reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Była pediatra, i nie mam dobrych wiesci Bartuś za mało wazy:-(Ma 3 tygodnie a przybrał na wadze tylko 400gr czyli waży 3400, lekarz mówi ze to za mało:-( I kolejna wizyte mamy za tydzień znowu przyjezdzaja go zwazyc. musze gdzies po czytac ile dziecko powinno przybywac tygodniowo. A nie mieryzła go tylko osłuchala,zobaczyła jak pupka czy nie ma odparzeń zbadała brzuszek i nózki. Tak po za waga jest wszystko ok.
Troche mnie martwi ta jego waga:-(

reklama
Witajcie - ja wczoraj nie dalam rady wejsc i sie przywitac bo mialam taka wszechogarniajaca niemoc ze cos strasznego - pierwszy raz w zyciu tak sie czulam wrrr
EWIRUT - moja myszka tez na poczatku powolutku przybierala i co tydz kontrolowalismy wageale po 2 m-cach sie rozpedzila i bylo juz ok :-D
LORI - nieustannie &&&&&&&&&&&&&&&&&
LILUU - poszalalas z maskotkami :-D

Ewirut mam to samo z Lily tez malo przybiera na wadze
z tego co wiem to dziecko przybirac powinno 120 g tygodniowo to jest minimum wiec chyba dobrze nie martw sie tym wiem ze latwo powiedziec ale to nic nie pomoze

a my caly dzien poza domem bylismy nogi to i juz do d...y wchodza

dziękuję w imieniu Amelki :-)

Ewirut jeszcze z Bartusia niezły pudzian wyrośnie, zobaczysz ;)

my się dziś powłóczyliśmy po znajomych, fajnie dzień zleciał :)
Odwiedziliśmy koleżankę Melki- 3 miesiące starszą- i przy Niej moja gwiazda to spokojniutkie dzieciątko:-D Paulinka jest wszędzie..raczkuje, wstaje, skacze, buźka jej się śmieje cały czas..żywioł:-D

Liluu - sorki, że Ci nie odpisałam, ale ja juz teraz nie mam kiedy. W ciagu dnia na sekundę otworzyłam BB (i całe szczęście), bo o przepisie juz nie pamiętałam. Kuba mi się pionizuje w zastraszająco szybkim tempie. Cieszy mnie to, ale... niekoniecznie mój kręgosłup.

Nie wiem jak długo mój kręgosłup wytrzyma, Kubuś łapie mnie za palce u rąk i każe się prowadzać do balonów, które kopie. I tak łazimy za tymi skopanymi balonami. Gdy później próbuję sie wyprostować, to mam łzy w oczach.... oj niech juz szybko zaczyna sam śmigać.

Witam

my dzis nie spimy od 6 malutka wczoraj spedzila caly dżien na zakupach i spacerach padla nam po 18 bez jedzenia nawet jej ubrac nie zdarzylam po kapieli tak plakala ze jak ja przytulilam to od razu zasnela
Teraz jadla sniadanie kaszke z mlekiem i zwymiotowala czyli kaszki ma tam gdzie mialam je i ja :eek:

Lori co tam?

rozia wy jeszcze spicie ?

katrina nie szkodzi i dzieki za przepis :tak:Buziole dla dreptaka

milego dnia wszystkim

meldowac sie dziewczyny

Dzień dobry :-)

liluu my dzis na szczepieniu byłyśmy, także już nie śpimy... Tzn. Bianka teraz śpi... Troszku płaczu było, bo oczywiście śpiaca była i przy badaniu już był płacz... Na szczęście po ukłuciu szybko sie uspokoiła :-) No i waży 8470 :-) Klocek:-) Przy wzroście 68cm :-) No i powoli bedziemy przechodzic na butlę :-) Pani doktor powiedziała,że mam się nie martwić tymi przewrotami na brzuszek :-) Mamy jej podawac omegamed na rzwój mózgu:-) Albo łyżkę oleju rzepakowego z pierwszego tłoczenia :-)

I to chyba tyle :-)

miłego dnia :-)

reklama
Rozia jedego czego ci zazdroszcze to waga Bianki:tak:
no ale mojamjest tak ruchliwa że 5 minut nie usiedzi ciagle skacze,wstaje,obraca sie wspina sie po mnie :eek::-DMale adhd :laugh2:
Super że jednak te obroty to nic niepokojacego a zamiast oleju rzepakowego polecam olive z olivek extra vergin lepszy sklad ze tak powiem

Do góry