reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

melduję sie po nocy ... nic się nei działo :-)

gratuluję ząbalków :-):-):-)

Ada - serdecznie gratulacje i witamy Lilianke :tak:

czy to imię robi się ostatnio jakieś popularne? .... kurde.
W otoczeniu podwurkowym jeszcze nie trafiłam na żadną Lili i w całym przedszkolu też nie ma ani jednej :zawstydzona/y:

jeśli chodzi o ubranka to mój siostrzeniec ma niebieskie dodatki, ale jego "nażeczona" trafiła na zielone i jak się o tym dowiedziała to powiedziała rodzicom że jej zrujnowali życie tym kolorem :-D

dziewczyny na jakie zajęcia dodatkowe zapisujecie dzieci?

reklama
Dzień dobry :-)

Ada gratulujemy i czekamy na fotki małej Gwiazdy :-) Wracajcie szybko do domku :-)

Truskaffka no to gratki z okazji zębów :-) Ta Twoja pannica to wszystko piorunem robi :-)

Lori ja też nie słyszałam o żadnej Lili oprócz forum, więc chyba możesz być spokojna :-)

My dziś ruszamy na zakupy przedweselne... Ja muszę sobie kupić buty, a m koszule i krawat :-) Zobaczymy co z tego wyjdzie, bo ja już za butami chodziłam i nigdzie nie ma takich jak ja chcę :-( A jak nie potrzebowałam, to było ich pełno...:baffled:

Miłego dnia

Witam i ja

lori no to teraz twoja kolej :tak:

Ada jecze raz gratulacje :-)

Katrina u nas jest tak samo co szkola to inny kolor ale kolo mnie jest wlasnie fioletowy

milego dnia ja zaraz uciekam z Lily na wazenie az sie boje o ta moja krolewne

hejka

robię porządki w ciuchach młodej.. niezła paka małych rzeczy czeka na wywiezienie i ze strychu ściągnęłam większe rozmiary...znów pranie prasowanie:-D
i za ciuchy młodego się muszę wziąć, zwłaszcza spodnie...ehhh czuję że masa będzie mała więc zakupy nas czekają.

Witamy małą Liliankę na świecie !!! Ada Wielkie Gratulacje!!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Lor
hehe noo ja np wiem że Amelia to popularne imię, ale wiesz że u nas w okolicy żadnej nie ma, w przedszkolu też, i w ogóle znam tylko jedną Amelkę poza naszą:-D
co do zajęć dodatkowych, to czekam do września, zobaczymy jakie opcje :)
na pewno angielski, piłka nożna-jeśli będzie, plastyczne, laboratorium chemiczne -o ile w tym roku zorganizują.
I do wyboru mamy jeszcze tańce/szachy ..tu się waham, ponoć jeszcze robotyka ma być, jeśli będzie to młody na pewno na to pójdzie i w tedy prawdopodobnie rezygnuję z tańców/szachów
Katrina to nieźle Kubuś ma już zapełnioną buźkę:-)
liluu czekamy na wieści :)

miłego dnia :)

Hej:-)

Lori no ja tez w swoim otoczeniu czyt. w pracy Lilianki nie spotkałam:-) Bardzo mi się podoba to imię, a mój mąż uparł się na Zośkę ehhh:baffled:

Ada Gratulujemy:D:D:D:D:D:-D:-D:-D:-D

Truskaffka niezłe przedszkole:-) i gratki dla małej, pierwszy ząbek:-)

Liluu no ja wierzę że Lily waga ponad przeciętną się wybije hihihi:-p

Joasia ja przytyłam 3 kg:zawstydzona/y: od początku.

U nas dziś cały dzień pada i pada... nic tylko spać się chce.
Maleństwo coraz bardziej ruchliwsze i często czuję ruchy, w nocy tez budzi:-) uspokaja mnie to.

Niestety nie dziewczynki jestem zalamana :no: lily wazy 7430 przez 2 miesiace przylyla 270g nie wiem jz o robic
za tydzien kontrola a jutro wizyta u dietetyka czy cusik takiego

Ostatnia edycja:
witam
ada -gratuluje coreczki:-):-)

roza- to dobrze masz..bo ja przy swoich 8 musze garderobe wymienic..bo wszystko ciasne:-):-)

lilu- moze dlatego ze ruchliwa bardziej..

u nas dzis pada wiec biore sie za pokoje i szafy corek..powywalam co nie potrzebne..i popatrze co trzeba dokupic..i bede miala z glowy..
milego dnia...

reklama
Liluu ale może przesz te upały Ci schudła... A ważyłaś ją w międzyczasie ??

Zakupiłam buty :-) Prawie takie jak chciałam :-) I m ma nową koszulę i krawat :-)

Do góry