reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

agnes - przy ospie masz takie krotski z czerwoną otoczką i później podchodzą ropą a na ostatnim etapie wysychają. No ale gorączka wysoka mogłaby być od ospy.

ewirut - jak sobie radzicie? jak nocki? no i w ogóle opowiadaj! :)

truskaffka - zdjęcia super a "koleżanka" ładnie pozuje do zdjęć. No i dalej twierdze że Amela strasznie podobna do Matika ;-)

Rozia - tort na pewno wygląda ślicznie, a poza tym najwazniejsze żeby był jadalny :-)

ja nadal się męczę z moim bólem jak na @, jeszcze na dobranoc mąż mnie wpienił i teraz aż strach iść spać :dry:

reklama
Dzień dobry :-)

Kurczę już chyba Biance tak zostanie to wstawanie o 7:30 :-( No trudno...

Lori jak sytuacja na froncie??

agnes no może to rzeczywiście ospa...

A tort nie wiem czy jadalny, bo nie doszliśmy do niego, bo.......... zasnęliśmy :-D:-D:-D:-D:-D ja byłam wykończona całym dniem przygototwań,a m dniem w pracy i tak się położyliśmy na chwilę i odpłynęliśmy :-D

My dziś w końcu idziemy załatwić to becikowe ...

Miłego dnia :-)

Dzień doberek :)
Truskaweczko- super ze wyprawa udana co zresztą widać na fotach.... :) Mela jaka pogodna normalnie na niemalże każdej foci banan na buzi :) Matik nażeczoną już ma ciekawe czy młodsze rodzeństwo też się sparuje heheh
Rozia- no to poświętowaliście heheh przynajmniej wypoczęci :) a torcik dzisiaj będzie jak znalazł do kawy.
Lori- i jak z rana sie sprawy maja?? a spakowałaś sie w końcu???
Agnes- o kurczaki- zdrówka dla Aleksandra! bidulek oby mu szybko minęło i żebyście mogli iśc na to wesele bo pamietam że mieliście ochotę.

ja dziś znów jakaś rozdrażniona drugi dzień z rzedy pewnie na @ biedny tylko mój chłop bo na nim się wszystko odbija...

Dzien dobry

lori i jak tam ? Nadal 2w1

rozia oj biedulko napracowalas sie caly dzien to potem miesliscie zasluzony odpoczynek

paula mam nadzieje ze do nas zagladniesz :tak:

Dziama ty sie chlopem nie przejmuj on to przezyje :-p

Milego dnia

edit

hehehehehe Rozia :-D

Hej,
ja jeszcze nie rodzę, ale przepowiadacze męczą. Powtarzam Lilce że jeszcze 2 tygodnie i ma się słuchać ;)
dzisiaj dałam wymaz do laboratorium a wynik do 7 dni, mąż robi sąsiadce z dołu mały "remont" łazienki, musze Matiemu zrobic wyprawke ubraniową do przedszkola a czekam na tate aż przyleci z Anglii bo nie wiem co mu nakupił i jeszcze muszę Matiego zapisać na jakies zajęcia dodatkowe, a ciągle trwa debata i nie mogę z mężem niczego postanowić. Młody chce chodzić na wszystko, tylko doby by mu na to brakło.

hej:-)

Jestem po tygodniowej nieobecności, siedzieliśmy nad jeziorkiem w te upały:-)

Ewirut GRATULACJE!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D witamy Bartusia na świecie:-):-)

Lori niezła akcja w kinie:baffled:, a malutka niech mamy się słucha:-)

Liluu gratulacje, rozumiem cię, mnie też ciężko nauczyć się dat i takich tam historycznych dziejów... nie lubię tego:-)

Roza a jeszcze wszystko w innym jezyku o juz wogole super :crazy: Ale dalam rade ;-) A ty jak sie czujesz? Jak Majka pogodzila juz sie z sytuacja?

reklama
dzien dobry...
melduje sie:-):-)
ja juz na kawce u mamy..zaraz lece reszte ksiazek odebrac dla lasek do szkoly..i juz mamy wszystko..:-):-)
bedzie sie mozna rozgladac za wyprawka dla malenstwa..:-):-) takze bede was meczyc :-):-)

19 - go mam wizyte kontrolna..i mam nadzieje ze wszystko ok..

milego dnia...

Do góry