sprzątanie, gotowanie, odpoczynek. A i czas na wspólną zabawę rodzinną mamy ;)

reklama
Katrina karamba :-D:-D:-D
Dzieki zrobilam bliczem dzisiaj i pomoglo :tak: Ale dzieki na przyszlosc bede wiedziec
a co tu tak pusto? Gdzie Paula ? Ty myslisz ze sie w hanysowie ukrywasz to ci wszystko wolno ???:-D

Do góry