reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Hejka
u mnie pada od soboty praktycznie cały czas :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: z małym na dwór nie ma jak wyjść i marudzi ....teraz spi ale sie kreci bo cos ostatnio brzuszek go pobolewa :-(i skręca się przez sen :-(
ja mam lenia nic sie nie chce przez tą pogodę ,a starszy uczyć mi sie nie chce !!!
Rozia Truskafffka hehe może i mnie najdzie ochota na brzusio :-D hehe

Lori Lilka jest cudaśna :-) i dobrze ze taka grzeczna ;-)

Rozia mój Oskar tez ma tak od urodzenia ze jak wstanie zje to polezy sobie godzinke i dalej spanie :tak: tylko ten brzuch spokojny sen przerywa

Liluu i jak ważenie????????

Hej:-)

Dawno mnie nie było ale jakoś nie w formie jestem, teraz wraca do normy:-)

Małami miło cię widzieć:-) u nas też pada od samego rańca:no:

Liluu kciuki za ważenie:-)

Rozia jak dobrze że mała nie robi protestów i pije ładnie mleczko z butelki... mam nadzieję że tym razem u mnie tak będzie,bo jak sobie pomyślę ....że następna córa beż cyca się nie obejdzie tyle czasu to:baffled:
Ja mam lenia jak nigdy hihi, a dziś jeszcze zebranie u Majki w szkole ehh

Ostatnia edycja:
Roza dzieki ,a jamtez mam lenia w szczegolnosci do sprzatania hihihi nic mi sie nie chce :eek: Ale co zrobic jak trzeba

zaraz wychodzen juz mam sracz .....ke

Liluu oj trzeba,:no: ja co dzień odkurzam i myję podłogi rano przez psa:crazy: już zmęczona jestem tym, zachciało nam się pupilka.... nosi na kudłatych łapach do domu wszystko zwłaszcza przy takiej pogodzie jak dziś.
Spokojnie:-) będzie dobrze, kciuki.

No ale zmądrzyłam się i jak przychodzi z podwórka toją do wanny i łapy płuczę:-), no ale nie zliczę ile razy dziennie wannę myję hihi

Axa cudna córcia:-D:-D

Witam się i ja w ten paskudny, deszczowy dzień... no, ale takie też musza być ;-)

Roza miałam kudłatego psa (shih-tzu) 17lat więc wiem co czujesz :-) to jest masakra w taką pogodę :tak: naszego też po spacerze do wanny, i ostre mycie podbrzusza i łapek, przez co nauczył się pić tylko z wanny :huh: jak czuł pragnienie, to biegł do łazienki i mruczał przy wannie, a jak nikt go nie słyszał to zaczynał szczekać :laugh2: trzeba było dziada wsadzać do wanny, puszczać świeżutką wodę (odstanej się nie tykał :huh:) i zadowolony pił :laugh2:

Jestem jakaś cofnięta w tą pogodę więc nie wiem co więcej pisać...
Puzel właśnie przed chwilką ode mnie pojechał... ale nie na długo się rozstajemy, bo ja w niedzielę jadę do Niego zaraz po nocce :-p
Poza tym nic nowego się u mnie nie dzieje :no:

Buziaczki dla Was wszystkich Babulce i oczywiście dla dzieciaczków! :*:*

Ja tak na szybko Lily przybrala w ciagu miesisca 250g chyba malo no nie ? Ale trzyma sie swojego centyla to najwazniejsze

reklama
Do góry