reklama
ewirut1
Fanka BB :)
Witam dziewczyny:-)
My juz od 7na nogach, mój synuś juz znowu zasnął teraz czekam az wstanie i trzeba isc dosklepu na zakupki. Jestesmy sami od ran , bo meżuś w pracy:-(,ale jakoś dajemy sobie rade.
Ale juz dziś zimno zastanawiam sie jak ubrać tego mojego małego szkraba??
Życze Wam miłego dnia i słoneczka , żeby jeszcze wróciło do nas!
My juz od 7na nogach, mój synuś juz znowu zasnął teraz czekam az wstanie i trzeba isc dosklepu na zakupki. Jestesmy sami od ran , bo meżuś w pracy:-(,ale jakoś dajemy sobie rade.
Ale juz dziś zimno zastanawiam sie jak ubrać tego mojego małego szkraba??
Życze Wam miłego dnia i słoneczka , żeby jeszcze wróciło do nas!
-Lorelain-
Witam się
ja nadal w dwupaku ... ale ju jestem o krok bliżej bo nawet zaliczylam w nocy szpital .... ale niestety falstart
ewirut - ja bym zakładała pajaca bawełnianego do takiego kombinezoniku jesiennego, ale jeszcze nie grubego. Z takiego materiału jak kocyki robia. Przykryc cienkim kocykiem i powinno być git. Najgorsze to wietrzysko bo mam wrażenie że chce łeb urwać. Idzie jesień nie ma co.
ja nadal w dwupaku ... ale ju jestem o krok bliżej bo nawet zaliczylam w nocy szpital .... ale niestety falstart
ewirut - ja bym zakładała pajaca bawełnianego do takiego kombinezoniku jesiennego, ale jeszcze nie grubego. Z takiego materiału jak kocyki robia. Przykryc cienkim kocykiem i powinno być git. Najgorsze to wietrzysko bo mam wrażenie że chce łeb urwać. Idzie jesień nie ma co.
truskafffka
hejka
anooo zawiewa tak że łepetyne chce urwać choć słoneczko też fajne. Idealna pogoda na pranie..więc pralka pracuje
Małą mi cosik wysypało na buzi ma krosteczki głównie na czole i teraz dumam, czy to może zupka jarzynowa? czy trądzik? czy jeszcze coś innego. I tylko na buzi ma te krostki..
poza tym oki, zębole rosną, już nawet ładnie je widać gryzoń mocno gryzie, oczywiście jak siebie sama chapnie to lamentuje
i ta jej ruchliwość powala mnie na kolana..a mieliśmy mieć teraz spokojny egzemplarz
bardzo się też ostatnio bawi buzią, robi takie dziobki, purka buzią, pluje.. i śpiewa ciągle
Lor czekamy
Liluu jak Lily? p;oprawiło się coś z jedzeniem?
Agnes kciuki zaciskam żeby mały w żłobku nie chorował
Rozia powodzenia z szydełkiem;-)
Ewirut dzielne z was zuchy, dacie radę sami
anooo zawiewa tak że łepetyne chce urwać choć słoneczko też fajne. Idealna pogoda na pranie..więc pralka pracuje
Małą mi cosik wysypało na buzi ma krosteczki głównie na czole i teraz dumam, czy to może zupka jarzynowa? czy trądzik? czy jeszcze coś innego. I tylko na buzi ma te krostki..
poza tym oki, zębole rosną, już nawet ładnie je widać gryzoń mocno gryzie, oczywiście jak siebie sama chapnie to lamentuje
i ta jej ruchliwość powala mnie na kolana..a mieliśmy mieć teraz spokojny egzemplarz
bardzo się też ostatnio bawi buzią, robi takie dziobki, purka buzią, pluje.. i śpiewa ciągle
Lor czekamy
Liluu jak Lily? p;oprawiło się coś z jedzeniem?
Agnes kciuki zaciskam żeby mały w żłobku nie chorował
Rozia powodzenia z szydełkiem;-)
Ewirut dzielne z was zuchy, dacie radę sami
truskaffka kup emulsję do ciała emolium i smaruj małej buźkę, powinno zejść. Ja uzywam do swojej twarzy i cera mi się poprawiła, a ja mam cere problematyczną że się tak wyrażę ;-)
Lili a jak z tym gardełkiem i wymiotami??
Lili a jak z tym gardełkiem i wymiotami??
Roza_
Rozia ja się czuję dobrze:-) męczy mnie tylko codziennie zgaga, a jak jej nie ma ze trzy dni to święto
No to co masz w planach wydziergać na pierwszy rzut??
Liluu ja też pytam o małą jak tam dzisiaj??
Truskaffka no masz i po co te krostki heh jakby kto sie pytał ja nie wiem czym posmarować,ale skorzystałabym z podpowiedzi Rozi:-)
Lori no szkoda że falstart, czekamy z niecierpliwością:-)
Ja dziś kupiłam 3 pary butów Majce do szkoły a gdzie jeszcze ...bo oczywiście wyprawki nie mamy i plecaka, dobrze że książki już dawno zakupione :-)
No to co masz w planach wydziergać na pierwszy rzut??
Liluu ja też pytam o małą jak tam dzisiaj??
Truskaffka no masz i po co te krostki heh jakby kto sie pytał ja nie wiem czym posmarować,ale skorzystałabym z podpowiedzi Rozi:-)
Lori no szkoda że falstart, czekamy z niecierpliwością:-)
Ja dziś kupiłam 3 pary butów Majce do szkoły a gdzie jeszcze ...bo oczywiście wyprawki nie mamy i plecaka, dobrze że książki już dawno zakupione :-)
ewirut1
Rozia- no wlasnie tak zrobiłam nie chcem też go przegrzac żeby potem nie było problemu!
Lori - o tak idzie i to chyba wielkim krokami. Dzis ogladałam pogode to sie przerazilam temperatura na poczatek wrzesnia
Truskaffka- jakoś musimy dawac rade , z dnia na dzien jest coraz lepiej i sprawniej nam wszystko wychodzi:-)
Lori - o tak idzie i to chyba wielkim krokami. Dzis ogladałam pogode to sie przerazilam temperatura na poczatek wrzesnia
Truskaffka- jakoś musimy dawac rade , z dnia na dzien jest coraz lepiej i sprawniej nam wszystko wychodzi:-)
reklama
Roza_
Ewirut też słyszałam o "pięknym" wrześniu już trzeba kompletować garderobę dla siebie i dzieci. Zdecydowanie za szybko umknęło lato.
Ja to już teraz w powietrzu czuję jesień hihi
Ja to już teraz w powietrzu czuję jesień hihi
Podziel się: