reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam :)

Witam nową koleżankę i gratuluję :)

Ja tam na upał nie narzekam, jak mi ciężko to sobie myślę,że niedługo znowu pół roku zimy albo i więcej i od razu humor lepszy:)
Mało mnie bo my całymi dniami na dworze, trzeba korzystać póki pogoda.
na poprawę humorku dla tych, których nie ma na fb :)

DSC04575.jpgDSC04548.jpgDSC04531.jpg

Załączniki

• DSC04575.jpg
    DSC04575.jpg
    48,6 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC04548.jpg
    DSC04548.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC04531.jpg
    DSC04531.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Lori mąż teraz to prawie łysy hihi,ale jak był w wieku Antka to też miał takie jasne. W ogóle jak oglądaliśmy zdjęcia mojego Jacka jak był taki mały to jakbym na Antka patrzyła tylko A ma mój kolor oczu :)

My to w domu siedzimy, bo w domu chłodniej... Nie mam gdzie w okolicy spacerować w cieniu i nie ma szans na wyjście... ewentualnie do południa zanim się rozpraży na dobre, to na zakupy idziemy jakieś... A jutro m znowu po nocce, to ja nie wiem gdzie my sie podziejemy...

hejooo

uuuuuuppppppaaaaałłłlłł....
Mati po weekendzie pełen przeżyć- wczoraj rano buszował u mojego brata, potem D go odebrał i zawiózł do babci (mamy D) na nockę, u babci był też drugi wnuczek, więc chłopaki się wybawiły, jezioro dziś zaliczyli, babcia z nimi nie zwariowała :p
a my dojechaliśmy z małą dziś popołudniu do babci, posiedzieliśmy i sruuu do domu w komplecie ;)
wodę do basenu nową wlaliśmy..jutro będziemy się taaappplllaaać!

młoda dziś znów marchewkę wcinała, kupsztal normalny, więc chyba marcheweczka się przyjmie ;)

Rozia mała nawet dość ładnie wcina marcheweczkę, ale pierwszy kęs...mina oblędna, aż ją otrzepało:-D
a Bianka zacznie się turlać, a może zaraz potem odkryje w sobie chęć do kolejnych podbojów i zacznie się szykować do raczków hihi
Super że na basenie coraz więcej radochy :D :D :D
Liluu ja młodej też zamierzam gotować :)
Mati straasznie pluł żarciem ze słoiczków, więc jemu też gotowałam :)
iii brawa dla małej agentki za "papa"
Roza haha czyli ciągnie nas tam gdzie nas nie ma:cool2::-p
super że urlop udany :)
iii już 19 tydzień Ci leci...
Ginkerka przyślij trochę chłodku ;)
my pierworodnego nie mieliśmy przez jeden wieczór i już dziwnie było hehe bez gaduły...ciiichhooo:-p
Ewirut Bartuś spryciarz, pierdzieli tak się grzać, w brzuszku przyjemniej hehe

a poważnie to trzymam kciuki żeby się ochłodziło i Bartuś szybko wyskoczył :)
Paula Wyszalej się z Puzzlem!!!! :-D
Lor pięknie śliczny brzuchol, pokaźny :D i jak fajnie pępuszek Ci wystaje :)
i w basenie jak przyjemnie :-)
Viola Supermen SUPEROWY!!!!
ciekawe czy włoski mu takie jasne zostaną :) Mati jak był taki mały też miał ekstra blond :p a potem mu zaczęły ciemnieć

Witam

widze ze ja dziś pierwsza :-D

Rozia sto lat dla Rybki z okazji pól roczku :*

My narazie odpoczywamy od upałów fajnie zimne powietrze powiewa z zewnątrz zaraz trzeba gdzieś wybyc z mała bo popołudniu jak codzień będzie skwar.

milego dnia wszystkim

Witam dziewuszki po dluzszej nieobecnosci tutaj. Lori piekny brzuszek z Lilą :-) juz prawie na wylocie jestes.ale ten czas leci! pozdrawiam was wszystkie.wpadne znow jak bede miala kompa,bo z telefonu ciezko sie pisze. U mnie dzis 36 stopni w cieniu.usmaże się!Buziaczki.

reklama
Widzę że narzekacie na upał:tak:... ja też ledwo łażę no i pies... aż mi jej szkoda:tak:

Truskaffka a no ciągnie hihi:-). Fajnie że synuś wybawił się no i wy mieliście trochę odpoczynku:happy:

Lori ale ty masz duży brzuszek:szok: ładnie.

Viola no no przystojniak rośnie:-)

Dziewczynki o kopytkach mówicie- też bym zjadła:tak: dziś ugotuje więcej ziemniaków i wieczorkiem zrobię:-)
Z obiadem idę na łatwiznę, mam chłodnik i do tego ziemniaki z okrasą:-)

Do góry