reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Joasiu hahaha mam podobnie jak Ty, aż się Puzel ze mnie śmieje, czy istnieje serial, którego nie oglądam :-D ale oczywiście lekko przesadza- jak to chłop ;-)

Dziewuszki ja się odmeldowuję, bo jakaś nie do życia jestem... Idę się zaszyć pod kołdrą :-p
Do juterka :*

reklama
ja juz pod kolderka i film ogladam..

takze milego wieczorku

Lilu-ja nie pomoge..mialam robione badania genet z krwi ze wzgledu na wiek ..ale to chyba cos innego..

Hej Od godziny próbuję napisać do was ale w telefonie co chwila mnie rozłącza i nie mogę dodać odpowiedzi Szlag mnie trafia bo co napiszę i naciskam zatwierdź odpowiedz a tu nic
Tak więc daję znać ze u mnie ok dzisiaj byliśmy u dentysty z Olkiem i ząbki ma ok W lutym idziemy znowu na lakowanie tym razem Mam obsesję na punkcie dbanie o zęby Jutro zaś lekarz i mam nadzieję że pozwoli nam na szczepienie bo juz miesiąc temu miał mieć a ciągle chory był
X

Dzień dobry :-)

My wstałyśmy dzis o 8,ale jakos nie mogłam się dobudzić, bo Bianka w nocy się obudziła i biedna nie mogła zasnąć i godzinę walczyła,aż w końcu wzięłam ją na ręce i przytulona do mnie zasnęła ...

bashi ja nie mam żadnych oznak, także nie pomogę :-(

Agnes super,że się odezwałaś :-) No i super,że z ząbkami wszystko ok:-) Nawet nie wiedziałam,że takim maluszkom lakują ząbki :-)

Marysiu moja Gwiazda będzie się układać do drzemki :-)

Miłego dnia :-)

Dzien dobry wszystkim

marysiu u nas tez jest 5 plus ale zimno jak nieiwem co :eek: odczuwalna jak by z -5 bylo taki klimat

kupilam wczoraj Lulusi papcie i nie chce w nich chodzic lobuziara :laugh2:

A gdzie reszta ? Bashi mnie kiedys bolaly tak tydzien przed okresem teraz po porodzie nic mnie nie boli

,ilego dnia

reklama
Hej ja się odmeldowuję:-)

Dziś czasu brak. gołąbki się gotują:-) drugie pranie nastawione - wzięłam się w końcu za wyprawkę i teraz wszystko piorę. Zostało mi tylko kupić pościele, wózek i takie tam duperele:-).
No jeszcze porządek w szafie muszę zrobić....i będę spokojniejsza:tak:

Bashi ja mam bóle przed okresem:tak:
A ty kiedy masz termin @ i testowania zarazem??

Marysia będziesz cykl obserwować??:-)

Liluu ja do tej pory muszę z Mają walczyć aby kapcie założyła:tak:

Agnes no ja też cisnę z zębami, nie ma to tamto i jak na razie jest wszystko ok:-)
Kciuki za szczepienie:-)

Roziu śliczne buciczki, jestem pod wrażeniem:-)

Ostatnia edycja:
Do góry