reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

czesc Laseczki

Dziamus - no wylazły te zębiska w końcu, dokładnie ile to nie wiem, bo jeszcze nie da się zagladnąć do Kuby buzilka, ale je już prawie normalnie, spał już też prawie normalnie, czyli, że chyba najgorsze mamy za sobą.

reklama
dziama - dzisiaj akurat czuje się jak ząbi (wróciły upały). Ostatnie dni to mam wrażenie że tylko bym spała i jadła. Wszystko juz mnie boli. Macica coś ucisk i napierd... całe plecy że aż mi się gwiazdki w oczach świecą. Całe dziąsła zaczeły mnie boleć, mała tak naciska jak ide że brzuch musze rękami trzymać i czasami to nawet kroku zrobić nie mogę. Spać nie idzie bo jak za długo leże na jednym boku i drugim to wszystkie kości mnie bolą od tego ucisku. No jakaś masakra. Dzisiaj jescze mi słabo, nidobrze i pare razy kręciło mi się w głowie od tej duchoty.
Nażarłam się właśnie ciastem jabłkowym i ide w kime. Młody z babcią na działce.

Paula - jak bede miała minimalnie bardziej trzeźwy umysł to wejde na g poczytać ;)

Roza - u mnei 6 lat prawie mineło i ja juz tego okresu niemowlęcego prawie nie pamietam. Czuje isę jakbym miała urodzić pierwsze dziecko.

Rozia - na pewno dam znać ;-)

podobno kukurydza przyśpiesza to sobie zjem jedną dzisiaj, będzie pierwsza w tym sezonie :) ... z solą i masełkiem mmmmmmmmmmmmmmmm

Lori Oki ;-)
Kochana, nie wiem czy Cię to pocieszy, ale od wtorku zapowiadają dwudniowe ochłodzenie…
:tak:

Kukurydzaaaaaa
:szok: o jacie, też bym wszamała :-p

Rozia super to krzeselko :tak: Sama bym takie chciala bo mam ale zwykle takie bez regulacji polozenia i dupa blada bo Lily nie da sie w nim karmic wiec karmie ja w hustawce :-D:eek: Bo ma regulowane oparcie

paula i jak w pracy po urlopie ?

reklama
No ja mam huśtawkę, ale za dużo miejsca zajmuje po rozłożeniu, a dwa,że Bianka sama nie dałaby redy w nim jeść, bo za daleko jest ta tacka :baffled:

U mnie Bianka śpi, m śpi, a mnie sie jakoś nie chce :-( A w tv nic nie ma :-(

Do góry