reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ewirut - ooo teściowa... temat rzeka, buziaki,

Liluu - no ja mam już na prawde problem, żeby tu zaglądnąć, moge to robić tylko wtedy gdy Kuba śpi i nie mam w tym czasie nic do zrobienia, bo mały jest juz bardzo mobilny i trzeba bardzo na niego uważać, nie da się usiąść przed kompem,

reklama
liluu oj nie nie..na żurek to sobie Melka poczeka, póki co patrzy tylko na nas tęsknym wzrokiem jak jemy:-D
Rozia oo to super :-) bo dzieciaki cycowe nieraz mają problem z mm, powodzenia! ;-)
Ewirut dawaj dzioba na pocieszenie

Rozia widze ze slodki wieczor mieliscie :-)

Dziendobry wszystkim

my nie spimy tradycyjnie po 6 :no: Spiaca jestem a tu sienie zanosi za drzemke w dzien bo musze w koncu posprzatac mieszkanie a moge to zrobic tylko jak lilka spi

Lori ? Roza? Paula? Dziama? Joanna? Agnes? Roszpunka? Ilonka? Valky?katy? Tyle pamietam ;-) I cala nie wymieniona reszta MELDOWAC sie !!!

milego dnia

dzień dobry :)

Liluu
tak mała dostaje małe co nieco, tyle że my nadal próbujemy smaki pojedyncze, lub w połączeniu z marchewką więc na razie małej nie gotuję, tylko słoiczki daję. Dziś na tapecie pierwszy raz brokuł, zobaczymy jak Melce podejdzie.
Ostatnio jadła morele z marchewką, i niestety chyba morele jej póki co nie podchodzą, bo takie wodniste, ze śluzem kupki robiła po nich.
Rozia mmmnnniaam ;-)

Miłego dnia kobietki..no i też licze że ekipa się ładnie zamelduje..

Dzień dobry :-)

My dzis poszalałyśmy ze spaniem, bo Bianka wstała co prawda przed 8, ale zjadła śniadanie, chwilę podokazywała, a póxniej wzieliśmy ją do siebie do łóżka i tak pospałyśmy z Bianką do 11 :szok::-D

Miłego dnia :-)

reklama
Rozia moja to juz druga drzemke ma wlasnie :-) Musialam ja uspic bo lewa noga wstala :baffled: Zobaczymy co teraz bedzie

lori oj cos mi sie zdaje ze te Lilki to tak maja ze same wyjsc nie chca :-D

Truskafffka moja z kupkami spoko tylko jej na skorze wszystko wylazi

Do góry