reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Liluu sama nie wiem:-( nie ruszam tego tematu bo Maja niechętnie chce rozmawiać:baffled: powinnam ją bardziej angażować, rozmawiać ale....nie potrafię ehhh szewc bez butów chodzi jak to mawiają.

Joanna będzie dobrze:-) to już 15 tydz...ale szybko leci:-)
Ja mam książki dla Majki ale jeszcze czeka nas kupno całej wyprawki, plecak....

reklama
witajcie

My w przyszłym tygodniu bedziemy u mojego brata, to tam zajrzę do TESCO, bo tam w ubiegłym roku kupiłam fajne części mundurka Alinki w bardzo dobrej cenie. Liczę na to, że w tym roku tez nam się uda. Brakuje nam tylko - rajstop, bo z ubiegłego roku zaraz będę za krótkie, podkolanówki, chyba dokupimy ze 2 koszule z długim rękawem i koniecznie sukienkę - stara jest za mała, a nowa, którą mamy jest jeszcze trochę za duża. Spodnie, buty i dres (nawet 2) mamy. I jeszcze adidasy trzeba nowe.

wyprawki do szkoly kupilismy wczesniej..wczoraj troche ubran ..dzis odebralam reszte ksiazek i koniec.:-):-).za sam box do 1- szej klasy zapl 215 zl..:-(
zostana jeszcze rzeczy ktore niechcacy wpadna w oko.:-):-):-)

roza- a u ciebie 20 sty :-):-) a powiedz jak u ciebie z waga?? bo u mnie juz 8 kg wiecej...a gdzie tu do konca..

katrina- tak to jest jak dzieci rosna.. u mnie starsza przytyla :-):-) ze wszystkie spodnie w pasie zaciasne..bo w spodnicach i sukienkach to cos nie chce chodzic..:-):-)

hejka :)

u nas dzień znów pełen wrażeń, byliśmy u mojej przyjaciółki, a tam przedszkole :-D:-p w sumie 5tka dzieciaków:-D
cały dzień się wybawili :)

a na wieczór odkryłam UWAGA UWAGA zębola!!!! Więc mamy małego gryzonia:-):-):-):-):-) :-)

pozdrawiam i lece oblewać tego zębola:-D

Liluu - u nas każda szkoła mi inne kolory, tzn. chyba głównie dotyczy to sweterków. Szkoła obok ma zielone (ale takie ciemnozielone), wiec tez to ponuro wygląda. Poza tym u Alinki w szkole mogą być i popielate rajtuzki, ale też nie wygląda to jakoś super, bo jest za szaro - mi się podoba w czerwonych rajtuzkach do tego czerwonego kardiganu.

Magda jak chodziła tu do szkoły średniej to miała sweter taki ładny chabrowy, a szkoła "konkurencyjna" miała takie granatowe - tak smutno wyglądał ten drugi mundurek.

Truskafffka - ja dzis odkryłam, że Kubuś ma w buźce prawą dolna trójkę... czyli w sumie mamy juz 13 ząbków.

reklama
Do góry