dziama86
Fanka BB :)
Dzień doberek upalny ja nic nie mam do takiego lata ale kurka nie jak musze pracować w słońcu wrrrrrrrrr dziś u mojego brata na wsi(też z stamtąd pochodzę ) jest festyn wiejski i poproszono mnie o zdjęcia olaboga na sama mysl czuje się spocona akcja się zaczyna o 14.30 hmmmmmmmm w co by sie ubrać??? a może tak w strój kąpielowy wsadzę swoje sadło hehehe przynajmniej się opalę
Lilu zdolna bestyjka z maęłj uciekinierki :* ja z kawą mam tak że uwielbiam ale nie muszę jej pić czasem pije 5 dziennie a czasm kilka dni żadnej jak się złoży.
Rozia- jak tam nocna parapetówa u sąsiadów? grzeczni byli?
Róża no tak wy na urlopiku byliście a ja zapomniałam fajnie że odpoczeliście troszkę zawsze to inaczej, a jak Maja zmieniło się coś?
Ewruit- hoooooooop hop nadal 2w1 jak ty bidulko w te upały?
Katarina- dopiero dziś zauważyłam zdj ale te Twoje skarby rosną szooook
miłego dnia kochane lecę pomysleć w co się ubrać zeby było względnie chłodno i jeszcze wygodnie miłego dzionka
Lilu zdolna bestyjka z maęłj uciekinierki :* ja z kawą mam tak że uwielbiam ale nie muszę jej pić czasem pije 5 dziennie a czasm kilka dni żadnej jak się złoży.
Rozia- jak tam nocna parapetówa u sąsiadów? grzeczni byli?
Róża no tak wy na urlopiku byliście a ja zapomniałam fajnie że odpoczeliście troszkę zawsze to inaczej, a jak Maja zmieniło się coś?
Ewruit- hoooooooop hop nadal 2w1 jak ty bidulko w te upały?
Katarina- dopiero dziś zauważyłam zdj ale te Twoje skarby rosną szooook
miłego dnia kochane lecę pomysleć w co się ubrać zeby było względnie chłodno i jeszcze wygodnie miłego dzionka