reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
26 powinnam dostac @... nie spalam cala noc tak sie zle czulam..raz goraco raz zimno toaleta co 5minut ..a rano..bez tabletki to glowy z poduszki nie moglam podniesc :/

Marysiu :-D:-D:-D:-DTo ńiestety nie pomoge bo u mnie staranek nie ma:laugh2:

Bashi i kolejna zasada jak sie starsz o fasolke to zadnych tabletek nie jemy

Mojemu dziecku znudzily się tradycyjne pozycje do zasypiania:-)

Załączniki

• 1384508845359.jpg
    1384508845359.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 29
Marrysiu musisz mnie dodac do listy znajomych i napisac cos u mnie jak naoiszesz to ja cie dodam do siebie i bedziesz mogla mnie sledzic :laugh2:

Moja sie ladnie bawi gwiazda :)

a nie Marysiu podaj mi linka do siebie inaczej nie wejdziesz dopuki ja cie nie zaakceptuje

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 28
Wiem nie powinnam byla brac tej tabletki ale tak mnie na wymioty bralo ze herbaty pic nie moglam I ten bol glowy...nie moglam zadzownic do pracy ze nie przyjde bo sie zle czuje bo by mnie zabili :(

reklama
Do góry