reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

My od weterynarza właśnie wróciłyśmy....Mojej kici coś na łebku wyszło... Dostała 2 zastrzyki i za 3 dni kontrola... Mam nadzieję,że jej zejdzie i nie będzie musiala znowu zastrzyków mieć...

Ale już jest upał... Ledwo doczłapałysmy z Bianką do domu... Trzeba jeszcze na zakupy jechać, bo już nie mam siły na nogach iść..

reklama
Dien dobry Kotenieńki :)
i upały zawitały do mnie nie wiem jak wysiedze w tej robocie:) ale nie nażekam lubie każdą pogodę jak tylko nie leje czy to plus czy minus30

Rozia- gratki przeogromne zarówno postępów basenowych jak i zęba
Lilu-jak tam Lileczka upały znosi? polepszyło się cosik- tak w ogóle to śliczna jest bo foty dopiero dziś widziałam
Paula- baw sie dobrze kochana- i życzę wpadki i powrotu w 3 :p
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sorki więcej nie pamietam

Jak zapewne widac jestem mama 3 dzieciaczkow,szczesliwa mezatka mimo uplywu lat.Obecnie mieszkamy w UK ...Manchester. Jestem na ostatnim roku studiow (literatura angielska)no i co najpiekniejsze spodziewamy sie kolejnego malucha co niezmiernie nas cieszy.

Byłyśmy na zakupach.... Masakra jaki upał ... ALe ja się cieszę,bo wolę tak niż deszcz i zimno :-)

Gingerka witaj :-) No i gratulacje :-)

Ja swoje szanowne 4 litery umiescilam na kanapie i nie mam zamiaru sie ruszac,a spacerek zalicze wieczorkiem jak sie troche ochlodzi.Dzieci pojechaly do dziadkow wiec laba na calego:-)

hello kobitki w ten goracy dzien:-):-)
u mnie dzis laby:-):-)...laski pluskaja sie w basenie..obiadku nie robie tylko grilla ..tak sobie zarzyczyla rodzinka...
jutro w planach wyjazd na zakupy i dinopark.
takze milego weekendu..

gingerka- witaj

paula-milego odpoczynku:-)

rozia- pochwal sie co kupilas..:-)

reszte lasek pozdrawiam:-):-)

reklama
Do góry