reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam

moja lilka postanowila dzisiaj wstac o 4.30 i walkowala sie po lozku :) godxine potem zasnela ale ja bylam jak nacpana wiec wykorzystalam ze doabelek spi to i ja pospalam. Teraz mysle co by tu zrobic ? Za bardzo nic mi sie nie chce ;)

kurcze truskafffka czyzby wszyscy u ciebie robili dzis kurczaki ? Hehehe

roziu nsprawde jest latwo po angielsku sie nauczyc ;)

marysiu jak anetka podczas nieobecnosci brata?

roszpunko i jak w pracy po takiej przerwie? No i jak synus sobie radzi ?

kurcze szkoda ze nie wszyscy tu zagladaja :(

reklama
Skończyłam ta czapkę z daszkiem, ale za mały daszek zrobiłam, ale już mi się nie chcę poprawiać... Może później :-) Teraz jak Bianka zaśnie, to wezmę się za sówkę :-) ZObaczymy co też mi z tego wyjdzie :-)

A ja dziś postanowiłam zrobić zapiekankę ziemniaczana :-)

Hejka ;-)

Pogoda śliczna, słoneczko świeci
:-) chociaż jak rano szliśmy do sklepu to jednak już chłodno w cieniu... ale co tam, grunt, że jest ładnie i nie pada

Joasiu Tobie akurat nie zaszkodzi kilka kilo więcej :blink:
Taaaak ja już prawie na wylocie- nareszcie
:tak:

Roszpunko ale poza tą uciążliwą klasą to fajnie się pracuje?
:confused: Tamtych sobie wychowasz pomalutku :tak:

Rozia My dzisiaj jedliśmy ziemniaczki z koperkiem i nuggetsy więc nie pomogę co do obiadu na dwa dni
:no: Chyba, że spagetti? Makaron ugotować można na bieżąco, a sos tylko odgrzać :-p
Ale się wkręciłaś w szydełkowanie- super!

Truskafffka
mniaaaaammm żeberka
:-p To tylko wychwyciłam hahaha :-D Jadłam ostatnio, bo K zrobił, ale zjadła bym znowu tak mi zasmakowało :sorry2:
A ludzie to chyba wszędzie tak wcześnie do sklepów łażą, zwłaszcza starsze babcie
:huh: U mnie na osiedlu w sklepie, który mamy w bocznej części bloku np. o 10:00 już chleba świeżego nie kupisz :szok: Ja rozumiem jak są upały, to chcą zakupy załatwić zanim się gorąco zrobi, ale teraz??? :confused: to jest nic, a może któraś jest w stanie mi odpowiedzieć, gdzie oni wszyscy jeżdżą autobusami o 7:00 w dzień powszedni??? Bo zawsze mnie to zastanawiało jak jeździłam do szkoły :-D i jak już weszłam w temat, to postanowiłam zapytać Was :-)

Lori
hop hop
;-)

Puzel w pracy, a ja spędzam popołudnie sama z .... Grey’s Anatomy hahaha
:-D

Miłego Dzionka Babulce :*

Lori urodzila?

Dziewczyny,Maksio z tesciowa,nie narzeka jak na razie na nia ;-) a co do tej klasy,to nie sa lobuziaki do opanowania,tylko bardzo ciezkie przypadki z duzymi problemami.a do pracy wrocilam po 2 miesiacach przerwy,wiec nie tak zle.ciesze sie,ze kasa jest :-)

Roziu,sluze pomoca. Tez sie biore za szydlo.mam w planie komin dla siebie i czape i szal dla Maksia :-)

Dziewczynki Lori nie pisała do mnie,więc zakładam,że nie rodzi ;-) Jak się do końca dnia nie odezwie, to wtedy do niej napiszę :-)

Liluu to wpadaj, bo ja zrobiłam tyle,że na dwa dni mi starczy :-)

Roszpunko a masz jakiś wzór na komin czy z głowy?? Bo ja sobie chyba taki zrobię, tylko muszę znaleźć wzór :-)

Roziu,ja robie tak: dosc gruba wloczka i szydelko 9. Robie lancuszek 50 oczek,zalezy jaki szeroki chcesz i pozniej odwracam,jedno oczko do gory i 50 slupkow.potem znow odwracam,jedno oczko lancuszka do gory i 50 slupkow tych podstawowych,ale tylko w tylnej petelce oczka.wychodzi wtedy cos w stylu sciagacza.itd,50 slupkow,oczko lancuszka,obracam i 50 oczek i tak az bede miala odpowiednia dlugosc.pozniej zszyc konce i komin gotowy :-)

Swoja droga zazdroszcze Lori tego oczekiwania:-)
dzis dowiedzielismy sie,ze chrzestna Maksia jest w ciazy.w lipcu bylismy na jej slubie.tez mi sie marzy...

reklama
Do góry