reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Liluu też mamy tą ważkę :-) Bianka bardzo ją lubi i tańczy do niej :-)

Bashi to jesli już coś bierzesz, to niech to będzie paracetamol... Bo to w razie czego możesz w ciąży brać...

Marysiu jesli o mnie chodzi, to tez sie nie staram i nawet dawno na enpr nie zaglądałam :-) A Ty co, planujesz nastepne ?? :-)

Witam i ja

wczoraj i ja na bb nie mogła się dostać...widać jakieś problemy techniczne
dziś się lenię:cool2:
D wczoraj wieczorem zrobił żurek ..więc obiad mam z głowy, porządki też.. :p
za to po południu misja ...prasowanie:-p

Rozia buciki śliczne:tak:
Mam identyczne zdjęcie śpiącego małego Matika:-D dzieciaki mają pomysły:-p

Liluu, Rozia no cuda te wasze dzieci:-)

Truskaffka ty się lenisz??!:szok: no nie wierzę :-p

Ja dziś za to obrotna że hoho, chyba za wczoraj:-)
Jak byłam po Maję to zajechałam do sklepu dziecięcego i kupiłam pościele, prześcieradła, kołdrę i kocyk....no i Maja nie byłaby sobą żeby mnie nie próbowała naciągnąć na lalkę MonsterHigh - ale nie uległam.. w domu ma je 3 i faceta do tego:tak:
Teraz sobie siedzę i piję Inkę z mlekiem i pierniczki wcinam:tak:, a Wy pewnie obiady szykujecie??

Ja mam zupke z wczoraj, a na drugie makaron z pomidorami, więc za wiele do szykowania nie mam :-)

Kupiłam włóczkę i teraz będę czekać na jej przybycie :-) Muszę czapkę Biance na zimę zrobić :-)

Roza tylko tam nie przesadzaj z tymi pracami domowymi ;-) no i fajnie wyprawkę organizować :-) Czyli co, wózek tylko został?? A macie juz jakis model wybrany??

Roziu no został wózek, ale muszę się wybrać do większego sklepu, bo ja lubię dotknąć pojeździć, ale modelu nie mam wybranego:baffled:, ale napewno nie musi być super lekki bo mam tylko dwa schody do domu:-) fotelik też mam i dobrze by było aby dobra spacerówka później była i w dwóch kierunkach jazdy. zZostała do kupienia wanienka i kosmetyki. Najważniejsze już mam i spokojna teraz jestem:-)

Staram się nie przesadzać z porządkami bo jak tylko coś więcej porobię to odrazy odczuwam...a jeszcze nie czas:-)

Jak ja uwielbiam makaron....mogłabym go jeść i jeść, ale w domu nie mam kompana do makaronu i lipa. Jak zrobię od wielkiego dzwony to nosem kręcą:tak:

reklama
hello laseczki :-)

ja juz po obiadku..
dzis m na szkoleniu ..wiec wzielam sie za pranie i sprzatanie w sypialni..musze ogarnac troche bo sie z ciuszkami nie mieszcze:p:p a musze posegregowac rozmiarami i poukladac:-):-)
a ze corcie chetne do pomocy trzeba wykorzystac:p:p
i obmuslilam plan ze bede sobie w spokoju sprzatac po pokoju..to do swiat sie wyrobie ze sprzataniem.bo pozniej bede sie lenic..

Roza- to widze jestesmy na tym samym etapie wyprawkowym..ja tez tylko posciel- poszewki no i wozek:-)
a golabki poprosze kurierem :-):-)

Rozia- to sie rozszalalas z tym szydelkiem..ja mam etap bombek styropianowych.dzis dokupilam wstazki i caly weekend bede sie bawic..

Truskaffka- ja wczoraj tez mialam problemy z bb..jak masz zamiar prasowac to moze ci moje podrzuce:p:p

Bashi- ja zawsze mialam bolace piersi przed @

Marysia- a ty jakiegos plana masz ?? :-):-)

Lilu- moze nie ten kolor kapci kupilas..:p:p bo jak kiedys corci sama kupilam a jej sie nie podobaly to twierdzila ze za male sa i nie wygodne..:-):-)

Do góry