reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Liluu a może małej taka uroda po prostu? Mamy koleżankę, Malwinkę-w wieku Matika i ona od zaaaawsze była drobniutka, ile to jej mama się nadenerwowała, jedzeniem kusiła, kombinowali.. i nic to nie dało, Malwinka pięknie się rozwija, jest po prostu drobniejsza, teraz ją wyciągnęło bardziej do góry, ciałka przybyło, ale i tak jest z tych drobniejszych dzieciaków :)
Lily ładnie wcina, rozwija się wzorowo, myślę że nie masz o co się martwić :) ale dobrze że do dietetyka idziecie, uspokoi Cię pewnie :)
Joasia hehe i jak tam zmagania z szafą?:-p ja walczyłam dzielnie i udało się, ale za głowę się chwyciłam jak zobaczyłam ile ciuchów małej odłożyłam i ile znów przybyło:-D
Rozia super że zakupy udane:-) pokaż buty ;-)
Roza aaach te ruchy:-) delektuj się, w końcu to najprzyjemniejsza część ciąży :-)

A Luśka szaleje na maksa:eek:
staje na czworaka i się buja:eek: zaczynam się bać tego wiercipiętka:-D

Ostatnia edycja:
Truskaffka wrzucę później :-)

A nie mówiłam Wam co mi się dziś śnilo...No dziś to pojechałam na maksa :-)
Najpierw śniło mi się,że mój m pracuje tak jakby w muzeum czy czymś takim jako ochroniarz i tam się pojawiła jego była i chciała go chyba odzyskać( o czym dowiedziałam się później). Ja tez spotkałam jego byłą i 3 razy jej się oświadczałam,a ona za 3 razem się zgodziła :-) Tylko po o,żeby być z moim m, bo myślała,że to będzie trójkąt... A później ja byłam w tym jakby muzeum czy czymś takim ( może to zakrystia była) i tam byłam z Bianką, która niby chłopcem była i mieli wybrac nowego papieża i nagle objawił nam się Jan Paweł II i jakby namaścił Biankę na następnego papież albo ją pobłogosławił, ale beż słowa... Widziałam to tylko ja i jeden ksiądz i powiedział,że to bedzie Bianka ( tak jakby tym papieżem) ...

Normalnie jak się obudziłam, to zwariowałam.... :-D:-D:-D Różne rzeczy mi się śnią, ale aż tak pojechanego snu nie miałam :-) Czynnikiem wspólnym z częścią o byłej m i o papieżu jest to pomieszczenie ( niby muzeum albo zakrystia ) :-)

Liluuu ja tez myślę,że nie masz sie co przejmować, bo Twoja Lilka ruchliwa jest :-)

Moje buty :-)
20130813_162330.jpg

Załączniki

• 20130813_162330.jpg
    20130813_162330.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
Ach truskafffka ta twoja cora to mnie zadziwia :-D Bardzo ladnie sie rozwija :tak: Kurcze ja to sie nadziwic nie moge :tak:

A co do mojego świścipołka to martwie sie jak kazda mama plus opieka spoleczna zaraz sie wtraci bo niedawno dziecko polskiej rodziny zmarlo przez zaglodzenie i bicie :no: Wiec teraz trzymaja reke na pulsie
ech ide spac bo mi leb peka od tego wszystkiego

dobranoc

Rozia matkooo jaki sen butki super, kolor boski:-)
Roszpunka hehe no właśnie tego się boje, coś czuję że spokoju to ja z tą kobitką mieć nie będę:-D
Liluu ehhh to dobrze że będziesz mieć te wizyty u specjalistów, w razie jakiś watpliwości masz czarno na białym co i jak

Witam na szybko bo pora isc spac jutro wesele nas czeka więc nocka z glowy
U nas juz ok Olek ospy nie miał ale jakiegoś paskudnego wirusa Nadal wysypany ale krostki juz zasychają i pomalu zaczynają być mniej widoczne
Gratuluję nowym mamuśka bo widzę wysyp mamy
Teraz pora na lori
truskaffka Melka boska i jakie postępy robi Ucałuj lale od ciotki

lilu ty się nie martw waga malej U nas Olek to 6 miesięcy przybieral ładnie na wadze a potem stanął i koniec Wazy 10,5 kg i mimo ze je dużo i wszystko to waga stoi Ale za to raczkuje chodzi rusza sie non stop wiec dlatego

Dzien dobry :-)

Jak możemy spać bez problemu,to Bianka wstaje o 7:30,a jak dziś przydałoby się,żeby wcześniej wstała,to śpi w najlepsze :baffled: Przebudza się, ale zasypia dalej :baffled: Przekorne stworzenie :-)

Dziś teściowa przyjeżdż, bo ktoś jutro będzie musiał zostać w nocy z Bianką jak my będziemy się bawić na weselu :-) Będzie ok. 11, a ja jeszcze chciałam wcześniej przejść się po sklepach za paskiem w kolorze butów... A Bianka śpi...:-)

Miłego dnia :-)

edith....

Obudziła się :-)

reklama
witam z poranna kawka z lozka..
len od rana sie wlaczyl:-):-)

truskaffka- szafa odgruzowana
ciuchow naodkladalam caly worek..i nie mam co z nim zrobic..przy okazji pare zabawek i dupereli poszlo w kosz..dzis czekanie pokoj drugiej corki..chociaz stwierdzila za sama to zrobi.. a corcia- cudowna

roza- butki super..

liluu- nie zamartwiaj sie..dzieci juz tak maja...

trzeba powoli tyleczek podnosic..troche jest do zrobienia..wyslac paczki..zakupy..jeszcze kurier z dekoderem ma wpasc...

milego dnia..

Do góry