reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Rozia no ja dzisiaj znowu nocka :baffled:

LiLuu w pracy to tak średnio, bo nie chciało się wracać :-p praca jako praca ogólnie wesoła ostatnio, brak afer itd, ale najważniejsze to to, że z końcem września na recepcji nie zostaje nikt ze starej załogi :-D ale mi to już lotto ;-) Ja odchodzę z wiadomych przyczyn, kolejna jest w ciąży (nie ta sama co ostatnio- dosłownie kolejna
:-)), jedna ta dochodząca rezygnuje, bo nie daje rady łączyć tego ze studiami,a laska która przyszła za tą pierwszą, która odeszła jakiś czas temu na L4, bo w ciąży jest , też odchodzi, bo jednak jej kasa nie pasi :laugh2: I takim to sposobem od września będzie wszystko nowe... aleeeee październik coraz bliżej,a puki co szkoli się tylko jedna nowa osoba :rofl2:

Katrina widzę, że dzieciaki zadowolone z wyjazdu :tak: świetni są! :-)

Anetko słoneczko, dużo radości w tym pięknym Dniu oraz całym Twoim życiu, zdrówka przede wszystkim! Sto Lat!!! :*:*:*
images.jpg

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    8,4 KB · Wyświetleń: 16
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzien dobry

Anetko 100 lat !!! Duzo zdrowka i samych pogodnych ,radosnych dni

rozia to bianka sama je? Ja jakos nie moge sie odwazyc bo jak sobie wyobraze to wszystko w kolo brudne to wole ja sama karmic :) a poza tym nie pojadla by sobie

paula to rzeczywiscie ciekawa sytuacja w pracy ale to juz nie twoj problem ;)

a gdzie wszystkie sie podzialy?

milego dnia

hej:-)

Lori skąd ja to znam, mi minęło 7 lat i też czuję sie jakbym była w pierwszej ciąży heh:tak:
Współczuję samopoczucia, ale juz niedługo będziesz małą tulić:-)

Dziama no chętnie pokazałabym ale nie wiem jak wrzucić zdjęcie na grupę:baffled:

Rozia ja też w nocy nie mogę spać buuu

No u nas też już się ochłodziło:tak:

Ostatnia edycja:
Dzien dobry :-)

Anetko sto lat !!!!!!!!!! Dużo radości i miłości i góóóóry prezentów :-)

Lecę na g :-)

Miłego dnia :-)

Liluuu nie no, nie je jeszcze sama, ale kiedyś zacznie :-) A chciałabym jej np. teraz marcheweczkę ugototwać i pokroić w kosteczkę albo jakieś inne jedzono,zeby sama spróbowała jeść rączkami, a nie ma jak... albo malutki makaronik... ale liczę na to,że dziś wyślą i jutro będzie :-) A w sumie, to w tym tygodniu krzesełko powinno być :-)

Drugi ząbek nam stuka pod łyżeczką :-) Więc lada dzień już będzie :-)

Ostatnia edycja:
Rozia gratuluje zabkow :)

moja tez sama je marchewke ,kasze , makaron, jablka i chciala by cala reszte tez ale wiadomo jak by sie to skonczylo

edit
pytanie na g ;)

Ostatnia edycja:
ANECIA bardzo dziekuje e-ciociom za zyczenia :-D i przesyla mnostwo najslodszych buziakow :happy:
ROZIA - gratulacje zabalkow
LORI - u mnie tez nabial to number one ale niestety musialam z tego zrezygnowac na rzecz zdrowia dzieci i powiem Ci ze na poczatku bylo mi ciezko ale chyba wszystko to kwestia przyzwyczajenia ale jesli Lila nie bedzie miala skazy to bedziesz wcinala to co lubisz :)
PAULA - wogole to kajam sie i prosze o wybaczenie - mialam Ci gratulowac i zapomnialam raz, potem drugi ale jak mowia do 3 razy sztuka wiec dzis uroczyscie

gratulacje_z_okaji_zareczyn_0.jpg

reklama
Hej dziewczyny!
Nic nie pomaga nawet godznne sleczenie Bartusia przy piersi on sie denerwuje bo jest głodny nie chce ssac , bo nie leci. Nie wiem juz jak mam pobudzic pokarm? Może zlą diete mam , albo po prostu zanika juz , bo to chyba też tak moze być?!
Tak ogólnie to jest ok nie możemy narzekać :-)

Do góry