reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień doberek :) też się mellduje z rańca bo ja już w pracy od 7 i troszkę padam na pysk bo wczoraj wesele fociłam więc biegałam od 12 do 00.40 :) jednym słowem nie najgorzej najbardziej nie lubie jak się przeciągają te akcje oczepinowe bo późno kończę a tak jest ok o 2 już byłam w łóżku i alleluja bo inaczej byłabym dziś nieprzytomna......

nonono Maryś ja cały czas o fotach pamietam i czekam jeszcze cierpliwie ale wszystko ma granice hehehheeh więc uważaj :rofl2:
Rozia- jednym słowem Twoja córa stworzona do imprez:) i dobrze bo sie pobawiliście
Katarina- a jak zęby ?? lepiej już kubulkowi? udanego wypoczynku
Lori- a torba spakowana? a co z Matikiem jak trafisz do szpitala mąż urlopik?czy jakaś babcia idzie w ruch.
Paula- a jakieś plany przeprowadzkowe są ??? a terminowo wesele??? opowiadaj w ogóle jak rodzinka na dobrą nowinę?
Ewriut- Bartus słodziaczek
lilu no to rośnie pannica jak na drożdzach.... kochana jak robisz lody???masz jakis sprzęt do tego?

przepraszam jeśli pominęłam kogoś BUZIAKUE wszystkie

reklama
Dziama mialam maszyne do lodow ale rozbilam a nowej nie kupuje bo kasy mi szkoda ;) przepisy na lody masz w necie ja nie mialam zadnych specjalnie ulubionych

Katrina nic nie szkodzi :)

Marysia - nabiał to podstawa mojego wyżywienia, bez niego daleko nie pociągne :eek:

Dziama - torby oczywiście spakowane i czekają sobie w pogotowiu. Jak zaczne rodzić to mąż jedzie najpierw po moją mamę (jesli to będzie w nocy). Mieszkamy na tym samym osiedlu wiec to powinna byc tylko chwila. Potem mąż bedzie z nami 2 tygodnie w domu i babcia bedzie tez pomagać. Do Niemiec wraca dopiero 1 października.

Dzień dobry :-)

Lori jakby się zaczęło to pisz :-)

Zaraz kawkę trzeba zapodać :-) Wczoraj ponad 3 godziny spędziliśmy na dworcu, bo autobus spóźnł się 3 h, bo z Zakopanego jechał... Już mieliśmy wracać do domu i po teściową ściągnąć szwagra dziś, ale akurat podjechał autobus i teściowa pojechała ...

Miłego dnia :-)

hej:-)

Lori widzę że już przygotowana jesteś i wszystko zapięte na ostatni guzik:-)
Co do jedzenia po porodzie to ja wszystko zapomniałam i będę musiała sie uczyć na nowo :baffled:

Rozia no nieźle...3 godz na dworcu :baffled: współczuję.
Ale malutka była grzeczna na weselu, no tylko pozazdrościć i rodzice sie wybawili:-) super

Ewirut synek przesłodki:-) a co do karmienia piersią to dziewczyny maja rację.

Paula no widzę że się zaręczyliście:-) ehhh wy, nie dziwię się że po takich wakacjach nie możesz załapać rytmu na forum hihi:-)

Marysiu
wszystkiego naj naj dla córeczki z okazji pierwszych urodzin!!!!:-D:-D:-D ojjj jak zleciało
Ja lecę was nadrobić, bo znowu na bieżąco nie jestem, ale ten wyjazd był naszym ostatnim:-) i w sumie dobrze bo zmęczona jestem urlopem ehh

Ostatnia edycja:
Witam w upalną niedzielę :cool2:

Marysiu udanej imprezki, życzenia będą jutro, w urodzinki
;-)

Dziama przeniosłam cały opis oświadczyn itd. na G
;-)

Roza_ hihihi no jakoś nie mogę dojść do siebie, pojechała bym jeszcze gdzieś
;-) ehhh daj człowiekowi palec, to wziąłby rękę :szok::-)

Miłego Dnia laski :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paula- dziękuje wsio doczytałam :) czy ja to gdzieś przegapiłam skoro piszesz ze przeniosłaś :eek: jak tak to sorki gapa jestem
Lori-czyli wsio zaplanowane :) dobrze :) pytanie tylko kiedy Lila się zdecyduje- a jak sie czujesz??
Róża- nie ma to jak zmęczyć się urlopem hehhehehe a jak brzusio duzy już moze byś sie w końcu pochwaliła co???

reklama
Do góry