reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Lori napisałam Marcie o tym.

Wiesz ja nie panikuję póki co, ale chcę mieć rękę na pulsie :-) Po prostu jak będę na wizycie, to zasygnalizuję lekarce i zobaczymy co mi powie...

A to sukienka, która wczoraj kupiłam dla mojej Gwiazdy :-)

sukienka.jpg

edith...

Marta ma antybiogram...

Załączniki

• sukienka.jpg
    sukienka.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
reklama
Lori tutaj się z tobą zgadzam a wiesz ze ja tego nie wzięłam pod uwagę bo mój syn zaczynał mówić mając 3 lata :baffled: Ale tego jakoś nie powiazalam razem

rozia śliczna sukienka

edit

zapomnialam wam powiedzieć ze u nas ochłodzenie huraaaa
mamy 17 stopni pada deszcz i tem.ciagle spada :) odpoczywamy od upałów

Ostatnia edycja:
Rozia,puekna sukienusia.ze tez ja nie moge takich cudeniek kupowac...Maksio szybko zalapal obroty,ale zupelnie nie byl tym zaintetesowany.wolal sobie lezec i kopac nogami albo jezdzic i krecic sie na brzuchu.a teraz nie da sie mu pieluszki zmienic bo ucieka :-D kazde dziecko jest inne,ma inne "zainteresowania". Ale zawsze mozna lekarza zapytac.
Biedna Martusia,zamiast cieszyc sie Oskarkiem,musi sie mordowac z ta rana :-(

Dzien dobry
Wlasnie pijemy poranna kawusie, cała noc byla burza ju mialam dosc :wściekła/y: pozniej sie ochlodzilo i mozna bylo usnac no to Pańcia po spala prawie do 11:-D
A teraz pora na zakupki jakis obiadek:-)

Miłego dnia buziole!

Hej:-)

Roszpunko to Maksio już niedługo będzie biegał że ho ho:-)

Lori
o matko ale chwila grozy.... współczuję, chyba zeszłabym na zawał. Na szczęście wsio ok:-) ehhh leniuchy małe.
Płci nie znamy, ale jeśli będzie dziewczynka to na pewno Zosia - mąż się strasznie uparł, chciał aby Maja się tak nazywała, ale odpuścił. Mnie nie bardzo leży to imię, no ale niech już będzie Zosia. Dla chłopca nic a nic pomysłów, ani ja ani mąż:-(
Dziś mam wizytę i myślę że zrobi mi usg, mam nadzieję że będziemy wiedzieć co tam się kryje:-)

Truskaffka no to super... odpoczniecie nad wodą i pogoda dopisze:-)

Rozia no panna będzie wystrojona:-)

Marta była szpitalu i dostała bardzo silny antybiotyk. Ma brać 2 razy dziennie. Trafiła na tego konowała w windzie, ale jej nie poznał, a ona tez się nie odzywała... Będzie pisać skargę na niego. Miejmy nadzieję,że już ostatni raz była w tym szpitalu i ta rana w koncu jej sie zagoi ...

Witam :) Rozia sukienka śliczna ale byśmy wolały zdjęcie gwiazdy w sukience a nie zdjęcie sukienki bez gwiazdy:)

Naprawdę każde dziecko rozwija się w swoim tępie i naprawdę żadna z Was nie ma powodów do zmartwień.Dzieci nieraz stoją z umiejętnościami miesiącami a potem idą jak burza, Antek na przykład póżno sam usiadł ale jak usiadła sam to po 2 dniach już wstał na nogi.

Dziewczyny wczoraj się dowiedziałam,że moja koleżanka jest w ciąży. Nie byłoby w tym nic dziwnego,ale my zaczęłyśmy satarać się razem. Mi zajęło to 2 miesiące nawet niecałe a jej prawie 2 lata. Tak się cieszę :) Antek będzie miał albo kolegę Tadzia albo koleżankę Helenkę:) Chyba,że coś zmienią hihi.

U nas też dziś chłodniej.

Violu obiecuję też zdjęcie w sukience :-) Ale innym razem :-) Teraz zmukam szukać czegoś dla siebie.... To będzie droga przez mękę :-( Na samą myśl mnie telepie :-( Ale mus to mus... Dobrze,że kumpela zaoferowała się,ze z nami pójdzie...

reklama
Do góry