reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam dziewczyny:-)
My juz od 7na nogach, mój synuś juz znowu zasnął :tak: teraz czekam az wstanie i trzeba isc dosklepu na zakupki. Jestesmy sami od ran , bo meżuś w pracy:-(,ale jakoś dajemy sobie rade.
Ale juz dziś zimno zastanawiam sie jak ubrać tego mojego małego szkraba??
Życze Wam miłego dnia i słoneczka , żeby jeszcze wróciło do nas!

aaaaa Przyszły mi szydełka i włóczka !!!!!!!:-):-):-)

Bianka zaraz uśnie, wstawię jej obiad i zaraz zabieram się za naukę :-) Trzymajcie kciuki :-)

Witam się :)

ja nadal w dwupaku ... ale ju jestem o krok bliżej bo nawet zaliczylam w nocy szpital :-D .... ale niestety falstart :-p

ewirut - ja bym zakładała pajaca bawełnianego do takiego kombinezoniku jesiennego, ale jeszcze nie grubego. Z takiego materiału jak kocyki robia. Przykryc cienkim kocykiem i powinno być git. Najgorsze to wietrzysko bo mam wrażenie że chce łeb urwać. Idzie jesień nie ma co.

hejka

anooo zawiewa tak że łepetyne chce urwać :p choć słoneczko też fajne. Idealna pogoda na pranie..więc pralka pracuje :-p

Małą mi cosik wysypało na buzi:dry: ma krosteczki głównie na czole i teraz dumam, czy to może zupka jarzynowa? czy trądzik? czy jeszcze coś innego. I tylko na buzi ma te krostki..
poza tym oki, zębole rosną, już nawet ładnie je widać :) gryzoń mocno gryzie, oczywiście jak siebie sama chapnie to lamentuje :p
i ta jej ruchliwość powala mnie na kolana..a mieliśmy mieć teraz spokojny egzemplarz :-p
bardzo się też ostatnio bawi buzią, robi takie dziobki, purka buzią, pluje.. i śpiewa ciągle:-D

Lor czekamy
Liluu jak Lily? p;oprawiło się coś z jedzeniem?
Agnes kciuki zaciskam żeby mały w żłobku nie chorował
Rozia powodzenia z szydełkiem;-)
Ewirut dzielne z was zuchy, dacie radę sami :)

truskaffka kup emulsję do ciała emolium i smaruj małej buźkę, powinno zejść. Ja uzywam do swojej twarzy i cera mi się poprawiła, a ja mam cere problematyczną że się tak wyrażę ;-)

Lili a jak z tym gardełkiem i wymiotami??

Rozia ja się czuję dobrze:-) męczy mnie tylko codziennie zgaga, a jak jej nie ma ze trzy dni to święto:baffled:
No to co masz w planach wydziergać na pierwszy rzut??:-D

Liluu ja też pytam o małą:tak: jak tam dzisiaj??

Truskaffka no masz:baffled: i po co te krostki heh jakby kto sie pytał:tak: ja nie wiem czym posmarować,ale skorzystałabym z podpowiedzi Rozi:-)

Lori no szkoda że falstart, czekamy z niecierpliwością:-)

Ja dziś kupiłam 3 pary butów Majce do szkoły:baffled: a gdzie jeszcze ...bo oczywiście wyprawki nie mamy i plecaka, dobrze że książki już dawno zakupione :-)

Rozia- no wlasnie tak zrobiłam nie chcem też go przegrzac żeby potem nie było problemu!
Lori - o tak idzie i to chyba wielkim krokami. Dzis ogladałam pogode to sie przerazilam temperatura na poczatek wrzesnia:szok:
Truskaffka- jakoś musimy dawac rade , z dnia na dzien jest coraz lepiej i sprawniej nam wszystko wychodzi:-)

reklama
Ewirut też słyszałam o "pięknym" wrześniu:baffled: już trzeba kompletować garderobę dla siebie i dzieci:tak:. Zdecydowanie za szybko umknęło lato.
Ja to już teraz w powietrzu czuję jesień hihi

Do góry