reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry:-)

Paula zgodnie z prawem mają 14 dni na rozpatrzenie reklamacji i skuteczne powiadomienie Cię. I jęsli powiadamiają Cie listownie, to liczy się dzień dostaeczenia listu, a nie dzień nadania. Po tym terminie, czyli dnia 15 reklamacja jest automatycznie rozpatrzona pozytywnie bez względu na to jaką oni decyzję wcześniej podjęli. Czyli generalnie mogą Ci skoczyć :-) To tak na przyszłość ;-) Miłego pobytu u K :-)

A reszcie miłego dnia :-)

reklama
Witam

paula to nie firma vission expres czy jak sie to pisze :-p Tylko kraj niestety bo tutaj bylo by to nie do pomyslenia nawet takie potraktowanie klienta tutaj buty rozpadly mi sie juz po okresie gwaracji ale poszlam do sklepu i mowie im ze owszem jest juz po gwarancji ale buty zalozylam dopiero drugi raz dostalam mozliwosc wybrania sobie dowolnego produktu nie koniecznie butow w cenie wyzszej niz mnie kosztowaly te rozwalone. A w pl by mi powiedzieli nawet na gwarancji ze mam nogi koslawe :/

rozia co teraz dziergasz ?

lori ?

katrina a co to robilas ?

milego dnia

Liluu wlaczę od kilu dni z taką czapką
Tłumaczenia Truscaveczki: Cheri Hat by Jennie Harrell
ale cały czas mi nie wychodzi tak jak chcę i pruję ... Ale to też dlatego,że nie miałam włóczki. Dziś spróbuję jeszcze raz skończyć tą czapkę i będę później robić sówkę :-)

Liluu pl powoli się zmienia i teraz już nie ma aż tak źle, bo ja też różne rzeczy reklamuję i tylko w jednym przypadku musiałam Pani powiedziec jakie jest prawo, jak reklamowałam buty i mi Pani powiedziała,że ozdoby nie podlegaja reklamacji ... To jej grzecznie wytłumaczyłam, że to że Oni tak sobie piszą ma się nijak do prawa, bo jeśli uszkodzona ozdoba uniemożliwia chodzenie w butach, to reklamację muszą mi przyjąć :-) I wiem co mówię, bo w pracy miałam dość często doczynienia z reklamacjami ;-)

Rozia ciesze sie ale jednak pl duzo jeszcze brakuje ;-) PrYkro to mowic ale tak jest
slyszlas ostatnio o aferze sokołowa ? Z blogerrem? Tutaj mielismy podobna sprawe ale tu do jakiegos gotowego dania dodano konine a na op. Bylo ze jest wolowina i firma zaplacila duze odszkodowanie ludziom ktorzy ich pozwali plus przeprosili publicznie za to a w pl kaze sie placic holendarne odszkodowanie za to ze chlopak powiedzial prawde !!!!! Tutaj uzywa sie konkretnych nazw konkurencyjnych firm ktorej produkty sa reklamowane i nikt nie placi odszkodowania za obraze wizerunku bo to jest chore !!!

taka czapke widzialam na you tube tyle ze po angielsku a ty nie chcesz sie tak uczyc a szkoda bo duzo jest pokazowek ;)

No ilonka wysłała mi po ang i z tego filmiku będę robić :-) Spróbuje przynajmniej :-) Jak cos będziesz mieć to podsyłaj :-) Będę próbować ;-)
A o tym sokołowie cos mi się tam obiło, ale nie pamiętam jak to się skończyło :-)

Rozia sprawa w toku :( sokolow chce 250 tys odszkodowania to karygodne co oni dodaja do jedzenia i jeszczesa obrazeni ze sie prawde powie

jak cos to pisz pomoge ale to naprawde latwe nauczyc sie po angielsku

marysiu ech ta jesien :(

hejka :)

Meldujemy się...jakoś chłodno się zrobiło, ale czekam do jutra bo ponoć jeszcze ostatnie podrygi lata nas czekają :p

mała w łóżeczku się wycisza, Matik w przedszkolu, D w pracy...a ja relaksik kanapowy z kawką:-p

Jeszcze mam pytanie o gluten znowu:-D
zaczynam młodej dziś dodawać kaszki manny do zupki, pytanie czy codziennie i jak długo mam ja tak testować? kiedy będę mogła dać np biszkopcika do deserku, czy chrupka kukurydzianego? Oczywiście zakładając że wszystko będzie oki

witam i ja..

moj pierwszaczek wrocil ze szkoly..
i tak sie zmeczyla ze sie polozyla na drzemke:-):-) jednak szkola wykancza:-) nawet nie miala sily powiedziec co i jak..jedyne co uslyszelismy to ze dobrze jest :-):-)
chyba w szoku jest bo to jednak nie przedszkole..

Lilu - jak tam corcia..?

Rozia - jestem pelna podziwu ze dajesz rade..i ta czapka fajna..chyba tez sprobuje..:-):-)

Marysiu- mamy ten sam plan dnia na dzis:-) u nas tez zimno..slonce jest..ale wiatr taki ze malo lepka nie urwie:-)

Truskaffka- ja nie pomoge:-) niedlugo was bede meczyc..bo nie pamietam co kiedy sie podaje:-):-)

reklama
Truskafffka gluten wprowadza sie przez dwa miesiace
ja podawalam wlasnie biszkopta zamiast kaszki bo u nas jej nie moglam kupic
chruka kukurydzuana nie zawiera glutenu mozesz jej juz podac, tylko musisz trzymac :-p

Joasiu dziekuje Lilunia nie najgorzej ,wyrobila sie sie laska :-DTylko teraz ciagle sie po mnie wspina :-p I po calym dniu czuje sie jakbym szychta zrobila

Do góry