reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Truskaffka miałam kupić sobie browarka i zapomniałam,więc nie napiję się z Tobą :-( Chociaz mam winko, które mi znajomi z Chorwacji przywieźli, więc kto wie... ;-)

Paula rozumiem,że w weekend będzie Cie raczej mało,żeby nie powiedzieć, że wcale ;-) Usprawiedliwienie zaakceptowane :-)

reklama
Witam

ja sie wczoraj "zapomnialam" przy serialu ktorego ogladalam dwamlata temu i dopiero teraz udalo mi sie znalesc kolejne odcinki online
no i tak mi dzien zlecial i jak sie ocknelam to byla druga w nocy:-D
oczywiscie Lilka w miedzyczasie to spacer to karmienie i tak zlecialo

milego dnia wszystkim

kurde moja Lily chora :( zwymiotowala mi dwa razy przy jedzeniu :( juz trzy dni ja dzwigalo przy jedzeniu ale myslalam ze to wina tego ze z niej niejadek jest a dzisiaj juz nawet pic nie chce :(:(:(:( mamy wizyte w pl klinice na 14 pd razu badanie krwi jej zrobie cholera zawsze cos

Ostatnia edycja:
Dzien dobry :-)

Liluu to daj znać jak będziesz po wizycie... Mi Binka też przedwczoraj zwymiotowała, ale to przez to,że juz nie chciała jeśc i udawała,że wymiotuje i w końcu zwróciła...

Miłego dnia :-)

Na pewno wm napisze
rozia ja tez myslalam ze udaje inw koncu zwrocila :( no ale jak mi drugi raz zwymiotowala to juz nie zart i nawet pic nie chce to do niej nie podobne a przy okazji zrobie ej badania krwi bo tutaj nie robia badan takim maluchom

a jak wasze dzieciaczki ? Zdrowe

My juz po wizycie i jak narazie to Lily jest zdrowa :confused: Ma lekko czerwone gardziołko ale to minimalnie wiec nie wiem jaka jest przyczyna tych wymiotow mamy wizyte kontrolna w poniedzialek ale lekarz nie obstawia choroby a badanie krwi zrobimy w poniedIalek

Dzień dobry :-(

katrina super,że już wróciliście :-) Mam nadzieję,że wyprawa była bardzo udana :-)

Masakra jaka jestem niewyspana,a Bianka już wstała :-( I nawet nie będzie jak się zdrzemnąć w ciągu dnia, bo do znajomych dziś jedziemy...

Miłego dnia :-)

reklama
Do góry