reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

wieczór zapowiadał się miło, a teraz wręcz odwrotnie :-( Ech nic mi się nie chcę ...

truskaffka co fakt to fakt, moja Bianka to raczej oaza spokoju w porównaniu z innymi dziećmi :-)

reklama
Witam się, o ja wyrodna :sorry2::-p

Puzel u mnie jest i jakoś tak nie po drodze mi na forum... :zawstydzona/y: także dla jasności- na nikogo się nie obraziłam :-D

Axa :szok: jak dobrze, że się pojawiłaś i mam nadzieję, że będzie to miało miejsce częściej :tak: Adusia śliczna dziewczyna :-)

Lori
ale masz piękną tą córę! Do zacałowania :*

Truskafffka z Amelki też już niezła pannica :tak: a jaka silna- super! :blink:

Rozia jak ciche dni z chłopem? ;-)
Mój (odpukać w niemalowane) ostatnio coś w miarę grzeczny jest ;-)

LiLuu jak zdrówko Lily? :*

Buziaczki Laski i miłego weekendu :*

Witam kobietki tak was nadrobiłam czytam i zazroszcze Jak wy to robicie ze wasze

Hej pisze z Tel i mi coś sprzęt szwankuje więc sorki za poprzedni post
No więc jak wy to robicie że wasze dzieci śpią tak długo? Kurcze u nas Olek budzi się przed 6 i nie ma możliwości aby go zmusić do pozostania dłużej w łóżku Do tego z 2 pobudki w nocy z placzem i często ląduje u nas w łóżku i dopiero wtedy zasypia
A ten tydzień to w ogóle masakra Katar przerodził się w kaszel gorączkę i skończyliśmy z antybiotykiem Pierwszy raz tak się rozłożył No i pierwszy raz antybiotyk dostaje To się nachodził do żłobka Ten tydzień tez go nie puścimy Niech skonczy antybiotyk pójdziemy na kontrolę do lekarza i zobaczymy Do tego jeszcze strasznie ropieją mu oczka więc jest niewesoło. Na szczęście dzisiaj już widzę poprawe i oby tak dalej
No i oczywiscie czwórki atakują. dopiero jedna sie przebila więc jeszcze 3 I chyba dopokiww

C.D. bo znowu sprzet się zbudował
No więc dopóki nie wyjdą mu te zęby chyba możemy zapomnieć o spokojnych nockach
A tu juz pomału szykujemy się do roczku Szok kiedy to minęło Dopiero co czekałam na poród a tu juz szkrabik 12 miesięcy z nami Szukam inspiracji na menu roczkowe i na prezent dla bąbla Jakieś sugestie?
A wasze maluszki cudne Obejrzałam zdjecia I jakie postępy robią U nas Olas póki co nie chce ruszyć Raczkowanie tak wchodzenie na schody tak chodzenia przy meblach tak ale sam nie I raczej roczku nie przejdzie Odwagi mu brak ale cóż Teraz ma etap że chce być tylko noszony a waży juz 11 kg Chyba też zęby są winne bo widać że znajduje ukojenie u mamy w ramionach

witam..
cisza..bo wszystkie obiadek niedzielny robia :):):)

a mnie jakos dzis brzuch boli wiec odpoczywam i walcze z szydelkiem - kocykiem..i to rozowym..:):):) bo tylko taka wloczka u nas byla...:):):)

Ja również się na szybko witam :) ... niunia śpi to zaraz siadam z Matim nad jego ćwieczeniami z pisania i czytania.

Młoda jest kochana, znowu dała matce pospać. W nocy jedzeonko co 3 lub 4 godziny i spałyśmy do 09:00 :-):-):-) ...... lepiej się wysypiam niż w 9 miesiącu jak wszystko mnei bolało i skurcze męczyły :happy:

agnese - nie wiem co Oluś już ma, ale może jakis stolik edukacyjny albo szczeniaczek uczniaczek?

moje wypociny..

Załączniki

• 1379238504909.jpg
    1379238504909.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Truskaffka - nam też dzisiaj dopisuje pogoda, zaraz zbieramy się na działke pogrzać na słoneczku :cool2:

Joasia - niestety nie znam się na robótkach ręcznych, ale jak na moje oko to wyszło Ci super :)

Do góry