reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Roza -tak masz racje jest takistraszny zimny wiatr , przeszywa człowieka na wylot! Ale moze jeszcze nam zaswieci sloneczko:-D
Bartuś garderobe ma , gorzej z mama choc nie moge narzekac bo mieszcze sie juz w te ciuchy co przed ciaza:blink::happy2::happy2:

Dziewczyny mam pytanie a jak to jest po cesarce tez trzeba tyle czekac ze wspolzyciem:confused::dry::shocked2:

reklama
Dziewczynki dziekuje ze pytacie ,mam tsrasznie zabiegamy dzien bo od jutra na diete wiec trzebabylo zakupy zrobic ;-)
U Lily jest poprawa ale to nie to samo co przed tymi wybrykami :confused: Dalej ja naciaga ale juz zadziej i nie wymiotuje zauwazylam ze jak odciagne jej uwage od jedzenia np zabawkami to je nawet ladnie ale jak tylko sobie przypomni ze je to zaraz ma odruchy :( nie wiem co jej jest mam nadzieje ze to minie

dziewczynki ale te dzieci nam rosna :)
gratulacje dla Amelki :)
rozia czekamy na efekty :) acha i zapomnialam napisac ucz sie po angielsku bo jest duuuuzo wiecej filmikow instruktarzowych :tak:

Roza póki co ćwiczę sploty, ale zacznę chyba od czapki :-) Ale to raczej dopiero wieczorem, bo teraz póki Bianka śpi trzeba pierogi zrobić :-)

Ewirut a jak z tym pediatrą?? Był czy musiałaś sama iść??

Liluu może to chwilowe wybryki i minie jej :-) A co do tych filmików, to mam obawy,że nie będę wiedzieć o co chodzi:-(

ja też się witam:-)

Rozia czapeczka mówisz:tak: no to działaj... narobiłaś mi smaka na pierogi:-)

Ewirut
ja tonie wiem,nie miałam CC, ale wydaje mi się że jak się skończy połóg i będą chęci tonic na przeszkodzie nie stoi:-)

Lori i jak tam na froncie??

No powiem Wam dziewczynki,że to wciągające jest :-) Zrobiłam pierwszą baaaardzo prostą czapkę :-) jak mała wstanie, to spróbuje jej włożyć i cyknę Wam zdjęcie :-)

edith...

na fb zdjęcia moich pierwszych wypocin ;-)

Ostatnia edycja:
Rozia-super czapeczka..az korci zeby sprobowac..:-):-)

Lilu- gratuluje zabka..teraz beda sie sypac jeden za drugim...
a mojej corci wczoraj wypadla gorna 1..wiec jest troszke szczerbata:-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry